Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Обработка на шаси и кърпене на ламарини

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Обработка на шаси и кърпене на ламарини

Здравейте,

Взех си една Тойота Тундра, която има нужда да и се изкърпи лигена понеже е доста изгнил на места. Освен това шасито е тръгнало да ръждясва тук там и ми се иска да се свали и да мине на песъкоструй и след това да се запечата. Имате ли идеи кой може да извърши тези операции в София или околноста?
    GSM: 0898 554713
    Уебсайт: BULEXTREME.com

В София не знам, ама мисля към Пазарджик имаше едно момче с такива неща се занимава, виж във фейсбука групите от Пловдив/Пазарджик и по теми офроуд, там имаш доста повече шансове за смислени отговори.
    Бъдете живи и здрави!

Коментар

Първоначално публикуван от Митков Преглед на мнение
      Здравейте,

Взех си една Тойота Тундра, която има нужда да и се изкърпи лигена понеже е доста изгнил на места. Освен това шасито е тръгнало да ръждясва тук там и ми се иска да се свали и да мине на песъкоструй и след това да се запечата. Имате ли идеи кой може да извърши тези операции в София или околноста?
      Виж тука:https://www.facebook.com/groups/2554...00093208300465
      Всичко което човек иска и търси през целия си живот е :
      Място и хора към които да принадлежи ...

Коментар

И мен ме интересува, та някой ако имаскорошен опит да споделя, моля!

Коментар

Знам едни момчета в София. Щях да минавам през тях да ги видя и да огледат Паджерото, но се отказах. По снимките, които пускат, смятам, че вършат добра работа. Ако някой има нужда, нека да пише на Вайбър - 0897/264-266 и ще споделя координати.

Коментар

Да дам малко информация. Колега от форума ми препоръча да звънна на Forest Tunning, та се разбрах с тях. Понеже са заети в момента, а пък на мен не ми е супер спешно, ще я закарам, след нова година. След като свършат работа ще пусна мнение и снимки.
            GSM: 0898 554713
            Уебсайт: BULEXTREME.com

Коментар

• trapper
              trapper коментира
              Редактиране на коментар
              След коя "нова година"?

И аз силно се интересувам от добър майстор по ламарините,че имота TLC RJ70 се нуждае от смяна на задните панели и прагове. За съжаление все още пътуват от другия край на света. Ще съм благодарен за информация и мнение за добър майстор тенекеджия.

Коментар

Някакви актуални отзиви и впечатления?
              Спрете Земята, искам да сляза!

Коментар

Загледах се и намерих в нета информация за една сравнително нова (поне за мен) и не толкова разпространена технология за почистване и премахване на ръжда- обработка със сух лед. Подобно е на пясъко-струенето, но е много по -щадящо и ефективно. После процедурите са същите или поне подобни- закърпване, обработка и консервиране с разни химии и мазила.
                Гледах в чужбина- и там е сравнително малко прилагано. Като цяло технологията не е само за автомобили, а намира приложение в промишленоста и за др. битови цели.

Някой знае ли сервизи, които работят и прилагат този метод?

Спрете Земята, искам да сляза!

Коментар

• Shider
                  Shider коментира
                  Редактиране на коментар
                  Във Варна знам! На острова под Аспарухов мост - мога да издиря контакти, ако има нужда!

BlastVV бластират със сух лед - https://blastvv.com/бластиране-със-сух-лед/
                На джиповите ламарини няма много смисъл. Всеки който бластира и е в час ще ти подбере сила и фракция, така че да пада само ръждата. А ако е твърде изгнило, така или иначе ще трябва кърпеж.

Коментар

Затова има бластиране със сода, което не абразивно към метал или почти не е.
                  Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Дали знаете грундове, след които може да се заварява?
                    Гледам на видеа, мажат вътрешни повърхности на места и след това ги затварят със заварка.
                    Не кипи ли, не шупти ли?

Коментар

Каква би била ползата от грунд който след заваряване е изгорял или се е обелил?
                      Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

• ctef
                        ctef коментира
                        Редактиране на коментар
                        Изгаря примерно около една точка, а останалата вътрешна повърхност е защитена .
                        Удължава с още малко живота на скрабът.😆

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X