Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Реотани за прозорци!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Реотани за прозорци!

Първоначално публикуван от Morskia Преглед на мнение
    От тоя линк - http://www.frostfighter.com/ - тово са за задни стъкла! те си го пишат а се търси за отпредзе

Хич не е временно ами си седи доста време омазано - ефекта няма да е по малотраен от друг спрей!
    Сори линка ми не е подробен.Ето го коригиран:
    http://www.frostfighter.com/prt2600spl.htm

Коментар

Ти сега с тоя Duster вече нямаш стигане Мамалигарите са сложили сигурно и на фаровете

Коментар

The 2620 Clear View Truck Wiper Area Heaters fit into the wiper parking area at the bottom of truck windshields eliminating wiper freezing and sticking.
        Това е за чистачките - мястото къде спират в покой...Нищо и това е полезно! Явно говорим за различни неща...

Коментар

Първоначално публикуван от Константин (stankovich) Преглед на мнение
          А търсенето и питането беше за задните странични първоначално,, когато я имах нивата.Така и не намерих вариант
          Колега прочел съм цялата тема внимателно.Вярно Вие търсихте за задни странични стъкла ама и други хора търсят.Така е ,аз искам да го сложа отпред, Вие искахте странично. колегата видял,че в линка ми бил за отзад. Ама всичките нямаме късмет,и ще си ходим неудовлетворени.

Коментар

Първоначално публикуван от valyon Преглед на мнение
            Колега прочел съм цялата тема внимателно.Вярно Вие търсихте за задни странични стъкла ама и други хора търсят.Така е ,аз искам да го сложа отпред, Вие искахте странично. колегата видял,че в линка ми бил за отзад. Ама всичките нямаме късмет,и ще си ходим неудовлетворени.
            Отпред,отзад, отстрани няма значение, явно трудно се намират такива реотани или по скоро не сме търсили достатъчно или искаме нещо за 2 до 5 лв.
            Техниката в ръцете на дивака е парче желязо.
            Dacia Duster 4WD

Коментар

Първоначално публикуван от Morskia Преглед на мнение
              The 2620 Clear View Truck Wiper Area Heaters fit into the wiper parking area at the bottom of truck windshields eliminating wiper freezing and sticking.
              Това е за чистачките - мястото къде спират в покой...Нищо и това е полезно! Явно говорим за различни неща...
              Колега напълно сте прав, на мен за Паджеро2 ми трябва точно за чистачките.Но никакъв отговор от тях,а ако им разгледате подробно сайта им ще видите ,че предлагат от поправка на задно...мястото където спират чистачките.Аз лично никъде не съм виждал някъде да предлагат за задни странични стъкла, за които и да е модел кола.
              А колкото за цени на обявите ги пише и сложете още толкова шипинг + като дойдат тук мито и ДДС цените са далеч от 5 лв.

Коментар

За задното ясно,има си подгряващо/мисля на всички автомобили/. За предното аз ползвам спирт за горене.....да правилно сте прочели смесен с вода и в казанчето на стъкломиещото , пръскате един два пъти и стъклото може да се размрази и преди да запалите.Пробвано години наред.
                не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
                  За задното ясно,има си подгряващо/мисля на всички автомобили/. За предното аз ползвам спирт за горене.....да правилно сте прочели смесен с вода и в казанчето на стъкломиещото , пръскате един два пъти и стъклото може да се размрази и преди да запалите.Пробвано години наред.
                  Да,най-евтино и ефективно е.

Коментар

Имам малко останало фолио за джамове и кантал..... Може да пробвам да направя простотия Не мога да разбера, тея китайци защо спят... може би няма достатъчно пазар.

П.П. Случайно да съществува плосък кантал ?

П.П.2 И аз си забърквам отвара от спирт, вода и малко веро , след като последната ми купена течност "готова за употреба" замръзна на стъклото след като пръснах. Ако това се случи по време на движение не ми се мисли...

Коментар

Първоначално публикуван от Caxo Преглед на мнение
                      П.П. Случайно да съществува плосък кантал ?
                      Съществува. Скарата за филийки ми е с такъв. Единия от конвекторите - също.
                      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Кръглия може да се валцува.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X