Първоначално публикуван от churov
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Анкета: Колко лифт и какви гуми за TLC80 4.2TD???
Свий
X
-
Тойотата е доста ниска от доло. Поне по ниска от колкото изглежда отстрани. Това е така защото дифиринцялите са големи. Първия път като спуках гума и търся търся крик и не мога да го намеря. Очаквам нещо огромно а тои ми бил пред очите. Ама като е толкова малък не мога да предположа че тва е крик. Има няма 20см
Според мен лифта е следствие от гумите. Ако вкараш 35" ще вдигнеш дифовете с 5см което мисля ще е достатъчно за това за което ще я ползваш. Пък ако могат да влезнат без лифт по-добре. Можеш да увеличиш ъгъла на атака с други брони. Обаче остава ниското междуосие и ще я блъскаш по средата. Абе иска си лифт.
Коментар
-
Абе ти като се шашкаш от крека, виждал ли си на моя Гранд оригиналния?Първоначално публикуван от kinexТойотата е доста ниска от доло. Поне по ниска от колкото изглежда отстрани. Това е така защото дифиринцялите са големи. Първия път като спуках гума и търся търся крик и не мога да го намеря. Очаквам нещо огромно а тои ми бил пред очите. Ама като е толкова малък не мога да предположа че тва е крик. Има няма 20см
Според мен лифта е следствие от гумите. Ако вкараш 35" ще вдигнеш дифовете с 5см което мисля ще е достатъчно за това за което ще я ползваш. Пък ако могат да влезнат без лифт по-добре. Можеш да увеличиш ътъла на атака с други брони. Обаче остава ниското междуосие и ще я блъскаш по средата. Абе иска си лифт.
Не е истина колко е микроскопичен...Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Без да искам...ама си е вярно... Колкото флакон от дезодорант е крикчето...
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Тая бялата ТЛК 80 е на мой приятел и в момента я рисува за някаква изложба, кво да го правиш - паркетник. Между другото честито и от мен за колата. За лятото кара с джанти 20 цола но не знам с какви гуми. За зимата му избирахме гумите заедно. Няма никакъв лифт на окачването и избрахме 33 инча BFG с минусови джанти мисля че бяха -10. Имай в предвид че преди да сложи тези слагахме 31 и 35. С 35 инчовите стоеше зловещо но закачаше при навит волан. Все пак повтарям че няма никакъв лифт. Ако искаш мога да те срещна с него и да видиш колата. Същия мотор но е автомат. Надявам се да съм ти бил полезен
VITARA, SAMURAI
FIAT PANDA 4x4 CABRIO
RENAULT ESPACE QUADRA
...и едно сивикче за града...
Коментар
-
Ти мани още един крек и ще ти се види като от капки за очи шишенце.
Да, сетих се за тия прасета. Като на хипопотама на Братята ли са? Тогава май изобщо не си струва да пилееш пари и усилия за нищо междинно, ами направо слагай 35-36, или каквото там има стандартно, щото все едно ще стигнеш до него. Просто ще трябва да се научиш да караш малко по-кротко.
Коментар
-
До сега никой не каза нещо за счупвания от големи гуми? Чувал съм за доста проблеми. А и оригиналните на 80-тката са 31" и нещо не 33" така че и 33" си е повдигане. Диференциалите са ГОЛЕМИ, Но все пак под моят в момента има 24см (измерено с ролетка днес
) което не е малко. Мен ме притеснява свеса от зад
Много зле
Много е дълга пущината след лифта малко ще се оправи, ама пак няма да е ОК, но за леки разходки ще става.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар