Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Среща на тоуота в неделя 21.03.2010

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: среща на тоуота в неделя 21.03.2010

Първоначално публикуван от meto_71 Преглед на мнение
    голяма излагация,аз и колегата mitkochanev.сигурно другия път трябва един месец предварително да я обявиме,та да ... се получи нещо.ама аз съм оптимист и пак ще пробвам по натам.
    Това не е излагация,а начало!Щом има начало,което често е трудно нещата ще се случат!Хвала,че се намери някой да го направи!Пък дошъл още един само...следващите пъти няма да е така-сигурен съм!
    Само трябва много внимателно да се избере едно постоянно място за срещите(да има голям паркинг),да се уточнят подходящите дни,и...това е!
    Аз да се оправдая,че не можах да присъствам,щото в петък вечер ми пръснаха едни жанти втора употреба,ама бояджията се престарал,и беше нанесъл около 1мм. слой боя алкиден емайл-лак,та и досега не са изсъхнали баш,ама днес ги монтирах,че няма за кога да чакам-магарето все е на път-шЪ съхнат в движение!Та,а днес,а утре да ги монтирам,и отиде,та се не видя...
    много автомати-слаби резултати!

Коментар

а бе прав си че все пак е нещо.ама мисля ,ако сте съгласни,да го правим над околовръстното,там където се събират и тези с моторите,до историческият музей.бившата резиденция.щото на omv то ако бяхме 5-6 джипа вярно нямаше да има място да не говорим за повече..ако искате да кажем примерно на 10 или 11 април.пак да пробваме,то от опит глава не боли-особенно празна.
      0899278323-0877500798

Коментар

Там не е ли малко далечко...и има ли откъде да се купи кафе,или бира...?
        Аз предлагам да се събираме на зала Фестивална-място бол,има заведения,и е що-годе в центъра...ама,където се реши-давайте предложения!
        много автомати-слаби резултати!

Коментар

има ОМВ през булеварда, но мястото е много широко, почти всички автоклубове си правят срещите там. Място бол, става и тест драйв и за спокойно обикаляне около колите.

Коментар

Първоначално публикуван от gadnia_metal Преглед на мнение
            има ОМВ през булеварда, но мястото е много широко, почти всички автоклубове си правят срещите там. Място бол, става и тест драйв и за спокойно обикаляне около колите.
            За Бояна ли говориш??
            0899 шест5313нула
            За всекиго по нещо

Коментар

да, за НИМ / национален исторически музей / в Бояна се води, ама е на околовръстното

докъде стигнахме, пловдивчанин да обяснява място в София

Коментар

да за бояна става дума.ако искате 10 или 11 април.само даите час примерно.
                0899278323-0877500798

Коментар

Първоначално публикуван от meto_71 Преглед на мнение
                  да за бояна става дума.ако искате 10 или 11 април.само даите час примерно.
                  Кво ще речете утре да пием по бира за аперитив около 11 часа?
                  Роден рибар, а принуден да работи.......

Коментар

Първоначално публикуван от EU_BG_akademika Преглед на мнение
                    Кво ще речете утре да пием по бира за аперитив около 11 часа?
                    Е здраве да е, отивам за риба, да видим къде ще затъна пак
                    Роден рибар, а принуден да работи.......

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X