Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Среща на тоуота в неделя 21.03.2010

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Среща на тоуота в неделя 21.03.2010

Колеги,имам предложение.тази неделя21.03.2010,да се съберем всички налични toyota hilux surf -а и не само surf, в софия на OMV то на бул.Гешов.да речем в 14.00ч.Ей така да се запознаем да си поговорим все нещо можем да научим един от друг,а и като се разминаваме по улиците да се поздравяваме а не само да се гледаме като котараци .Аз ще бъда там пък който има желание да доиде да пием по бира примерно!
    0899278323-0877500798

До: среща на тоуота в неделя 21.03.2010

Водещи по несериозност (според мен) на организираните сбирки са "Фероците" ....голям го вадят, ама парченцето от дядо е в средата и се гъне кат` "Икарус" (това от един стар виц)..... и след тях "Фронтерите" Па ако никой не дойде, ела ми сам да те поокалям .
    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

ми аз само предлагам пък ако никои не дойде здраве да е.ама ако всички сме ;сериозни; обаче само тук във форума.....
      0899278323-0877500798

Коментар

а и аз в момента не ставам за каляне щото трябва да сменям каре и не искам да си пробвам късмета.
        0899278323-0877500798

Коментар

Първоначално публикуван от meto_71 Преглед на мнение
          Колеги,имам предложение.тази неделя21.03.2010,да се съберем всички налични toyota hilux surf -а и не само surf, в софия на OMV то на бул.Гешов.да речем в 14.00ч.Ей така да се запознаем да си поговорим все нещо можем да научим един от друг,а и като се разминаваме по улиците да се поздравяваме а не само да се гледаме като котараци .Аз ще бъда там пък който има желание да доиде да пием по бира примерно!
          Така точно незнам дали е най удачно, на мен например ми се налага да пътувам и ще се върна в понеделник наобед, а не бих пропуснал такоз събитие, мисля че по добре да се направят няколко дати и по издалечко да е....
          Ама да си предложи автора на темата, за тази неделя немога, изникна ми спешна работа. Съжелявам. Иначе работя на смени, дневна/нощна/почивка/почивка и във вторник съм на работа дневна.....сега съм отпуска заради, абе ясно Ви е заради какво
          Роден рибар, а принуден да работи.......

Коментар

аз нямам нищо против и друг ден да е.само казвайте кога и къде? иска ми се ,а и мисля че е по- добре да се познаваме повече и на живо отколкото само да си пишем тук.аз все пак ще бъда там в неделя в 2.а за друг път нямам против, ще участвам.
            0899278323-0877500798

Коментар

Роден съм и израснал в София, ама "Гешов" не го познавам, това да не е някоя преименувана улица?
              Иначе бих дошъл с Cruiser-a.
              Life is too short to drive dull cars!

Fight global warming !
              ... turn on your A/С !

Коментар

Първоначално публикуван от mitkochanev Преглед на мнение
                Роден съм и израснал в София, ама "Гешов" не го познавам, това да не е някоя преименувана улица?
                Иначе бих дошъл с Cruiser-a.
                bgmaps.com
                http://www.bgmaps.com/map.aspx?sid=4...54778571&tip=1
                в кръгчето е бензиностанцията, в посока от Сливница към цар Барис се пада от дясно
                Последно редактирано от EU_BG_akademika; 19-03-10, 05:22.

Коментар

Аз другата неделя се падам нощна и мога да дойда през деня, предлагам за тогава да остане, за да мога да се включа, мога и през седмицата, но тогава пък Вие сте заети сигурно. Освен това ако се съберем 4-5 машини, ще и стане тесничко на бензиностанцийката, искам да кажа че трябва да има по голям паркинг, за да може на спокойствие да огледаме и сравним колите.
                  Дайте и Вие предложения де, само аз и Мето ли проявяваме интерес към срещата......
                  Последно редактирано от EU_BG_akademika; 19-03-10, 05:08.

Коментар

Ако тръгнем да отлагаме и променяме срещата отиде,та се не видя-все ще има някой,който не може да дойде!Затова предлагам нищо да не се променя,а който може да дойде-да дойде!Аз ще обработвам едни "жанти" втора употреба утре,за да сложа летните гуменки,и ако успея съм там!
                    Пък може срещите да станат регулярни...?
                    много автомати-слаби резултати!

Коментар

Първоначално публикуван от mbenz Преглед на мнение
                      Ако тръгнем да отлагаме и променяме срещата отиде,та се не видя-все ще има някой,който не може да дойде!Затова предлагам нищо да не се променя,а който може да дойде-да дойде!Аз ще обработвам едни "жанти" втора употреба утре,за да сложа летните гуменки,и ако успея съм там!
                      Пък може срещите да станат регулярни...?
                      Ами аз съм за, примерно първа и трета неделя на месеца, мен един път месечно ми се пада, да работя дневна в неделя..........така, че нямам проблем.

Коментар

важното е да се започне,а пък след това нещата ще се подредят,лека полека.много ще се радвам да се съберем повечко хора,и всеки път да сме повече.
                        0899278323-0877500798

Коментар

Много благодаря на колегата за картата - както и предположих - преименувана улица.
                          Мисля да дойда.
                          Life is too short to drive dull cars!

Fight global warming !
                          ... turn on your A/С !

Коментар

Тъй, като няма да мога да присъствам, а много исках, нали ще обсъдите нещата за доставки от Англия на части...
                            За незапознатите искам да кажа, че съм пазарувал доста в нета, от Хонг-Конг, главно копютърни части и хардуер и никога не съм имал проблеми с доставките. Имам регистрация в PayPal, а това е най сериозния банков сайт за парични преводи и следи да няма измамени клиенти. Всеки опит се пресича в зародиш. Поръчките имат застраховка и дори да се загуби пратка, се изпраща нова. Изобщо не съм имал проблем в това отношение никога. Ще си нося лаптопа и ще чакам с нетърпение репортаж от срещата
                            Успех
                            пп. Да не изпиете всичката бира, да оставите и за мен за другата среща....

Коментар

голяма излагация,аз и колегата mitkochanev.сигурно другия път трябва един месец предварително да я обявиме,та да ... се получи нещо.ама аз съм оптимист и пак ще пробвам по натам.
                              0899278323-0877500798

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X