Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Hilux, какво друго?!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Hilux, какво друго?!

Аз качих Железница-х.Академика с Hilux-a...и то с гуми за мЪгла.И доста ВУЛКАНИзатори съм покорявал!

Коментар

Мдаа , Хайлукса си е същия , като в магазина .
      И Ситроените по ралитата ги продават в магазина отсреща , същите .
      TLC: LJ70 2LT ; FJ80 3FE

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
        Въобще не съм подценил Заз-а.

Андрей, бъди сериозен.
        За да се напъхат такива гуми в Хайлукса и той да може да върви и да не се чупи оттук до бакалията отдолу се сменя почти всичко ...

Признавам си, че не бях много сериозен

Аз на моята й сложих малко по-големи гуми от оригиналните (с 3 сантиметра и малко по-високи) и промяната се усеща много добре на спирачката. Представям си, ако бяха 38" как изобщо щеше да спира... Същото допълнително усилие го има без съмнение и при ускорение...

Само си се кефех на марката
        "The only regret I will have in dying is if it is not for love."
        Gabriel Garcia Mаrquez

Коментар

Първоначално публикуван от Сашко Преглед на мнение
          Относно пътя Самоков- Якоруда, аз го минавах миналото лято, само че в обратната посока. Гледките са страхотни и беше уникално преживяване, може да го минем и тази година да не изоставаме зад ЗАЗ-о
          Саше, там сме То си има и интересно продължение този маршрут - http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=34439
          Gabriel Garcia Mаrquez

Коментар

Пък аз не разбрах какво толкова е покорил и постигнал въпросния Хай-лукс,че чак и от коментар да няма нужда
            В случая бих свалил шапка на водача на возилото!
            много автомати-слаби резултати!

Коментар

Първоначално публикуван от mbenz Преглед на мнение
              Пък аз не разбрах какво толкова е покорил и постигнал въпросния Хай-лукс,че чак и от коментар да няма нужда
              В случая бих свалил шапка на водача на возилото!
              ммм тука ръчна доста хора,това е доказано здрава модификация на модела
              [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Аз се чудя от къде ми е позната тази тойота а то...с нея е сниман епизода на Топ Гиър в който отиват на северният полюс....еххх тази тойота ми беше мечта...която се върна отново...

Коментар

Ето още снимки с тази тойота,но при експедицията до северният полюс/Заснета в Топ Гиър/ тук

Коментар

От: До: Hilux, какво друго?!

колега а ти на твоя HILUX какво си му правил освен по голями гуми и ако мажеш да ми кажеш какъв е размера им

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
                      Премести ме с 350 000км. насам-натам. А го взех втора ръка.
                      Ако стават чудеса и върнем тези 350 000 км назад във времето.. би ли се изкефил на подобен звяр отново?
                      Публикувайте отговор

Коментар

Първоначално публикуван от enikos Преглед на мнение
                        колега а ти на твоя HILUX какво си му правил освен по голями гуми и ако мажеш да ми кажеш какъв е размера им
                        Не разбрах кой колега питаш, ама аз за моята да си кажа.
                        Само гуми и лебедка съм и сложил. Гумите са 235/85/16, но ги слагам, само като тръгне, да се каляме.
                        Мисля да сменя защитната ламарина под картера, че тая доста се е поогънала, другото е да и наслагам тръби отстрани, а може и от зад.
                        Gabriel Garcia Mаrquez

Коментар

Първоначално публикуван от p-pleven Преглед на мнение
                          Ако стават чудеса и върнем тези 350 000 км назад във времето.. би ли се изкефил на подобен звяр отново?
                          Ако си върна и възрастта, защо не?

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
                            Ако си върна и възрастта, защо не?
                            Ти пък...де ако можеше...пеш ще ходя...

Коментар

От: Hilux, какво друго?!

Най не му харесвам на Хайлукса , че не е с постоянно 4х4 , тоест няма междуосев диференциал. Също така ми се струва че мотора му е малко слаб , тия 360н.м. не са много радващи. Казват , че не подлежи на тунинг защото електрониката му била "DENSO" .
                              Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
                              Куражът не е липса на страх. Куражът е способността да действаш ефективно въпреки страха.

Коментар

От: Hilux, какво друго?!

Казват че, има оригинален чип на Тойота и казват че, по да "тегли" в класа си няма.
                                "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X