Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Обработка на шаси и кърпене на ламарини

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Или да смениш джипа. Само заради тая ръжда карам автоматик.
    Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
    Съединител - долен, ляв педал.
    Вальо O888557Ч7Ч Silverado 1.3 i

Коментар

• drukman
      drukman коментира
      Редактиране на коментар
      Коя година беше тоя Рам? 1500 или повече?

• didooo
      didooo коментира
      Редактиране на коментар
      Новите крузери 70та серия , продълват да са ръчни . От миналата година се предлагат и автомат .

• sonda
      sonda коментира
      Редактиране на коментар
      Аа, не е баш от новите, някъде 2007-8-9 ...1500 май, с единична гума

Джипката е автомат...ама файда.
    Не е страшно положението,но искам да си я запазя ако ще я карам.
    За така модерния флуид филм искат около 1000 еуру.
    Нещо...хм..знам ли...
    Ще го помисля на къде ще върви.Имам фирмено пясъкоструйки бластираща водоструйка ама са промишлени и не стават.
    Колега имам дето взе малка и има канал.Ако се навие...може и да обработим при него.
    Принципно може да мина и направо на Фертан и запечатка.
    По-скоро тази технология ме влече.
    Ама затова и питам някой ако е правил и има реални впечатления от някого.
    А не един чул,че друг...и т.н.
    Няма страшно в умирачката...
    Страшното е да си жив!...

Коментар

• sonda
      sonda коментира
      Редактиране на коментар
      Щом 1кЕ е много, изобщо не търси...Действай сам.

Нали си наясно,че за филма няма друга обработка освен почистване с водоструйка,демонтаж на джанти и подкалници.
    Другото е пръскане.
    Това не е пясък,фертан/вюрт и т.н.
    Та всеки сам трябва да си прецени кое много и кое малко.
    Аз затова и казвам,че ми е тука тука.Ако знам,че наистина работи и няма да падне на първата разходка по ливадите добре.
    Ама не знам.А експерименти за по 1000 евро са ми приемливи само ако друг ги плаща...аз моите с работа ги изкарвам.

Коментар

• sonda
      sonda коментира
      Редактиране на коментар
      Аз ти казвам, че за 1к няма да намериш кой и къде да ти обработят колата както трябва . Филм, кино, опера не знам...Казвам за хард-метода, със всичко, бая народ покрай мен се блъскаха в това. Относно флуида- гледам един сервиз дето го пръскат- опашки от Рамове, Секвои и т.н новопристигнали щатски, и то от години...Все някой е споделил как е във времето, но лично не съм чул, гледам, че не спират опашките, не знам колко взимат..
      Последно редактирано от sonda; 13-02-26, 23:34.

• drukman
      drukman коментира
      Редактиране на коментар
      Канадски, по-вероятно.

• sonda
      sonda коментира
      Редактиране на коментар
      Абе главно амерички гледам, сигурно северни, оня ден един РАМ го мазаха-мазаха, после и джамовете му излъскаха бонус..

Моята е баш такава.От Канада е отишла за малко в Хамериката и айде тука.
    Относно цената под 1000 е за пръскането с филма.
    За другото от горските дето коментирахме по-горе със сигурност ще да е повече,но резултата и при двете е неясен дългосрочно поне за мен.
    Тук явно няма ползватели на тази услуга.
    Та ще търсим из гейбука да видим.

Коментар

• sonda
      sonda коментира
      Редактиране на коментар
      То може и да има, но да не те пращат, щото после става- я па тоя къде ме прати- то скъпо, що така и т.н, стане пишман човека. Или па обратното- земе се кара с майстора и мрънка, после майстора се обади на "поръчителя"- къв тоя дето си ми пратил..Често е подобна ситуация...

• slatanic
      slatanic коментира
      Редактиране на коментар
      Ма няма нужда някой да ме праща някъде.Аз питам за хора дето са ползвали услуга някъде и са доволни от нея.
      Тук говорим за услуга която се заплаща.Като се заплаща трябва да има определено качество което да отговаря на цената.
      Дали става или не става то ще си покаже.
      А колко да има дето да споделят опит като тук останаха я има я няма 100 човека да пишат.
      От тези половината вече нямат джипки най-вероятно.Съответно и по-малко им се налага да ползват подобни услуги.
      Ма как и да е.Аз зор нямам.Все ще се намери кой да свърши работа.Освен ако аз сам не я свърша преди това разбира се.

• sonda
      sonda коментира
      Редактиране на коментар
      Аз ти казвам, защото съм патил..Звънне някой, пише някой -помощ за механик, звъня аз, влизам му в положение, доверен човек механик- ок., освободи крика, чака- дедов...Оня се отказал или размислил или дрън...И вече не полуается..

Всичките ми коли и жипки защитавам отдолу с фертан и вакси . Най-дъртата ми е 90ти набор . От евридейките съм третитал Пахеро4 и Нисан . Никоя няма и зачатъци на ръжда . Флуид Филм е само едно от всичките мазила , които ползвам . Повярвай ми , няма магически своиства , та да разчиташ само на него ,и то нанесен върху ръжда , както по филмчетата . Поне пробвай с някоя тенекия , резултата ще е видим след седмица . Шише Флуид Филм имаш от мен , вода , сол и ръждиво желязо , ще си намериш
    TLC: LJ70 2LT ; FJ80 3FE

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 18,038 в 21:09 на 10-02-26.

Зареждам...
    X