Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нива и Vpower 100

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Нива и Vpower 100

Първоначално публикуван от axlastro Преглед на мнение
    Не съм се сетил. Трябва да лови много фини частици, щом горивния не ги хваща смятай какво става. Може би по-читав горивен филтър ще предотврати подобни проблеми. Въпроса е как може такава гняс да се слага в бензина.

П.П. Тя нивата не е ли фабрично с такъв филтър преди бензиновата помпа???
    Има си финна цедка на сондата!
    Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Преди бензиновата помпа можеш да сложиш филтър за бензин от УАЗ или ГАЗ 53,след бензиновата помпа фин прозрачен филтър. Ако сложиш прозрачен филтър преди бенз помпа я затормозяваш и по бързо сдава багажа.

Коментар

Първоначално публикуван от FLY_FREE Преглед на мнение
        Преди бензиновата помпа можеш да сложиш филтър за бензин от УАЗ или ГАЗ 53,след бензиновата помпа фин прозрачен филтър. Ако сложиш прозрачен филтър преди бенз помпа я затормозяваш и по бързо сдава багажа.
        Аз уж съм с прозрачен, пък 1 година проблем нямам.Може да не е като този който визираш..Просто влезнах в магазина, един бензинов филтър за Ладето, показаха ми, харесами, айде..
        Последно редактирано от Борис Хаджиценев (bob4oo); 10-02-11, 10:26.
        За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
        Honda Dominator 650
        088ЧЧ93979-->Борис
        0878956Ч38-->Борис

Коментар

Теоретически не би трябвало да има проблем,защото единственната разлика е повишеното време на работа на сухо за запълване на помпата ,но така съм го чел по руските форуми.

Коментар

Първоначално публикуван от FLY_FREE Преглед на мнение
            Теоретически не би трябвало да има проблем,защото единственната разлика е повишеното време на работа на сухо за запълване на помпата ,но така съм го чел по руските форуми.
            ДА, това е така, докато качи бензин, минава бая време.. Но пък затова има ръчно подкачване
            За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
            Honda Dominator 650
            088ЧЧ93979-->Борис
            0878956Ч38-->Борис

Коментар

Тези проблеми се появяват от резервоарите на базите и бензиностанциите, които трябва да се почистват на определено време. Въпреки че навсякъде има филтри, те не успяват да филтрират най-финните частици.
              ВАЗ 2102 СС пакет проект 4х4
              Е250 1998-продаден
              Субару Пустош

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X