Поздрави на всички
колеги каква е разликата между двата модела ? Къде мога да прочета нещо повече ? Падам си по дизелите 3.0 модела 97 год.
Какво бихте ми препоръчали
Благодаря ви предварително
колеги каква е разликата между двата модела ? Къде мога да прочета нещо повече ? Падам си по дизелите 3.0 модела 97 год.
Какво бихте ми препоръчали
Благодаря ви предварително
.Ако искаш да видиш как изглежда и не си далече от София,ми пиши на
Има доста информация за 1KZTE на Интернет, който е същия двигател, но с електронно контролирана ижектираща помпа и доста друга електроника/като цяло също много добър двигател/, но с повече ровене се намира и за 1KZT-то.Наръчника за ремонт на 1KZTE в частта за механичните настройки е валиден за 1KZT-то. А на toyodiy.com за конфигуриране избираш Select yuor car,после Other в пазари, после 1999 година, следва Toyota, след това 4Runner и накрая KZN185/което е рамата/,а отваряш менюто като цвъкнеш на KZN185-GKMSX след което за частите по купе, окачване,диференциал,трансферна кутия,полуоски,спирачки са еднакви с 3 Generation 4Runner/1996-2002/, а пък двигател 1KZT и трансмисия R150F са използвани и по някои по-ранни модели LandCruiser.Почти всичко което се продава през Тойота БГ е с надценка в пъти,за съжаление.Така че части за мотора може да се търсят от Англия/milner,roughtrax,/Германия,Австралия и някои може да се намерят в САЩ.Понеже познавам и купето с бензиновите двигатели на 3-то поколение, ще ти кажа на базата на моя опит, че си заслужава да се сдобие човек с такава машинa, а пък после няма да гледаш за друга доста време
Коментар