Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Масла за диференциали

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Масла за диференциали

Колеги кажете какви масла да слагам на предния и задния LCD диференциал - TOYOTA 4RUNNER 2.4TD

От: Масла за диференциали

Колега,ще ти напиша в кой възел какво количество,избора на марки масла си е твой. Скоростна кутия 2,2л. раздатка1л. заден диф.2,5л. Преден диф.1,1л. Има масла специялно за ЛСД.

Коментар

Доволен съм от Бардал...
      Jeep Grand Cherokee 4.7 WJ V8
      0888854582
      Дизел втора употреба за лична - НЕ!!!!
      Китайска поговорка "Не ти пожелавам да живееш в интересни времена" басси!!!

Коментар

Първоначално публикуван от traun Преглед на мнение
        Доволен съм от Бардал...
        Абсолютно!

Коментар

[QUOTE=Гюлето;3339078]Колега,ще ти напиша в кой възел какво количество,избора на марки масла си е твой. Скоростна кутия 2,2л. раздатка1л. заден диф.2,5л. Преден диф.1,1л. Има масла специално за ЛСД.[/Q

Супер благодаря ама и вискозитета май е важен особено за задния. Мисля че трябва да е 75/140` но не съм сигурен а нямам и user manual.

Коментар

Много добри отзиви има и за масла и добавки XADO

Коментар

Първоначално публикуван от Vladimir1948 Преглед на мнение
              Много добри отзиви има и за масла и добавки XADO
              За Хадо познавам лично началника на Хадо БГ.
              Въпреки убеждаването ми да сложа добавка в скоростите ми-не посмях.Иначе имат хубави продукти според някои!Не съм ги пробвал въпреки връзките си!
              На дифовете си турнах това

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:product_574d1b2b6d23b7e7.jpg
Прегледи:1
Размер:38.8 КБ
ID:5792963

и според мен си заслужава!

Bardahl - GEAR OIL 4005 LS 75W140

СПЕЦИФИКАЦИИ: API GL5 SAE J2360
              ХАРАКТЕРИСТИКИ:
              100% синтетично трансмисионно масло, специално разработено за диференциали с блокаж и скоростни кутии на стандартни, спортни и off road автомобили. Подходящо както за хипоидни предавки, така и за самоблокиращи диференциали, подложени на високо натоварване работещи при високи температури продължително време. Благодарение на съдържащата се BARDAHL POLAR PLUS-FULLERENE, гарантира максимална защита на механизмите от износване дори и при свръхтежки натоварвания. Предпазва от корозия и окисление. Осигурява по-голяма ефективност на трансмисията, редуцира разхода на гориво. Изключителна производителност при ниски температури. Отлични противопенни свойства. Подобрява предавателната способност и позволява гладки и прецизни превключвания. Подходящо за BMW с LS диференциали.
              0888854582

Коментар

За Хадо познавам лично началника на Хадо БГ.
                Въпреки убеждаването ми да сложа добавка в скоростите ми-не посмях.Иначе имат хубави продукти според някои!Не съм ги пробвал въпреки връзките си!
                На дифовете си турнах това

[ATTACH=CONFIG]961946[/ATTACH]

и според мен си заслужава!

Bardahl - GEAR OIL 4005 LS 75W140

СПЕЦИФИКАЦИИ: API GL5 SAE J2360
                ХАРАКТЕРИСТИКИ:
                100% синтетично трансмисионно масло, специално разработено за диференциали с блокаж и скоростни кутии на стандартни, спортни и off road автомобили. Подходящо както за хипоидни предавки, така и за самоблокиращи диференциали, подложени на високо натоварване работещи при високи температури продължително време. Благодарение на съдържащата се BARDAHL POLAR PLUS-FULLERENE, гарантира максимална защита на механизмите от износване дори и при свръхтежки натоварвания. Предпазва от корозия и окисление. Осигурява по-голяма ефективност на трансмисията, редуцира разхода на гориво. Изключителна производителност при ниски температури. Отлични противопенни свойства. Подобрява предавателната способност и позволява гладки и прецизни превключвания. Подходящо за BMW с LS диференциали.
                На преден, заден диференциал скорости раздатка навсякъде ли го сложи, поне така го дават

Коментар

Не!Тва е само за дифовете!За скоростите ми е АТФ+4!За раздатката е също определено.Виж ми поТписа,не съм Тойотко!
                  Тфа при мен ситуацията де...
                  За мен персонално в момента /времената ин диз моумент/ Бардал са по по най...звучи като реклама НО,работния бус /тоя дето ми сервира хляба на масата/ го подкарах с Бардал и в маторя и в скорости/диференциал и ИМА разлика!!!!На Жипо сложих в дифовете,лично мнение,има разлика,не е ефтино,приготвил съм и за маторя!!!
                  При следваща смяна на скорости /жипа/ ще сложа бардал АТФ+4!
                  Та това е мое мнение,неангажиращо никого...
                  0888854582

Коментар

Не!Тва е само за дифовете!За скоростите ми е АТФ+4!За раздатката е също определено.Виж ми поТписа,не съм Тойотко!
                    Тфа при мен ситуацията де...
                    За мен персонално в момента /времената ин диз моумент/ Бардал са по по най...звучи като реклама НО,работния бус /тоя дето ми сервира хляба на масата/ го подкарах с Бардал и в маторя и в скорости/диференциал и ИМА разлика!!!!На Жипо сложих в дифовете,лично мнение,има разлика,не е ефтино,приготвил съм и за маторя!!!
                    При следваща смяна на скорости /жипа/ ще сложа бардал АТФ+4!
                    Та това е мое мнение,неангажиращо никого...
                    Колега,каква е цената за литър? И от кое представителство мога да го намеря?
                    Последно редактирано от Гюлето; 27-06-18, 19:04.

Коментар

Днес си взех за диференциалните XADO 85W140 -22nd литъра

Коментар

Поради липса на Бардал днес сипах от тоНатиснете снимката за да я уголемите

Име:20180629_174922.jpg
Прегледи:2
Размер:1.31 МБ
ID:5793108Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20180629_174908.jpg
Прегледи:1
Размер:1.46 МБ
ID:5793109ва.

Коментар

Първоначално публикуван от Гюлето Преглед на мнение
                          Поради липса на Бардал днес сипах от то[ATTACH=CONFIG]962161[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]962162[/ATTACH]ва.
                          Аз също съм го ползвал за заден диф. но много се "разпенва " с висока скорост и го изхвърля през отдушника. Карал съм и с бардал 75w140, но съм най-доволен от Motul 75w140. За Motul-а обече без никакви добавки.
                          Бардал и Мотул пазарувам от prospeed в София
                          Последно редактирано от alecks; 02-07-18, 17:00.

Коментар

Първоначално публикуван от alecks Преглед на мнение
                            Аз също съм го ползвал за заден диф. но много се "разпенва " с висока скорост и го изхвърля през отдушника. Карал съм и с бардал 75w140, но съм най-доволен от Motul 75w140. За Motul-а обече без никакви добавки.
                            Бардал и Мотул пазарувам от prospeed в София
                            Ами и аз не съм сложил добавка, то маслото си е за ls дифове.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X