Имаики предвид кои и как караше тази Тойота нищо чудно   Ако само знаете на другия ден след ремонта в Ботевград каква повреда имаше колата това е нищо Гого брои зъбите на место и каза че нещо не-съответствало но за съжеление нашата кола беше още по зле строшена и дори не ми се слушаше за чужди ломове В ТОВА КОМ-ЕМИНЕ ТОЛКОВА СТРОШЕНИ И ОБЪРНАТИ КОЛИ ИМАШЕ ЧЕ НЕ ПОМНЯ ДРУГО ТАКОВА СЪСТЕЗАНИЕ
 Ако само знаете на другия ден след ремонта в Ботевград каква повреда имаше колата това е нищо Гого брои зъбите на место и каза че нещо не-съответствало но за съжеление нашата кола беше още по зле строшена и дори не ми се слушаше за чужди ломове В ТОВА КОМ-ЕМИНЕ ТОЛКОВА СТРОШЕНИ И ОБЪРНАТИ КОЛИ ИМАШЕ ЧЕ НЕ ПОМНЯ ДРУГО ТАКОВА СЪСТЕЗАНИЕ 
Иначе като състезание и приключение беше страхотно
					 Ако само знаете на другия ден след ремонта в Ботевград каква повреда имаше колата това е нищо Гого брои зъбите на место и каза че нещо не-съответствало но за съжеление нашата кола беше още по зле строшена и дори не ми се слушаше за чужди ломове В ТОВА КОМ-ЕМИНЕ ТОЛКОВА СТРОШЕНИ И ОБЪРНАТИ КОЛИ ИМАШЕ ЧЕ НЕ ПОМНЯ ДРУГО ТАКОВА СЪСТЕЗАНИЕ
 Ако само знаете на другия ден след ремонта в Ботевград каква повреда имаше колата това е нищо Гого брои зъбите на место и каза че нещо не-съответствало но за съжеление нашата кола беше още по зле строшена и дори не ми се слушаше за чужди ломове В ТОВА КОМ-ЕМИНЕ ТОЛКОВА СТРОШЕНИ И ОБЪРНАТИ КОЛИ ИМАШЕ ЧЕ НЕ ПОМНЯ ДРУГО ТАКОВА СЪСТЕЗАНИЕ Иначе като състезание и приключение беше страхотно

На откриването не ви видях!
  На откриването не ви видях!

Коментар