Обява

Свий
Няма добавени обяви.

TLC 150 - новият модел

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: TLC 120 - новият модел

Хората така казваха и за 120ката когато замени 90ката.
    Последни 120ки вече няма. Първите 150ки са вече предадени на клиентите и си ги карат. 150ката има много по-добро пътно поведение. Камерите са 4. Има чудни системи помощници. Доста успешно надграждане си е. Има повечето от системите на големия брат.
    "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Хубаво бе хора,ама скъпо,скъпо за този клас.Ако човек се замисли НАИСТИНА по-добрата покупка е "слона"ТЛК 200.

Коментар

Но при "слона" и след покупката продъбжава да е дебело. Поддържаш и храниш не 4, а 8 цилиндъра, по-големи гуми... Всичко по- означава по-големи разходи по-нататък.

Коментар

Първоначално публикуван от getsov Преглед на мнение
          Но при "слона" и след покупката продъбжава да е дебело. Поддържаш и храниш не 4, а 8 цилиндъра, по-големи гуми... Всичко по- означава по-големи разходи по-нататък.
          Абе тя не гори кой знае колко повече,ама поне ти доставя удоволствието с десния педал,ако е 18 цола и разликата в цената на гумите не е голяма.По интересното е че модела 200,е по опростен от 150ката, която лично за мен е претъпкана от електроника и екстри,но успокояващото е че при Тойота почти няма проблеми с електрониката.

Коментар

Re: TLC 120 - новият модел

Някой да е карал 150-ка, да сподели впечатления?
            "Човекът е човек тогава, когато е на път!"

Коментар

До: Re: TLC 120 - новият модел

Първоначално публикуван от msi200 Преглед на мнение
              Ами какви впечатления,то си е стария мотор и кутия,все едно 120ка,ама по -груба и по- ръбеста,включително и салона.

Коментар

Колега,120 гори около 10.5/100.ТЛК-200 D4-D гори 1 кило повече ама друго си е парахода,друго е КИЯ-та.За тази цена не бих се замислил изобщо.

Коментар

Първоначално публикуван от tuni Преглед на мнение
                  Колега,120 гори около 10.5/100.ТЛК-200 D4-D гори 1 кило повече ама друго си е парахода,друго е КИЯ-та.За тази цена не бих се замислил изобщо.
                  Аз имах други наблюдения върху разхода, но вероятно не са били при едни и същи условия

Коментар

Аз имах други наблюдения върху разхода, но вероятно не са били при едни и същи условия
                    Реално парахода гори около 2 до 3литра повече,в зависимост от задкормилното устройство.

Коментар

Re: TLC 120 - новият модел

При над 60 хиляди евро цена, незнам защо споменавате разход на нафта и 'дреболии' като смяна на масло и гуми и т.н.

А за впечатления от каране питам, защото колегата Джамбазов писа, че 150-ката има по-добро пътно поведение(предполагам на асфалт)
                      "Човекът е човек тогава, когато е на път!"

Коментар

Първоначално публикуван от msi200 Преглед на мнение
                        Аз покарах новия Кукурузер няколко дена, мнооо приятно се движи по асфалт и е доста по-тих от 120

Ето тук споменах за разхода

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...001#post931001
                        ​​​Volvo XC90 D5 Inscription '16
                        Volvo XC90 D5 Executive '12
                        Volvo XC60 D5 Summum '11
                        Alfa Romeo Spider 2.0 '90

Коментар

От Австралия:

http://www.toyota.com.au/prado?WT.ac...0_Story1_Prado
                          ***Prior Preparation Prevents Piss Poor Perrformance***

Most sports require only one ball - real sports require two.

Коментар

Тук има малко за KDSS: http://www.youtube.com/watch?v=vxzWMO7uaJ8
                            "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Carburettor Преглед на мнение
                              Аз покарах новия Кукурузер няколко дена, мнооо приятно се движи по асфалт и е доста по-тих от 120

Ето тук споменах за разхода

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...001#post931001
                              От снимката на интериора да разбирам ли, че трансмисията е друга или просто управлението й е променено?

Коментар

И аз имах удоволствието да се поразметкам три дни със 150-ката... Определено има разлики със 120. Преди всичко залитане в посока глезотии, с уклон към V8/200. Като че ли двигателят е една идея по-тромав, за което обяснението е сигурно с намаления разход. Пътното поведение е уникално като за такъв бронтозавър - в смисъл не люлее и не мисли като дементирал старец. Определено мисля, че с механична скоростна кутия ще е една идея по-пъргава (аз карах автомат). След като се свикне с контролния панел тип кораба от "Седморката на Блейк" можеш да се забавляваш доста. Тест на проходимост - абе кльопнах се в едно блато и ми се доа*а, ама с много зор се измъкнах след всички възможни помощи - Л4, блокажи и т.н. Смятам, че с едни ол-теренки, това си е една добра стара можеща Тойота.
                                Това с камерите за навсякъде е много добра опция, особено за тесните улички и местата за паркиране. Има два минуса - много лесно се цапат камерите и като свикнеш, после на "конвенционална" кола без камери можеш да направиш беля...
                                Да си призная, като излезоха първите снимки ми се стори много грозна, направо като китайски джип, но с новите форми се свиква лесно и при по-внимателно оглеждане намираш прилики с повечето SUV модели на марката от цял свят - Лексус, американските модификации и т.н.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X