До: среща на тоуота в неделя 21.03.2010

Това не е излагация,а начало! Щом има начало,което често е трудно нещата ще се случат!Хвала,че се намери някой да го направи!Пък дошъл още един само...следващите пъти няма да е така-сигурен съм!
Щом има начало,което често е трудно нещата ще се случат!Хвала,че се намери някой да го направи!Пък дошъл още един само...следващите пъти няма да е така-сигурен съм!
Само трябва много внимателно да се избере едно постоянно място за срещите(да има голям паркинг ),да се уточнят подходящите дни,и...това е!
),да се уточнят подходящите дни,и...това е!
Аз да се оправдая,че не можах да присъствам,щото в петък вечер ми пръснаха едни жанти втора употреба,ама бояджията се престарал,и беше нанесъл около 1мм. слой боя алкиден емайл-лак,та и досега не са изсъхнали баш,ама днес ги монтирах,че няма за кога да чакам-магарето все е на път-шЪ съхнат в движение! Та,а днес,а утре да ги монтирам,и отиде,та се не видя...
Та,а днес,а утре да ги монтирам,и отиде,та се не видя... 

Първоначално публикуван от meto_71

Преглед на мнение

Щом има начало,което често е трудно нещата ще се случат!Хвала,че се намери някой да го направи!Пък дошъл още един само...следващите пъти няма да е така-сигурен съм!
Щом има начало,което често е трудно нещата ще се случат!Хвала,че се намери някой да го направи!Пък дошъл още един само...следващите пъти няма да е така-сигурен съм!Само трябва много внимателно да се избере едно постоянно място за срещите(да има голям паркинг
Аз да се оправдая,че не можах да присъствам,щото в петък вечер ми пръснаха едни жанти втора употреба,ама бояджията се престарал,и беше нанесъл около 1мм. слой боя алкиден емайл-лак,та и досега не са изсъхнали баш,ама днес ги монтирах,че няма за кога да чакам-магарето все е на път-шЪ съхнат в движение!

сигурно другия път трябва един месец предварително да я обявиме,та да ...
сигурно другия път трябва един месец предварително да я обявиме,та да ... се получи нещо.ама аз съм оптимист и пак ще пробвам по натам.
 се получи нещо.ама аз съм оптимист и пак ще пробвам по натам.

.ама мисля ,ако сте съгласни,да го правим над околовръстното,там където се събират и тези с моторите,до историческият музей.бившата резиденция.щото на omv то ако бяхме 5-6 джипа вярно нямаше да има място да не говорим за повече
.ама мисля ,ако сте съгласни,да го правим над околовръстното,там където се събират и тези с моторите,до историческият музей.бившата резиденция.щото на omv то ако бяхме 5-6 джипа вярно нямаше да има място да не говорим за повече ,то от опит глава не боли-особенно празна
,то от опит глава не боли-особенно празна

Коментар