До: среща на тоуота в неделя 21.03.2010
Това не е излагация,а начало!
Щом има начало,което често е трудно нещата ще се случат!Хвала,че се намери някой да го направи!Пък дошъл още един само...следващите пъти няма да е така-сигурен съм!
Само трябва много внимателно да се избере едно постоянно място за срещите(да има голям паркинг
),да се уточнят подходящите дни,и...това е!
Аз да се оправдая,че не можах да присъствам,щото в петък вечер ми пръснаха едни жанти втора употреба,ама бояджията се престарал,и беше нанесъл около 1мм. слой боя алкиден емайл-лак,та и досега не са изсъхнали баш,ама днес ги монтирах,че няма за кога да чакам-магарето все е на път-шЪ съхнат в движение!
Та,а днес,а утре да ги монтирам,и отиде,та се не видя...
Първоначално публикуван от meto_71
Преглед на мнение
Щом има начало,което често е трудно нещата ще се случат!Хвала,че се намери някой да го направи!Пък дошъл още един само...следващите пъти няма да е така-сигурен съм!Само трябва много внимателно да се избере едно постоянно място за срещите(да има голям паркинг
),да се уточнят подходящите дни,и...това е!
Аз да се оправдая,че не можах да присъствам,щото в петък вечер ми пръснаха едни жанти втора употреба,ама бояджията се престарал,и беше нанесъл около 1мм. слой боя алкиден емайл-лак,та и досега не са изсъхнали баш,ама днес ги монтирах,че няма за кога да чакам-магарето все е на път-шЪ съхнат в движение!
Та,а днес,а утре да ги монтирам,и отиде,та се не видя...
сигурно другия път трябва един месец предварително да я обявиме,та да ...
Коментар