От: Toyota land cruiser 73 /project/
Пък ако някой се навие да си даде шнорхела от тойотката да му вземем калъпа и направо ще го заринем от работа гаранция
Пък ако някой се навие да си даде шнорхела от тойотката да му вземем калъпа и направо ще го заринем от работа гаранция
А и не подценявай стъкломата когато е направен качественно. И предният и задният капак на дрифтарката ми са стъкломатови. Предната ми и задната ми брони също са такива и са правени качественно при същият този човек. Искам да ти кажа че тая предната е изяла толкова бордюри и кютеци и все още е в пълно здраве освен боята разбира се.

дори в една тема в РОВЪР раздела един колега ме изпрати на училище че не съм можел да смятам а той "смятаики" стигна до извода че трябвало да е 110 мм минимум шнорхела на Дискавъри 3.5 бензин
А оригиналния шнорхел на сафари и копията му от братята китайци със сигурност е повече от 76 мм като сечение
Колкото до мен ако исках шнорхел бих си купил китаиче за 200-250 лв пред варианта да търся донори за калъпи леене и прочее , но засега не мисля че ми е нужен и не съм си купил тоест съм на мнение че за пред барчетата не ми е нужен а офф роуда при мен е сведен до софт разходки без газене на локви по дълбоки от праговете на автомобила
Коментар