Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ПРОБЛЕМ С TrailMaster

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: ПРОБЛЕМ С TrailMaster

Първоначално публикуван от banjo Преглед на мнение
    Втулките на амортисьорите са малко по-широки от ухото и не е проблема в шайбата. Това си е за рекламация ако втулката е по къса.До сега не съм срещал амортисьор на който да се подлага на въпросната втулка.
    Има монтажи и без втулки, Ама аз за втулки и шайби дума не съм обелил, защото от снимките не се вижда причината да е обездвижено.

Коментар

Сега ходих и проверих тампона е много стегнат и ама е обездвижен лоша работа.Дали може да се завари?

Коментар

Ами щом веднъж вече е бил заварен, сигурно може ....
        "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
        Неизвестен мъдрец

Коментар

Не знам как ще го разглобиш за да го заваряваш. Пък после как ще го сглобяваш.
          Това че не можеш да го помръднеш с два пръста не значи че е пренатегнато.

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
            Ами щом веднъж вече е бил заварен, сигурно може ....
            Когато е бил заварян вътре не е имало масло и газ под налягане 20 атмосвери.
            Ама да го даде на този който е стягал гайките, да го заваря.
            Че да гръмне в правилните ръце.

Коментар

E, аз по подобен начин чупих TJM та детевоза, като там най-вероятната причина беше, че амортисьорът беше по-дългичък и при сгъване е поемал удара преди да удари тампона.

Trailmaster-ите ми пък навъртяха вече към 13,000 (и то не само леки разходки) и единственият проблем досега (да чукна на дърво) бяха тампоните на задните амортисьори, които се бяха стЕпали, та се наложи Фулдата да ги смени преди няколко дни.
              Ние не сме неутрални!

Коментар

да по дълъг или по къс идва

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                  Не знам как ще го разглобиш за да го заваряваш. Пък после как ще го сглобяваш.
                  Това че не можеш да го помръднеш с два пръста не значи че е пренатегнато.
                  То се вижда с просто око че са бая смазани тампоните

Коментар

Естествено.
                    Виж каквото ти казаха по-горе. Така както е откъснат, опитай да го поклатиш напреки на колата. Трябва да може тежко, но да се движи.

Коментар

Едно време на астрата ми имах подобен проблем със заварка на ам поради изядена от ръжда шпилка.Мастора уви ама с мокър парцал и на СО-то го завари и карах астрата 5 години с този ам и не съм имал проблем.Така, че трябва да стане.
                      Николай Папазов

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                        Естествено.
                        Виж каквото ти казаха по-горе. Така както е откъснат, опитай да го поклатиш напреки на колата. Трябва да може тежко, но да се движи.
                        Може аз го пробвах но от долу не може.А от горе се движи без проблем във всички посоки.

Коментар

Искате да кажете, че трябва гайката да не се стяга? Този тампон не може да не е с вътрешна метална втулка и се стяга до отказ

Коментар

Той мача вече е свирен. Топи го в кофа с вода до заварката и заваряй. Или тичай за нов. Наистина не трябва да се обездвижват много, затова на повечето щаибата е по-тънка от втулката и не позволява да се притяга повече от необходимото.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                              Той мача вече е свирен. Топи го в кофа с вода до заварката и заваряй. Или тичай за нов. Наистина не трябва да се обездвижват много, затова на повечето щаибата е по-тънка от втулката и не позволява да се притяга повече от необходимото.
                              Не знам дали си сменял до сега ново окачване такъв тип но и TJMa имаше втулки нито Траил Мастера.Но сега отивам да да заварям ама да видим какво ще става.

Коментар

Първоначално публикуван от <bedniagizmi> Преглед на мнение
                                Не знам дали си сменял до сега ново окачване такъв тип но и TJMa имаше втулки нито Траил Мастера.
                                Точно така е - нямат метални втулки в тампоните.
                                Ние не сме неутрални!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X