От: Помощ - дайте акъл за проблем с Лада Нива.
Колега, след като прочетох последния ти пост бих те посъветвал да намерите с приятеля ти някой технически грамотен и имащ опит с автомобилите ВАЗ приятел или познат (не е задължително да е професионалист) и да се посъветвате с него. Без да те обиждам, мисля си че нямате необходимия опит и познания за да експлоатирате правилно този автомобил. Така по интернет не става ако нямаш елементарни познания в тази област. Ние си пишем, ти си четеш и резултат никакъв. Все едно говорим на различни езици. Далеч съм от мисълта да се заяждам или да те обидя. Форумът е прекрасен и от него можеш да научиш страшно много неща, даже по мое скромно мнение това е най-интелигентния български форум от който самия аз съм почерпил страшно много полезна информация, но все пак трябва да имаш елементарни познания и практически опит за да си обслужваш машината сам, без чужда помощ. По конкретния проблем с колегите сме ти написали абсолютно всичко възможно. Както евентуални причини, така и опции за отстраняването им. Резултат обаче няма. Задаваш въпроси от рода на "какво е паразитен хебел", "какво е секторна кутия", "къде се намират", "къде има гресьорки за гресиране" и т.н, а в следващия момен се вкарваш във филми за хидравлики от "Омега" и тем подобни. Най-просичкото решение е както ти казах някой който е в час с материята да погледне колата и това е.
Първоначално публикуван от d_vasil
Преглед на мнение

!
Коментар