Обява

Свий
Няма добавени обяви.

фарове за Нива

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: фарове за Нива

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
    Херметизират ама не като за топене във водата.
    Така е. Ама не е като да няма силикони разни.

Коментар

Да, може и с разните му силикони. На мен обаче, тези "тунинги" са ми писнали. Искам да е като хората. WESEM предлагат уплътнения за тази цел, но тук никой не си прави труда да ги внася. В крайна сметка продавача ми обеща, че ще поръча и след месец ще ги имам. До тогава дано кандилата не се напълнят с вода не, че ще ги топя във вода, ноооо...
      Ето го и самото уплътнение:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:WESEM_2.png
Прегледи:1
Размер:186.5 КБ
ID:5603056
      Only after the last tree has been cut down,
      Only after the last river has been poisoned,
      Only after the last fish has been caught,
      Only then will you find that money cannot be eaten.

Коментар

...Весем имат и някакви военни фарове в този размер, те са херметични ама никой не ги внася тука, а и май струват едни пари.
        Моля дай повече инфо - снимка, сериен номер, цена и т.н.
        Only after the last tree has been cut down,
        Only after the last river has been poisoned,
        Only after the last fish has been caught,
        Only then will you find that money cannot be eaten.

Коментар

Първоначално публикуван от blackfirefly Преглед на мнение
          Да, може и с разните му силикони. На мен обаче, тези "тунинги" са ми писнали. Искам да е като хората. WESEM предлагат уплътнения за тази цел, но тук никой не си прави труда да ги внася. В крайна сметка продавача ми обеща, че ще поръча и след месец ще ги имам. До тогава дано кандилата не се напълнят с вода не, че ще ги топя във вода, ноооо...
          Ето го и самото уплътнение:

[ATTACH=CONFIG]729959[/ATTACH]
          Баш за това говоря. Има ги по моргите. Силикона е, ако се потапяш над фаровете.

Коментар

Първоначално публикуван от blackfirefly Преглед на мнение
            Моля дай повече инфо - снимка, сериен номер, цена и т.н.
            http://shop.wesem.com/3/6679/Hermetic_headlamps/
            И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Пробий рефлектора в долната част и нема да имаш проблеми с фаровете.

Коментар

Да се изтича водата ли?Моите в една река ги напълних с вода-1/3 и така си остана вътре!Докато се наканя да ги сваля,рефлекторите заминаха.
                Риболовът е болест,която не се лекува,а само се задълбочава.

Коментар

Първоначално публикуван от kameno karp Преглед на мнение
                  Да се изтича водата ли?.
                  Да, така проблеми няма, водата изтича веднага. Поздрави

Коментар

Абе то номера е да не влиза вода .
                    Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Няма такъв филм.

Коментар

Няма такъв филм.
                        Я не се прави на цапнат. Много добре знаеш че има. В моите вода още не е влезнала. Само някакъв мижав конденз зимата в най-долния сантиметър. Не че се гмуркам през ден де. А на Станьо поне ще му е лесно - аз ако имах струга и фрезата като ги правих, с никакви епоксидни смоли и отливки нямаше да се занимавам - по един хубав фланец на струга, и запояване или лепене с нещо.
                        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Спарки, я сметни колко трябва да е херметично нещо, за да не влиза вода при около 50% разширяване и свиване на въздуха в него? Има такива фарове де, ама имат други недостатъци и въпреки това струват други пари.

Коментар

Спарки, я сметни колко трябва да е херметично нещо, за да не влиза вода при около 50% разширяване и свиване на въздуха в него? Има такива фарове де, ама имат други недостатъци и въпреки това струват други пари.
                            Отдушника никой не го е отменял, точно както и на дифовете. И моите имат такъв. Ако се допускат налягания - вода може да си дръпне включително през жиците, макар че и това е преборваемо - елиминират се жиците на границата между вътрешния за фара свят и външния такъв. Ако искаш и отдушника да е херметичен - мехче с подходящ обем и от подкодящ материал, в което е нанизан отдушника. Макар че няма сми - достатъчно е нивото му да е над въздухозаборника на двигателя, или ако има шнорхел - да излиза от най-високата точка на филтърната кутия. Моите конкретно си висят небрежно в двигателния отсек, на ниво по средата между това на таблото с уредите, и това на входящата тръба за въздух на филтъра. За да дръпнат, трябва отдавна да съм удавил двигателя, та така или иначе ще са ми последна грижа точно фаровете. Мислех да им слагам накрайници с филтърчета накрая, ама предимно от мързел сам себе си убедих че няма смисъл. Да ги продължа до вътрешността на колата, примерно зад таблото с уредите, също не ми е било проблем, ама пак - прецених че няма сми. Единственото място, от където евентуално биха пуснали, е оригиналната фасунга на габаритите, макар че при мен са с О-пръстени и е мялко вероятно. Ама и това е поправимо, който го влече.

Идеята е да не влиза вода съвсем лесно, каквото се случва на фабричен фар. Нищо повече. Допълнителен бонус е че и прах не влиза лесно, еле пък с филтърчета на отдушниците.
                            Последно редактирано от sparkybg; 04-08-14, 02:26.
                            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Някой има ли идея откъде могат да се намерят някакви прилични рефлектори в софия... по възможност по-добри от руските

Коментар

поръчай си Весем.
                                Иначе подарявам два руски в отлично състояние.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X