Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Toyota Tundra

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Toyota Tundra

Имах един познат с тундра от първите и от него съм чул същото - на асфалт само 4х2. А иначе май е крайно време за дискавъри пикап
    Всеки трети е шести

Коментар

Първоначално публикуван от dvahf Преглед на мнение
      Защо си мислите че шевито е лош избор, кой от вас го е карал и е имал проблеми с него из Американските и Английските форуми го хвалят, а и не е чичо ми а баща ми
      Логично е Американски форуми са.
      Grand Vitra ddis 2008
      SEAT Althea XL tsi 2010
      Mitsubishi Canter

Коментар

Първоначално публикуван от tanosliven Преглед на мнение
        И английски, де. Логично - другите не могат да си го позволят... щот` са скръндзи и сърце не им дава. Искат нещо да върви на старо олио и да харчи 5/100.
        В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

имам предвид че ги хвалят например в сравнение с рам и форд f, но сега въпроса ми е за реинджъра [/QUOTE]
          Първоначално публикуван от tanosliven Преглед на мнение

Коментар

Разликата е кой за какво си купува колата .
            Grand Vitra ddis 2008
            SEAT Althea XL tsi 2010
            Mitsubishi Canter

Коментар

никой ли няма да даде мнение за новия ФОРД РЕЙНДЖЪР

Коментар

Карам модела 2007 г . До момента вече 7 години 110000 км по асвалт никакви проблеми . Аз лично го закупих на една година на 17 000 км . Редовна смяна на масла и филтри малко пред 20 000 км или всяка година . На 40 000 км или март 2012 г се преместих да живея в германия и малко не ми доставя удоволствие да го карам по магистрали . Иначе си подържа без проблем 130-140 км в час .Проблема е че шуми малко повече . Забравих едно каре на кардана ,ама това може и да е моя грешка . Иначе скоро минах преглед (ТЮФ) и скоро ще бъде вече с немски табели . Моя модел е идентичен с мазда БТ 50 и е произведен в тайланд .До колкото разбрах новия е чист форд и се произвежда в африка . Тук в германия се чака до една година за поръчка на нов . За мен тази кола е направена за бг условията . Ако има нещо друго ще се радвам да бъда полезен .
                По Ясенски : Истинският МОДЕРАТОР (полицай ) винаги може да намери нарушение.

Коментар

Значи рейнджър и тундра са в различни размери.
                  Всеки трети е шести

Коментар

Първоначално публикуван от alexalex69 Преглед на мнение
                    Карам модела 2007 г . До момента вече 7 години 110000 км по асвалт никакви проблеми . Аз лично го закупих на една година на 17 000 км . Редовна смяна на масла и филтри малко пред 20 000 км или всяка година . На 40 000 км или март 2012 г се преместих да живея в германия и малко не ми доставя удоволствие да го карам по магистрали . Иначе си подържа без проблем 130-140 км в час .Проблема е че шуми малко повече . Забравих едно каре на кардана ,ама това може и да е моя грешка . Иначе скоро минах преглед (ТЮФ) и скоро ще бъде вече с немски табели . Моя модел е идентичен с мазда БТ 50 и е произведен в тайланд .До колкото разбрах новия е чист форд и се произвежда в африка . Тук в германия се чака до една година за поръчка на нов . За мен тази кола е направена за бг условията . Ако има нещо друго ще се радвам да бъда полезен .
                    благодаря много alexalex69

Коментар

Здравейте,
                      Имам служебен Рейнджър- 2.2 6 скорости и камиончето е супер. Нооо си е парт тайм отвсякъде. При 4х4 даже и на мокро затяга зверски. Разход около 13\100 нафта.
                      Иначе е красиво,височко и вози прилично твърдо. Заводската музика също е на ниво.
                      Това от мен - хубав ден!!!
                      Не знам за какво е малкия лост на Джипа ми!!!

А това е поздрав за всички ФЕНОВЕ-http://vbox7.com/play:3dc959bd

Коментар

Вчера до като се рових из Руските форуми, по между другото съм половин руснак, се натъкнах поне според мен на, най-полезния такъв сайт, може да го прегледате, ако искате, като кликнеш на определената марка ти излиза почти всичко за нея:m.awdwiki.com/ru

Коментар

Здравейте за баща ми поръчахме Шеви Колорадо ,минаваме на пикапи.Ходихме да тестваме Рейнджъра, много готина джипка, ама това дето го разправя тоя капут за 4х4 постоянно до 100 километра в час са пълни глупости, тия направо не знаят къде се намират, а от горе на това 2015, ще изкарват фейслифт, който на външен ви е много различен със сегашния и явно за това се опитват наличните да ги пробутат толкова бързо, айде и със здраве

Коментар

Здравейте, имам трудност с намиране на гумени стелки за тойота тундра 2015 SR5 в България. Може ли някой да ми окаже някаква помощ

Коментар

• BENZBOSS
                              BENZBOSS коментира
                              Редактиране на коментар
                              Не,идея нямам за България,но можеш да си ги поръчаш по интернет,аз съм с пълен комплект на Weathertech и нямам оплаквания

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X