Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Hilux, какво друго?!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Hilux, какво друго?!

Ето няколко снимки на Тойотата Hilux на Калин.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00003.jpg
Прегледи:3
Размер:120.8 КБ
ID:5249072Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00005.jpg
Размер:120.4 КБ
ID:5249071Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00004.jpg
Размер:142.4 КБ
ID:5249070Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00002.jpg
Размер:130.1 КБ
ID:5249069Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00001.jpg
Размер:102.5 КБ
ID:5249068Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00014.jpg
Размер:124.3 КБ
ID:5249067
    ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
    Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Вчера направихме и първите тестове на джипа.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00028.jpg
Размер:149.7 КБ
ID:5249078Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00027.jpg
Размер:187.7 КБ
ID:5249077Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00017.jpg
Прегледи:2
Размер:169.4 КБ
ID:5249076Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00018.jpg
Размер:163.1 КБ
ID:5249075Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00022.jpg
Размер:191.2 КБ
ID:5249074Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00023.jpg
Прегледи:2
Размер:180.8 КБ
ID:5249073

Коментар

Не е останало много от хайванчето. Предният мост от какво е? Принципно на Хайлукса най-голямата екстра е товарното пространство, а тук го няма.
        "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Здравей Драго , тука ли правена Тойотата , или така идва от Англия?
          Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
          Куражът не е липса на страх. Куражът е способността да действаш ефективно въпреки страха.

Коментар

Първоначално публикуван от kokocholi Преглед на мнение
            Здравей Драго , тука ли правена Тойотата , или така идва от Англия?
            Здрасти Коко. Тойотата е правена тук. Мостовете са от Дискавъри, раздатката е от ГАЗ 69.

Коментар

Най не му харесвам на Хайлукса , че не е с постоянно 4х4 , тоест няма междуосев диференциал. Също така ми се струва че мотора му е малко слаб , тия 360н.м. не са много радващи. Казват , че не подлежи на тунинг защото електрониката му била "DENSO" .
              За постоянното 4x4 няма да коментирам, то е и въпрос на вкус до голяма степен. Мене ме кефи.

За мотора обаче недей да се шегуваш
              "The only regret I will have in dying is if it is not for love."
              Gabriel Garcia Mаrquez

Коментар

Първоначално публикуван от Андрей Боянов Преглед на мнение
                За постоянното 4x4 няма да коментирам, то е и въпрос на вкус до голяма степен. Мене ме кефи.

За мотора обаче недей да се шегуваш
                Според мен , без Паур бокс този двигател е много смутен , нищо че е 3 литра . За да тръгнеш да изпреварваш , трябва голяма засилка и много смелост.
                Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
                Куражът не е липса на страх. Куражът е способността да действаш ефективно въпреки страха.

Коментар

Според мен , без Паур бокс този двигател е много смутен , нищо че е 3 литра . За да тръгнеш да изпреварваш , трябва голяма засилка и много смелост.
                  Даже не е и 3 литра, а 2,5 Това с изпреварването е друг въпрос. Мислех, че говорим за планината.
                  Ти с какво го сравняваш, като говориш за изпреварване? Защото Маздата, която карах преди Хайлукса, изпреварва доста по-добре, забелязал съм го Но без да съм толкова смел шофьор карам много градско и извънградско и не съм забелязал да ми е паднала средната скорост с Хайлукса, нито пък ми се е налагало да чакам нанадолнище, за да се засилвам, преди да изпреваря.

Какво е "Паур бокс"?
                  Gabriel Garcia Mаrquez

Коментар

Първоначално публикуван от Андрей Боянов Преглед на мнение
                    Даже не е и 3 литра, а 2,5 Това с изпреварването е друг въпрос. Мислех, че говорим за планината.
                    Ти с какво го сравняваш, като говориш за изпреварване? Защото Маздата, която карах преди Хайлукса, изпреварва доста по-добре, забелязал съм го Но без да съм толкова смел шофьор карам много градско и извънградско и не съм забелязал да ми е паднала средната скорост с Хайлукса, нито пък ми се е налагало да чакам нанадолнище, за да се засилвам, преди да изпреваря.

Какво е "Паур бокс"?
                    Естествено че имам с какво да го сравнявам , това е 2.5 литровия дизелов мотор на Фолксваген Мултиван, който даже е и по-тежък от Хайлукса. За качествата които има Тойотата в гората не коментирам , говорим само на асфалт. Относно Пауър бокса доколкото знам , е една кутийка с резистори и съпротивления / не съм много сигурен , така поне бях прочел някъде /, която бърка работата на компютъра , и създава усещане на задволанната част че автомобила има повече мощност. Истината е , че наистина има разлика , но тя не е право пропорционална на цената на устройството.

Коментар

Е как сравняваме сливи с круши.

Пауър бокса е лесен, бърз, ефтин и сигурен начин да си купиш 4 бр. дюзи.
                      "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Gabriel Garcia Mаrquez

Коментар

Това ми прилича повече на Тундра отколкото на Хайлукс?

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                            Това ми прилича повече на Тундра отколкото на Хайлукс?
                            Hilux с новата муцунка

Коментар

100% Тундра си е...чак пък и формата на стоповете да копират...!

Коментар

За да тръгнеш да изпреварваш , трябва голяма засилка и много смелост.
                                Тва пък що? Нещо не си много прав, даже никак.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X