Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Hilux, какво друго?!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Hilux, какво друго?!

Първоначално публикуван от kokocholi Преглед на мнение
    Не съм чувал за 10 сантиметров лифт на ХАЙЛУКС . Ще ми е интересно на коя фирма е ? Стоманените кори под двигателя , ск.кутия , и резервоара по принцип са дуралуминиеви , и издържат на по-големи натоварвания от стоманените /поне моя опит показва това/. Ще се опитам да намеря утре фактурата , и ще ти кажа цената. Със сигурност е доста солена.
    И мене ме интересува някакво инфо за кори отдолу. Колега, виж я тая фактура
    "The only regret I will have in dying is if it is not for love."
    Gabriel Garcia Mаrquez

Коментар

ASFIR(Израел)-дуралуминий 5мм: подкартерна -590лв,скоростна кутия и раздатка-560лв: защита за резервоар-535лв.
      Същите стоманени 3мм.руски са с 20% по-евтини.

Коментар

Първоначално публикуван от kokocholi Преглед на мнение
        Не съм чувал за 10 сантиметров лифт на ХАЙЛУКС . Ще ми е интересно на коя фирма е ? ...
        Виждал съм фирмен (на Тойота) лифт на Хайлукс, но от по-дъртичките. Даже съм пускал снимка на екземпляра някъде тук, покрай един проблем с тоците.
        Обаче една подробност - доколкото успяхме да разберем, си е правен в завода, в смисъл, направо така си е прозведен. Не съм го мерил дали е 10 сантиметра, но на око е някъде толкова. То няма и с какво да го сравня, всичките Хайлуксове наокола са на стероиди
        Не твърдя, че не са засилили колегата нанякъде, но има вероятност и да е истина.
        О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Първоначално публикуван от enikos Преглед на мнение
          колега къде си правил окачването на коя фирма е и колко пари ти излезе заедно с бронята и лебедката
          Окачването ми е : амортисьори, ресьори и полиоретанови втулки на dobinsons, пружините на TJM. Бронята е AFN (Португалска). Всичко купих от Пламен Петров, а окачването ми смениха в Аутоекспрес 2. Лебедката още не съм я платил и не знам колко точно струва. Другите работи ми се вързаха около 6К в това число и работата. Защитите от долу също са AFN стоманени с ZN покритие, 6 или 8мм (не помня точно), като за разлика от асфира са 3 детаила ( картер, ск. кутия, раздатка).
          Toyota Hilux 2,5D4D

Коментар

Първоначално публикуван от Андрей Боянов Преглед на мнение
            И мене ме интересува някакво инфо за кори отдолу. Колега, виж я тая фактура
            Издъних се , обещах , и не изпълних обещанието си. Наистина изключих , за което съжалявам. Сега , не ми остава нищо друго , освен да разкажа с какви "стероиди" наблъсках Хайлукса 2008-2009 в златните години преди кризата. Още докато чаках заветното "желязо" да пристигне от ЮАР , тъй като тогава нямаше налични , момчетата в магазина ми запалиха главата какво може да се направи допълнително по Тойотата при положение че съм готов да се разделя с някой и друг лев. И , от там се почна : стоманени джанти , гуми 31/10.5/15 Кумхо , опряха в калниците , айде сега окачване 2" Олд ман ему , добре ама заприлича на щраус айде фланци 30мм. , хубаво , обаче ако взема да ударя колата отдолу както съм хукнал по тия гори , айде , и защити двигател ск.кутия , и резервоар . Брей , щях да забравя шнорхела , не къф да е "SAFARI". Тъкмо си помислих , че съм я насмогнал с екстрите когато разбрах че без преден , и заден 100% блокаж просто съм за никъде. Сега някой ще каже -ми то няма кво повече ... няма няма , ама има забравил съм бил да сложа въздушен компресор вграден с бутилка за да мога да си помпя гумите , и да развивам гайките на джантите с пистолет. Сложих. Ми лебетка , айде и лебетка "WARN" да не ни се загуби фасона. Колата обаче натежа от екстри , и по тоя повод трябваше да сложа чип . С първия работата изглеждаше добре но , винаги има нужда от повече. Втория дойде с надпис "PRO" , и надпис 225hp така и не разбрах как са ги сметнали /не искам да кажа , че не върви/. Кво следва после .... съединител HEAVI DUTI то с тая мощност си има нужда. Смятах да си взема хай джак , но се оказа че има еърджак представлява един балон с маркуч , същия го напъхваш в ауспуха , и балона се пълни с изгорели газове , и така бързо се надува че колата е за секунди вирната. Горе долу това е положението , от време на време се чудя аз ли карам HILUX а , или той мен. ПОЗДРАВИ.
            Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
            Куражът не е липса на страх. Куражът е способността да действаш ефективно въпреки страха.

Коментар

Яко! Ще изчакам да дойдат златните години след кризата, тамън дотогава ще излезе и от гаранция моята, и ще обмисля поне половината от твоите подобрения

Абе няма ли да направим една Хайлукс разходка? Явно не сме малко. Аз преди време пробвах да организирам нещо такова тук във форума, но не стигнахме само до изявяване на желание.

Желаещи? Може и да пускаме други, но само такива, които не са си позволявали да плюят Хайлуксите в тази тема хахаха
              Gabriel Garcia Mаrquez

Коментар

Аз съм желаещ!

Коментар

Ама тебе даже не те питам - ти си включен по дефаулт
                  Gabriel Garcia Mаrquez

Коментар

И аз съм съгласен за разходката и то много, но зависи къде ще е защото тъка и не събрах пари да си взема подходящи гуми за кал понеже смятах първо да си продамджантите на ML-а и с парите да взема гуми, но и без тях не ми пречи да пробвам някои колега ще ме дътпа само кавете кога и къде. Дали KOKOCHOLI да даде някакжи снимки на неговата TOYOTA и приблизителна цена на това което е платил, защото катп чета трябва да е станал доста добре.

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_5109.jpg
Прегледи:1
Размер:41.9 КБ
ID:5261405Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_5112.jpg
Размер:86.7 КБ
ID:5261406Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_5111.jpg
Размер:71.6 КБ
ID:5261407Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_5110.jpg
Размер:74.5 КБ
ID:5261408Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_5093.jpg
Размер:81.9 КБ
ID:5261409
                      Хайлукс по предназначението си .Товарът е купе от ситроен ксантия комби , никой не вярваше , че ще се събере в тойотата

А за разходката ме бройте и мен .

Коментар

Първоначално публикуван от enikos Преглед на мнение
                        И аз съм съгласен за разходката и то много, но зависи къде ще е защото тъка и не събрах пари да си взема подходящи гуми за кал понеже смятах първо да си продамджантите на ML-а и с парите да взема гуми, но и без тях не ми пречи да пробвам някои колега ще ме дътпа само кавете кога и къде. Дали KOKOCHOLI да даде някакжи снимки на неговата TOYOTA и приблизителна цена на това което е платил, защото катп чета трябва да е станал доста добре.
                        За снимки ... , ще пусна снимки . Обаче за цената не искам въобще да си спомням ...щото ми става лошо .
                        Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
                        Куражът не е липса на страх. Куражът е способността да действаш ефективно въпреки страха.

Коментар

колега какво стана със снимките а и с разходката какво стана

Коментар

За разходката - давайте да се разбираме нещо. Само да не е събота...
                            Gabriel Garcia Mаrquez

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X