Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Неудобни седалки 80-та серия - алтернативи?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Неудобни седалки 80-та серия - алтернативи?

ако гледаш от Субару, гледай тези седалки, отстрани е кожа, но точно седалката е от нещо като велур и не запарва хич.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:sedalka 1.jpg
Прегледи:1
Размер:89.4 КБ
ID:5703800

Име:sedalka 2.jpg
Размер:70.9 КБ
ID:5703801

Коментар

Здравей, на моята 90-ка сложих от БМВ Е46 и съм супер доволен. Имам си проблеми с гърба, прекарвам много време в автомобила и седалките са ми много удобни. Отделно от това и позицията слезе по-надолу, нещо което исках. Според мен се получи много добре и усещането в автомобила се промени коренно. Ако искаш, обади се, може да видиш и пробваш на живо.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2015-09-18 15.12.31.jpg
Размер:107.3 КБ
ID:5703802Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2015-09-18 15.12.38 HDR.jpg
Размер:103.4 КБ
ID:5703803

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
        .... . Другото което аз бих сложил е седалка от W140, като ще се возиш да е наистина в удобен фотьойл.
        Подкрепям Яро напълно за W140-ката.
        Препоръчвам също и седалки от W124-ка - 800км от Кушадасъ до Пловдив слязох само на ферибота и границата.
        Има ли файда, ако направя една диагностика? В смисъл, някакви показатели, които биха косвено показали наличието на проблем, имащ нещо общо със случая?
        Бахти, как се изказах...

Коментар

Re: Неудобни седалки 80-та серия - алтернативи?

Днес пробвах от Е46 и на Субару, добри са но ще търся нещо от по-висок клас.
          "Човекът е човек тогава, когато е на път!"

Коментар

Е виж Христо кво ти е писал
            И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Видях и го имам предвид, другата седмица ще ходя да пробвам и Алфата

Коментар

пробвай и някой американски фотьол

Име:седалки Гранд.jpg
Размер:84.3 КБ
ID:5704039

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
                  пробвай и някой американски фотьол

[ATTACH=CONFIG]853860[/ATTACH]
                  И поданиците на кралицата са изключително удобни
                  Land Rover Discovery II, V8 4.0
                  VW Golf VI variant
                  Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
                    пробвай и някой американски фотьол...
                    Удобни са, но идват малко височки за вграждане в 80-ката, особено ако не ги орязваш и искаш да използваш механизмите им за регулиране.
                    www.occ.bg - Преносими газови бойлери и Мобилна баня за къмпингуване
                    0898777327

Коментар

Здравейте, прочетох темата и за мен най-удобнете седалки на които съм се возил дълго са от гореспоменатият XM, Xantia и Lexus ls400. С ксантията изминах около 2200 километра за 20-тина часа и не почувствах болки и др. А съм едрър 196см и 120 кг. От лексуса съм най-доволен, ниско са от пода, но са само с кожа и реглажа е ел. Хубавото им е че ел. блокът е вграден в самата седалка, само бутоните са на вратата. Мисля че в твоята джипка е достатъчно широко и ще се съберът. Ако рънерчето ми беше по-широчко щях да сложа такива. И каквото да опиташ да сложиш без преправяне няма да мине. Успех
                      Последно редактирано от alecks; 09-03-16, 19:18.

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър Желязков Преглед на мнение
                        Удобни са, но идват малко височки за вграждане в 80-ката, особено ако не ги орязваш и искаш да използваш механизмите им за регулиране.
                        после ще чакам рекапитулация като избереш, че на пикапа пейката е отврат

Коментар

Временно инсталирахме седалки от BMW E46 - най-базовите с ръчни настройки. Свалих ги от на колегата Гошко-лошко 80-ката и plug-and-play в моята. Засега е добре, но следващата седмица ще направя едно пътуване към 2000км и ще докладвам резултата.

В този ред на мисли, каква е тази издутина под шофьорската седалка на 80-ката и може ли да се махне? В момента заради нея почти всичките кресла идват много високи от пода.

Коментар

Тестът на седалките на Гошко приключи успешно, минах към 1900км София-Атина-градско-София и са супер удобни, ще си търся същите и за мен.

Повечето предложения по темата няма да станат в 80-ката. Те и да станат, ще иска много преправяне. Под шофьорското място има някаква издутина и заради нея хоризонталната част на фабричната седалка е много тънка. Май само от Субару-то и БМВ Е46 става работата, всичко друго идва много високо.

Коментар

От: Re: Неудобни седалки 80-та серия - алтернативи?

Ха добър вечер и Христос возкресе :-), на мен пък на рав-а седалката ме довежда до отчаяние...за има-няма 200 км. така ми се схваща десния крак, че после не мога да се оправя с дни...имам чувството че ми притиска мускул ли, сухожилие ли отдолу под коляното...с тойота карината нямам такъв проблем....карал сьм я над 1000км. без прекъсване....ма рава е и тесен и май доста трудно ще се пригоди от каквото и да било....между другото имам добри впечатления от седалките на Рено 19....доста меки и удобни са....а вероятно и евтини....може да се опитам и ще споделя ако нещо излезе...лека вечер на всички :-)

Коментар

От: Re: Неудобни седалки 80-та серия - алтернативи?

Колеги а за 70-та серия какви седалки могат да се поставят?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X