Първоначално публикуван от dancoo
Преглед на мнение
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Самоделен багажник за Toyota 70
Свий
X
-
Съмнежи ме полазват с тия штракалки,виждам удобството и ми е ясна идеята ма така или иначе влачиш тия тръби на тавана та.......аз ако съм ще им перна 4 U образни болта,да не ми бяга половината багажникTOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
Коментар
-
Едва ли, но ако се наложи ще го направя. То ще си покаже.Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнениеСъмнежи ме полазват с тия штракалки,виждам удобството и ми е ясна идеята ма така или иначе влачиш тия тръби на тавана та.......аз ако съм ще им перна 4 U образни болта,да не ми бяга половината багажник
Коментар
-
Чудесно изглежда!!Първоначално публикуван от Х. Христов Преглед на мнениеСкалъпвам закрепването на крика. Сега е вързан с ластици и хич не ми харесва. Ще наснимам като стане.
Аз бих разположил тежките неща в предния край.
Коментар
-
Коментар
-
Благодаря колега. Гумата реших да е отзад, защото ми е най-лесно да я свалям и качвам, като стъпвам на задната броня. За в бъдеще ми се върти в главата да направя подвижна стълба с куки следващи профила в единия край, а в другия да стъпва на задната броня. Някой ден.Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
Чудесно изглежда!!
Аз бих разположил тежките неща в предния край.
Коментар
-
Аз бих го монтирал от външната страна тоя крик,лопатата и тя там,че и кука за въже ако ми трябва,МаксТракс и те вън,прикачен инвентар един вид,не ми трябва в багажника да е.
Ма няма,много пари за мен такъв багажник,а и да го правя сам пак ‘е е много пари.
Добре е станал,дано ти служиTOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
Коментар
-
А сега си вземи една кутия от някъде и монтирай горе в багажника,да събира всичкия лек и дребен инвентар.
https://www.gunsamerica.com/digest/p...hot-show-2020/
нещо такова,цените не им ги гледай.Някои ползват военни транспортни мрежи за укрепване на инвентара горе,аз лично ползвам една такава от вътре на тавана,събира 4 спални чувала с все вьзглавниците.Последно редактирано от BENZBOSS; 09-04-20, 20:01.TOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
Коментар
-
Не мога да отворя линка, но разбирам какво имаш предвид. Важното е, че вече има къде да сложа било то кутия или каквото ми кефне. Сега съм спокоен, че като тръгнем на палатка с домочадието ще мога да взема всичко необходимо без притеснения.Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнениеА сега си вземи една кутия от някъде и монтирай горе в багажника,да събира всичкия лек и дребен инвентар.
https://www.gunsamerica.com/digest/p...hot-show-2020/
нещо такова,цените не им ги гледай.Някои ползват военни транспортни мрежи за укрепване на инвентара горе,аз лично ползвам една такава от вътре на тавана,събира 4 спални чувала с все вьзглавниците.
Коментар
-
Пак ще ти отеснее,и аз така мислех за 3 дни и на 4тия айде пак до тавана.
Иначе кутия мммм пласмасов сандък,аз вътре нося малка лопата,брадва,трион,колан за дърво,4 меки шегела,колан за теглене,динамично въже 10 метра,комплект за спукани гуми,найлоново покрива;о.......е такива леки глупости,над кутията едни шалшуву пьтечки,като закъса да ги ползвам за пейка,да плача седнал.
По някое време ще извадиш и крика от външната страна ма а да видим кога ше е.
С кеф да си го ползвашTOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
Коментар
-
Аз бих премахнал задната горна напречна греда. Само ще пречи. Все пак не се ускоряваш като формула 1, особено натоварен.
Крика - отстрани или по- добре отпред напречно. Гумата - също отпред. Я ти се наложи да я ползваш някога - я не. Не е като да не карам, но гума не ми се е налагало да сменям на терен от повече от 20 години.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
.
Коментар