Обява

Свий
Няма добавени обяви.

2LT - турбо дупка; кога светва червения/ зеления светодиод?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: До: кога светва червения светодиод на 2-LT?

Здравей Колега. Моите познания са скромни, но в общи линии вдясно на мотора ,като гледаш отпред има нещо като пумпал ,в който влизат три тънки маркучета. Едното идва от турбината, а другите две тръгват към левия преден калник на джипа /ляв по посока на движението вече/. Та тези маркучета трябва да не са задръстени с боклуци първо и второ всяко едно да си е вкарано в съответната джаджа от вътрешната страна на калника. Тези джаджи мисля,че са датчиците за червената и зелената лампа. Успех.

Коментар

От: До: кога светва червения светодиод на 2-LT?

Първоначално публикуван от batzeto Преглед на мнение
      Здравейте колеги !!! От скоро съм горд собственик на toyota 4runner 2.4td 94г. Имам проблем, незнам защо ,когато дам контакт ,лампите на турбината светят червена и зелена,обаче ,когато е в движение и турбината работи ,нито една от лампите не светва. Има ли някъде датчик или нещо ,което трябва да сменя.
      Благодаря ви предварително !!!
      Трябва да светне зелената лампа при включване на турбината, на различни обороти, в зависимост от подаването на газ. Има ли тяга колата, чуваш ли турбината ?
      0899 шест5313нула
      За всекиго по нещо

Коментар

От: 2LT - турбо дупка; кога светва червения/ зеления светодиод?

За да върви добре този чугунарник ,трябва и двете лампи да светват при подаване на пълна газ
        2012 GL350 Bluetec & 2012 Audi A6 Quattro 3.0T & 2013 Audi S6 Quattro 4.0 Biturbo
        ex-Toyota Land Cruiser FZJ-80 Triple Locked 4.5EFI 1FZ-FE petrol/lpg

Коментар

Здравейте !!! Бях малоко по порвинцията иии.....
          Та значи ,тяга има и турбината сработва над 2000обр. ,ама пусто тия лампи не светят !!! Огледах тръбичките ,както каза колегата "victorio" но уви нищо !!!

Коментар

Първоначално публикуван от 75 turbodelta Преглед на мнение
            За да върви добре този чугунарник ,трябва и двете лампи да светват при подаване на пълна газ
            В движение, на место никоя.
            А тези простотии се правят от името на всички ни.
            Даника
            Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X