Първоначално публикуван от Паджеровод
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Как може да изглежда деференциал след малко каране!
Свий
X
-
Ако това е дифа, на Тойотата, която се развали в Ботевград има някакво обяснение! В момента на счупване, предните колела бяха във въздуха, а цялата тежест на машината беше върху задния мост! В този момент, предния мост е изкал да превърти, а задния е бил под много голямо напрежение ( как е издържала раздатката, нямам идея), и някой от зъбите се е счупил! А ако не бъркам, човека направи и втори опит, и там вече са се изшлайфали и другите зъби! Може и да не съм прав, но поне на мен, това ми се чини да се е случило !RB Patrol Team
Коментар
-
Дифа е правен- в смисъл слагано е допълнително АРБ касета, при което се налага регулиране на хлабината на лагерите на касетата и регулиране на хлабината м/у пиньон и корона. Е според мен на първо време някоя от тези хлабини е била по-голяма от допустимото (най-вероятно короната е била по отдалелечена от пиньона и зъбите са почнали да се изяждат от върха към основата) Сериозното натоварване по време на състезанието също е оказало влияние в/у износването. Иначе ако всичко е наред и при екстремно натоварване се откърти зъб, то тогаващетите са еднакви и по пиньона и по короната- откъртени зъби, но не замазани до един и то само по едното колело.
Но смятам че в този случай Митко - Фулда е доста по компетентен от мен и от него може да се очаква по правдоподобна версия на повредата.http://www.agentura.ru/specnaz/gru/spezi_1.jpg
Lancia Kappa TDS (такъв...италиянски петак) / Land-Rover 88 Series 3 FFR, 2.25Petrol
Коментар
-
Мисля че повредата е по скоро в следствие на другите стотина фактора защото на Ком-Емине всички бяха с големи гуми.Първоначално публикуван от ПаджероводИмам предвид въртящ момент разбира се. Той е = на рамото Х силата. Рамото в сучая е радиуса на гумата, който както се видя не е бил малък. Има още стотина фактора разбира сеПървоначално публикуван от kinex... не разбирам какво е момент

Повдигнах темата за големите гуми защото мнението че са фатални за трансмисията е доста разпространено. Опитвам се да разбера дали и на практика е така и до колко.
Коментар
-
Това неможе да е оригинална корона в никъкви положения! Зъбите на истинска корона/пиньон се чупат несе замазват. 3-ти диференцял щом чупи трябва да се провери предния на джипа. Явно е, че има разлика някъде. Или в раздатката нещо е "калама"
Кво им правите касетите на тези деференцяли? Може ли да си купа от вас една със замазан пиньон/корона или непродавате?
Лек денНикога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар