Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Toyota Hilux 2006 Off-road подготовка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Благодаря на Венцислав за уточнението към Стефан, макар че също разбирам позицията за напразно вложени пари в автомобил който по default не е правен за чист оф-роуд а за gettin' work done.

Когато взимах хилукса исках кола която няма да я мисля по дупките на пъытната ни мрежа, но като почнахме да ходим из чукари разни видях лимитите на колата, които мисля бяха далеч още от моите.

Мисля че с малко лифт, гуми и лебедка може да налазя една или две степени поне по-сериозни трасета. Бих желал да се науча на техники на захождане към препиятствия, на тяхното преодоляване и всички неща които могат да се проявят измежду.

Нещото което силно прави колата безпомощна е че няма блокаж на гумите когато затъне дадена гума да прехвърли въртенето към другите гуми. Знам че този модел няма тази ектра тъй като не е клас оф-роуд а по скоро пикап, но видял чя ARB предлагат дифф-лок но не мога да разбера дали това е нещо което може да се инсталира aftermarket или е трябвало да си е pre-isntalled.

Такива модификации правят ли се в България и при кой? Има ли идея някой? Също така бих се радвал ако Венци мисли че това е разумно вложение или мисля в грешна насока. Ако трябва да се степенуват инвестиците как бихте класифицирали модулите:

гуми, лифтинг, ролбар/протектори, дифф-лок, и тн?

Благодаря на всички и приятни подготовки за празника

BBoy
    BBoy
    [url]www.BBoylogs.com[/url]

Коментар

Всичко това /лебедка,окачване и гуми/ може да стане с TJM при Митко Фулда.Разбира се,че парите си струват,нали се дават за кеф за твоята кола.Специално за HILUX има всичко поради това че е много разпространена в Австралия,респективно има всичко от TJM.
      IF YOU DON'T KNOW,DON'T GO

Коментар

Аз също препоръчвам да уговорите една среща с Митко (фулда) и да закарате автомобила. Хем ще го види и препоръча хем ще може и правилна консултация да направите. А ние с Брат ми често минаваме оттам тъй че най-вероятно ще се засечем...
        VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от quadra
          Хъхъхъхъ на Кобрата съм и правил над 180
          То не е много за хвалене и за смях
          B+

Коментар

Първоначално публикуван от vokel
            То не е много за хвалене и за смях
            както винаги истината е по средата - нито са за каране с 60, нито със 180... до 100-120кмч няма проблем... а и ВИНАГИ безопасността се определя от поведението на водача, марката на гумите не е спасила нито един самоубиец...
            помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Весела коледа на групата

Мерси за насоката кым Митко Фулдата. Ще трябва да намеря негов контакт и да се свыржа с него след празниците. Бих искал да говоря с него за тези модификации и какво може да се направи в България и за колко пари.

Последното което исках да попитам е относно инсталацията на дифф локове на Хилукса. Примерно от АРБ. Предполагам че са много скъпи но въпросът по-скоро ми е дали това би изпылнявало правилната функция както фабричен дифф лок.

Много се изненадах като видях че Хилукса в Англия и Австралия примерно фабрично идва със заден дифф лок, до колкото разбирам Limited Slip Diff (LSP) не е е точно това (с което се продава Хилукса тук) и за това се разърсих за допълнителен монтаж на такъв. На сайта на АРБ www.arbusa.com видях че има и преден и заден за Хилукса. Предполагам това обаче не може да се монтира от който и да е

Какво мислите вие?
              Венци?

BBoy
              BBoy
              [url]www.BBoylogs.com[/url]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X