Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Неудобни седалки 80-та серия - алтернативи?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Неудобни седалки 80-та серия - алтернативи?

На една от моите Тойоти бях сложил седалки от спортен Ровър 200-и нещо купе
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:574516_3837007049071_1358243475_n.jpg
Прегледи:1
Размер:68.8 КБ
ID:5714276
    Сега пак имам такава Тойота и съм нагласил седалки от БМВ Е36 купе , но още не са монтирани . В общи линии на 70-та серия можеш да сложиш всичко което е от автомобил с две врати и ти допада на вид и комфорт .
    2012 GL350 Bluetec & 2012 Audi A6 Quattro 3.0T & 2013 Audi S6 Quattro 4.0 Biturbo
    ex-Toyota Land Cruiser FZJ-80 Triple Locked 4.5EFI 1FZ-FE petrol/lpg

Коментар

Благодаря колега! Много преправяне ли трябва или само релсире се сменят?

Коментар

Павка, а става ли за ресорна 70ка? Оригинално седалката е със собствено "окачване" с пружина, амортисьор и механизам за регулиране на усилието. Ще ми се да сменя седалките, но да запазя "омекотяването"
        Toyota Land Cruiser BJ70 1985
        Lexus LS430

Коментар

Да става , ползват се заводските релси и окачвания и към тях монтираш новата седалка , добре е тя да е с възможно най ниска седалщна част .
          2012 GL350 Bluetec & 2012 Audi A6 Quattro 3.0T & 2013 Audi S6 Quattro 4.0 Biturbo

Коментар

Имай в предвид, че и "оригиналните" ти седалки май са претапицирани, защото до колкото си спомням от ВИН кода излизаше че е плюш пък тя беше с кожа, та така На мен ми бяха Много удобни, но на вкус и цвет.... един приятел се оплаква от седалките на новият Реиндж Ровър спорт, та знае ли човек.

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
              но на вкус и цвет
              То това е хубавото на света - че е шарен. Представяш ли си всички коли с еднакви седалки

Иначе седалки стават от всичко, според зависи бюджета и личния вкус. Колегата ако е от София и няма къде са ги прави да свирне
              И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

От София съм. Обаче първо по належащи неща като смяна на масло и филтри че още взех в четвъртък. После че свирна

Коментар

Първоначално публикуван от bogo1704 Преглед на мнение
                  От София съм. Обаче първо по належащи неща като смяна на масло и филтри че още взех в четвъртък. После че свирна
                  Свиркай - тъкмо като дойдеш мога да ти покажа кои според мен са доста удобни.
                  И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от 75 turbodelta Преглед на мнение
                    Да става , ползват се заводските релси и окачвания и към тях монтираш новата седалка , добре е тя да е с възможно най ниска седалщна част .
                    Благодаря
                    Toyota Land Cruiser BJ70 1985
                    Lexus LS430

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
                      Имай в предвид, че и "оригиналните" ти седалки май са претапицирани, защото до колкото си спомням от ВИН кода излизаше че е плюш пък тя беше с кожа, та така На мен ми бяха Много удобни, но на вкус и цвет.... един приятел се оплаква от седалките на новият Реиндж Ровър спорт, та знае ли човек.
                      Алекс това на мен ли го писа

Коментар

Първоначално публикуван от 75 turbodelta Преглед на мнение
                        Алекс това на мен ли го писа
                        Не
                        На автора на темата.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X