Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Hilux, какво друго?!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Hilux, какво друго?!

Добре де ето ви HiLux

Ето и в действие

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
      Това ми прилича повече на Тундра отколкото на Хайлукс?
      Не беше толкова голямо, колкото е Тундрата. Поне така ми се видя, де, ама тя профуча бързо, пък и беше много рано сутринта и не бях много концентриран. Така че, не знам...
      "The only regret I will have in dying is if it is not for love."
      Gabriel Garcia Mаrquez

Коментар

Андрей вярно ли е че на Хайлукса има нещо по ходовата част от пред и итзад подобно на торсион което се навива и може да го вдигне още 5-10 см така ми каза един познат но аз не съм пробвал.
        Друго което искам да те питам какъв е разхода на нафта на пикап. азз моя го карам от 2 месеца 15000км и ми дава 9/100 извънградско от Тойота казаха че като се разработи щял да падне разхода.

Коментар

Разхода, който ми дава моя Хайлукс за две години експлоатация е 8-9л/100км извънградско, и 9-10л/100км градско (зависи колко го настъпвам). По отношение на повдигането не мисля, а и не съм видял да има нещо наподобяващо торсион. Лично аз повдигнах моя пикап като му смених цялото окачване.

П.П. Хайлукса ми е 2,5 Д4Д, 2007г, +2" Dobisons & TJM, 32" BFG All Terrain.
          Toyota Hilux 2,5D4D

Коментар

Първоначално публикуван от enikos Преглед на мнение
            Андрей вярно ли е че на Хайлукса има нещо по ходовата част от пред и итзад подобно на торсион което се навива и може да го вдигне още 5-10 см така ми каза един познат но аз не съм пробвал.
            Друго което искам да те питам какъв е разхода на нафта на пикап. азз моя го карам от 2 месеца 15000км и ми дава 9/100 извънградско от Тойота казаха че като се разработи щял да падне разхода.
            Не го знам това за натягането. А и не съм видял нещо, което да прилича на такова, което може да се натяга.

За разхода - моята си харчи 9-10/10 извънградско и не пада с разработването. Пада до 8 и нещо, когато седне да кара приятелката ми.
            "The only regret I will have in dying is if it is not for love."
            Gabriel Garcia Mаrquez

Коментар

Има такъв Хайлукс с торсион, но е по стар модел. На аватара на Андрей си е на Макферсън отпред и цял мост на ресор отзад. И при двата вида възможното безболезнено повдигане е не повече от 2'. За повече, справки в Арктик Тръкс.
              "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

КОЛЕГИ днес на околавръстното видях един HILUX СА9339 .. просто и уникален. дали някои знае къде е правен и какво по точно му е правено и на какви пари е стъпило.
                Предполагам че е на някоЙ от форума но не съм сигурен.

Коментар

И на мен ми стана интересно . Дали някой , ще качи снимчица?
                  Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
                  Куражът не е липса на страх. Куражът е способността да действаш ефективно въпреки страха.

Коментар

Нямах врвме да го снимам защото караше зад мен. Казвам че е уникален защото аз бих направил моя по същия начин.
                    Вчера бях в ТОЙОТА и ми казаха че могат да ми направят спортно окачване на пикапа което ще го вдигне с до 10см и ще ми струва 3000лв и най хубавото е че няма да ми отнемат гаранцията. Според вас колеги дали си заслужава да го направя за тази цена.
                    Другото което искам да питам е дали някой знае каква е цената на стоманените кори за под двигателя или някакъв размер за да си ги направя аз.

Коментар

Няколко снимки и от мен:
                      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:PIC1.jpg
Прегледи:1
Размер:157.6 КБ
ID:5258960
                      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:PIC2.jpg
Прегледи:1
Размер:155.1 КБ
ID:5258959
                      Toyota Hilux 2,5D4D

Коментар

Нямах врвме да го снимам защото караше зад мен. Казвам че е уникален защото аз бих направил моя по същия начин.
                        Вчера бях в ТОЙОТА и ми казаха че могат да ми направят спортно окачване на пикапа което ще го вдигне с до 10см и ще ми струва 3000лв и най хубавото е че няма да ми отнемат гаранцията. Според вас колеги дали си заслужава да го направя за тази цена.
                        Другото което искам да питам е дали някой знае каква е цената на стоманените кори за под двигателя или някакъв размер за да си ги направя аз.
                        Не съм чувал за 10 сантиметров лифт на ХАЙЛУКС . Ще ми е интересно на коя фирма е ? Стоманените кори под двигателя , ск.кутия , и резервоара по принцип са дуралуминиеви , и издържат на по-големи натоварвания от стоманените /поне моя опит показва това/. Ще се опитам да намеря утре фактурата , и ще ти кажа цената. Със сигурност е доста солена.
                        Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
                        Куражът не е липса на страх. Куражът е способността да действаш ефективно въпреки страха.

Коментар

Няма да ти го вдигнат с 10см а с 2 инча което е доста по малко от 10см. Няма да ти го направят а ще го купят от някой доставчик който и без това е представен във форума. Попитай ги за окачване на кой производител говорят и поискай проформа фактура, защото и цената няма да е 3000лв, а повече ако сменят каквото трябва.
                          "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Bobi83 Преглед на мнение
                            Лично аз повдигнах моя пикап като му смених цялото окачване.

П.П. Хайлукса ми е 2,5 Д4Д, 2007г, +2" Dobisons & TJM, 32" BFG All Terrain.
                            Возията смени ли ти се? По-твърдо, по-меко...? В завой?

Коментар

Като смених окачването и сложих желязната броня (тежи около 40кг) пикапа взе да вози малко по-твърдо от колкото в заводска комплектация.
                              След като добавих и лебедката, т.е. натоварих окачването (от пред е +100кг или +150кг не помня точно) всичко си дойде на място и пак взе да си вози меко като преди интервенцията.
                              В завои стана по -стабилен.
                              Toyota Hilux 2,5D4D

Коментар

колега къде си правил окачването на коя фирма е и колко пари ти излезе заедно с бронята и лебедката

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X