От: Реотани за прозорци!
Аз да се включа с едно питане, да не отварям нова тема. Споделете някой пиниз против замръзване на ключалките. Сутрин или късно вечер имам проблем. Тоя ключ вкарване няма, а като го вкарам някак си завъртане няма. Пръсках с едно спрейче дето се продават за замръзнали ключалки ... БЕЗ РЕЗУЛТАТ
Аз да се включа с едно питане, да не отварям нова тема. Споделете някой пиниз против замръзване на ключалките. Сутрин или късно вечер имам проблем. Тоя ключ вкарване няма, а като го вкарам някак си завъртане няма. Пръсках с едно спрейче дето се продават за замръзнали ключалки ... БЕЗ РЕЗУЛТАТ
. Имах подобен проблем, точно със централното на витарата. Някъде замръзваше заключващият механизъм на шофьорската врата и нито с ключ, нито с дистанционното се отключваше. За 40 минути каране, с усилено парно, се оправяше. Аз го напръсках със силиконов спрей, навсякъде където можех да бръкна (за гумени уплътнения) и от тогава нямам ядове. Глицерина пак става, но трябва да капеш с него, а това е под налягане и достига до по-трудно достъпни места.
Един флакон от него винаги трябва да е под ръка
Коментар