Колеги кажете какви масла да слагам на предния и задния LCD диференциал - TOYOTA 4RUNNER 2.4TD
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Масла за диференциали
Свий
X
-
От: Масла за диференциали
Първоначално публикуван от traun Преглед на мнениеДоволен съм от Бардал...
Коментар
-
[QUOTE=Гюлето;3339078]Колега,ще ти напиша в кой възел какво количество,избора на марки масла си е твой. Скоростна кутия 2,2л. раздатка1л. заден диф.2,5л. Преден диф.1,1л. Има масла специално за ЛСД.[/Q
Супер благодаря ама и вискозитета май е важен особено за задния. Мисля че трябва да е 75/140` но не съм сигурен а нямам и user manual.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Vladimir1948 Преглед на мнениеМного добри отзиви има и за масла и добавки XADO
Въпреки убеждаването ми да сложа добавка в скоростите ми-не посмях.Иначе имат хубави продукти според някои!Не съм ги пробвал въпреки връзките си!
На дифовете си турнах това
и според мен си заслужава!
Bardahl - GEAR OIL 4005 LS 75W140
СПЕЦИФИКАЦИИ: API GL5 SAE J2360
ХАРАКТЕРИСТИКИ:
100% синтетично трансмисионно масло, специално разработено за диференциали с блокаж и скоростни кутии на стандартни, спортни и off road автомобили. Подходящо както за хипоидни предавки, така и за самоблокиращи диференциали, подложени на високо натоварване работещи при високи температури продължително време. Благодарение на съдържащата се BARDAHL POLAR PLUS-FULLERENE, гарантира максимална защита на механизмите от износване дори и при свръхтежки натоварвания. Предпазва от корозия и окисление. Осигурява по-голяма ефективност на трансмисията, редуцира разхода на гориво. Изключителна производителност при ниски температури. Отлични противопенни свойства. Подобрява предавателната способност и позволява гладки и прецизни превключвания. Подходящо за BMW с LS диференциали.
Jeep Grand Cherokee 4.7 WJ V8
0888854582
Дизел втора употреба за лична - НЕ!!!!
Китайска поговорка "Не ти пожелавам да живееш в интересни времена" басси!!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от traun Преглед на мнениеЗа Хадо познавам лично началника на Хадо БГ.
Въпреки убеждаването ми да сложа добавка в скоростите ми-не посмях.Иначе имат хубави продукти според някои!Не съм ги пробвал въпреки връзките си!
На дифовете си турнах това
[ATTACH=CONFIG]961946[/ATTACH]
и според мен си заслужава!
Bardahl - GEAR OIL 4005 LS 75W140
СПЕЦИФИКАЦИИ: API GL5 SAE J2360
ХАРАКТЕРИСТИКИ:
100% синтетично трансмисионно масло, специално разработено за диференциали с блокаж и скоростни кутии на стандартни, спортни и off road автомобили. Подходящо както за хипоидни предавки, така и за самоблокиращи диференциали, подложени на високо натоварване работещи при високи температури продължително време. Благодарение на съдържащата се BARDAHL POLAR PLUS-FULLERENE, гарантира максимална защита на механизмите от износване дори и при свръхтежки натоварвания. Предпазва от корозия и окисление. Осигурява по-голяма ефективност на трансмисията, редуцира разхода на гориво. Изключителна производителност при ниски температури. Отлични противопенни свойства. Подобрява предавателната способност и позволява гладки и прецизни превключвания. Подходящо за BMW с LS диференциали.
Коментар
-
Не!Тва е само за дифовете!За скоростите ми е АТФ+4!За раздатката е също определено.Виж ми поТписа,не съм Тойотко!
Тфа при мен ситуацията де...
За мен персонално в момента /времената ин диз моумент/ Бардал са по по най...звучи като реклама НО,работния бус /тоя дето ми сервира хляба на масата/ го подкарах с Бардал и в маторя и в скорости/диференциал и ИМА разлика!!!!На Жипо сложих в дифовете,лично мнение,има разлика,не е ефтино,приготвил съм и за маторя!!!
При следваща смяна на скорости /жипа/ ще сложа бардал АТФ+4!
Та това е мое мнение,неангажиращо никого...Jeep Grand Cherokee 4.7 WJ V8
0888854582
Дизел втора употреба за лична - НЕ!!!!
Китайска поговорка "Не ти пожелавам да живееш в интересни времена" басси!!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от traun Преглед на мнениеНе!Тва е само за дифовете!За скоростите ми е АТФ+4!За раздатката е също определено.Виж ми поТписа,не съм Тойотко!
Тфа при мен ситуацията де...
За мен персонално в момента /времената ин диз моумент/ Бардал са по по най...звучи като реклама НО,работния бус /тоя дето ми сервира хляба на масата/ го подкарах с Бардал и в маторя и в скорости/диференциал и ИМА разлика!!!!На Жипо сложих в дифовете,лично мнение,има разлика,не е ефтино,приготвил съм и за маторя!!!
При следваща смяна на скорости /жипа/ ще сложа бардал АТФ+4!
Та това е мое мнение,неангажиращо никого...Последно редактирано от Гюлето; 27-06-18, 19:04.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Гюлето Преглед на мнениеПоради липса на Бардал днес сипах от то[ATTACH=CONFIG]962161[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]962162[/ATTACH]ва.
Бардал и Мотул пазарувам от prospeed в СофияПоследно редактирано от alecks; 02-07-18, 17:00.
Коментар
-
Първоначално публикуван от alecks Преглед на мнениеАз също съм го ползвал за заден диф. но много се "разпенва " с висока скорост и го изхвърля през отдушника. Карал съм и с бардал 75w140, но съм най-доволен от Motul 75w140. За Motul-а обече без никакви добавки.
Бардал и Мотул пазарувам от prospeed в София
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар