Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Майстор, който да отбира от дизели на Тойота

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: До: Re: Майстор, който да отбира от дизели на Тойота

Първоначално публикуван от veilside Преглед на мнение
    другия вариянт е да закупиш само двигател,но цената варира 1000-1200 паунда,ти решаваш. ако решиш да мърдаш към острова и имаш нужда от съдействие ,свиркай порядъчен брой 80-ки минаха през мен(палещи и не-палещи)ще се радвам да помогна с каквото мога.

Мерси, задължително ще се обадя, ако реша да ходя. Обаче в момента нямам нито време, нито желание да се занимавам.

А само двигател в ибей ли да търся, или има други сайтове?

А за скоростите - ръчката може да е бъгава, ама върви повече. Тези старите автоматици имам чувството, че отнемат половината мощност на двигателя.
    "Човекът е човек тогава, когато е на път!"

Коментар

До: Майстор, който да отбира от дизели на Тойота

Какво е това избързване със закупуване на двигател, че чак и кола-донор?
      Отвори първо двигателя и виж точно какъв е проблема и в какво състояние е.

Коментар

Re: Майстор, който да отбира от дизели на Тойота

Ми човека, който я гледа, твърди че мотора е за ремонт 100%. Което съвпада и с моето мнение.

Като гледам цените на частите, ако отворим мотора, ревизията ще е минимум 2000лв само за части. Обаче ако трябват и нови бутала, става още по-скъпо. Засега я зазимявам и изкарвам 70-ката, а напролет ще му мислим

Коментар

До: Re: Майстор, който да отбира от дизели на Тойота

Първоначално публикуван от msi200 Преглед на мнение
          Ми човека, който я гледа, твърди че мотора е за ремонт 100%. Което съвпада и с моето мнение.

Като гледам цените на частите, ако отворим мотора, ревизията ще е минимум 2000лв само за части. Обаче ако трябват и нови бутала, става още по-скъпо. Засега я зазимявам и изкарвам 70-ката, а напролет ще му мислим
          ......що не звъннеш на Митко-Фулдата...ще го "натопя",че скоро прави основен ремонт на такъв мотор,та може да му е останало едно-друго,знае ли човек...?
          много автомати-слаби резултати!

Коментар

Звъннах му Като за начало ще отворим мотора да видим как е положението.

А някой да знае, дали частите от milneroffroad.com ще свършат работа за основен ремонт? Имат всичко необходимо и излиза на сносна цена, ама дали са качествени е въпроса.

Коментар

Звъннах му Като за начало ще отворим мотора да видим как е положението.

А някой да знае, дали частите от milneroffroad.com ще свършат работа за основен ремонт? Имат всичко необходимо и излиза на сносна цена, ама дали са качествени е въпроса.
              ами като гледаш цените,....сам си прави извода доста са коментирани из английските форуми...някои части стават,други-не все пак ,цена на сегменти 110паунда,срещу 340 от Тойота...!?
              като отворите мотора, тегли есапа,какво точно ще ти трябва и пиши.ще ти дам телефон на хората от които аз си купих частите за ремонт(сегменти,лагери за колянов вал,клапани) купувал съм и доста части от австралия,които също са добро качество и цена. ако мотора ти е 12 клапанов ,смяната на лагери на колянов вал е ЗАДЪЖИТЕЛНА,ако искаш да си спестиш последващи изненади!
              има обчаче и части за които ще трябва да доприпкаш до тойота-(аксеалните лагери на коляновия вал,лагери на разпределителния и куп други дреболийки,гарнитурки на турбо,на сондата на маслената помпа и още една важна,за маслената магистрала между двете части на блока...
              пиши как се развиват нещата,ще е интересно
              TЛК 80-4.2ТД
              ТЛК 73-2.4ТД
              ...................

Коментар

Ъпдейтче: оказаха се сегменти на 1-ви цилиндър, егати късмета, че не е надрало стената на цилиндъра

Ето линк към снимките, направени от колегата mbenz.

Коментар

Пак ъпдейтче, колата вече се движи.
                  Двигателят работи по съвсем различен начин. Браво на Митко
                  Засега я разработвам, след 2-3 хиляди км ще сменя маслото и тогава гаааазз

Коментар

Пак ъпдейтче, колата вече се движи.
                    Двигателят работи по съвсем различен начин. Браво на Митко
                    Засега я разработвам, след 2-3 хиляди км ще сменя маслото и тогава гаааазз
                    Последната събота ти зяпах, слухарих матората и душих изгорелите газове след ремонта-кЪ да пропусна таквози събитие!
                    След около 5-8000км.,като ти се притъркат перфектно новите сегменти по цилиндъра ще е още по-добре!
                    много автомати-слаби резултати!

Коментар

Тоя мотор се разработва петдесетина хиляди . Маслото на пет хиляди след първата смяна.
                      "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                        Тоя мотор се разработва петдесетина хиляди . Маслото на пет хиляди след първата смяна.
                        И после пак на 5000 км.

Правилно,аз не съм те разбрал.
                        Последно редактирано от Красимир Начев; 05-05-10, 18:00.
                        ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Е аз това имам предвид, всяка смяна след това да е на 5000км.
                          "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X