Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за Toyota Hilux SSR-X

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Въпрос за Toyota Hilux SSR-X

Здравей, отстрани на този лост има бутон 4wd като го натиснеш включва предния мост иначе си е само на задно.

А за блокажи се изясни, че нямам... изглежда по странно прасето и затова се е объркал..

Коментар

Доста странен модел е тази джипка... поръчах теглич втора употреба от 4рънър ама нещо не мога да се ориентирам в монтажа иначе за 80 кинта е в супер състояние. Иначе ме радва максимално.

Някой чувал ли е за Deathwalker tunning някакво мнение за тези хора?

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:копче ЕСТ.jpg
Прегледи:1
Размер:137.6 КБ
ID:5695837 А копчето оградено с червено за какво е?Благодаря!
        Subaru Outback H6 MY 05 продаден :(
        Opel Frontera V6

Коментар

Здравейте колеги и честито рождество Христово.Имам същия проблем с броните на 4runner-a и въпросът ми е къде може да бъдат никелирани след възстановяване на ръждивите зони. Предварително се извинявам ,че използвам темата на колегата,но предполагам ,че въпросът е актуален и за други собственици на този модел Toyota.

Коментар

Първоначално публикуван от bobeck Преглед на мнение
            [ATTACH=CONFIG]844371[/ATTACH] А копчето оградено с червено за какво е?Благодаря!
            Като е включено, сменя предавките на по-високи обороти. Демек - режим спорт:-)

Коментар

Първоначално публикуван от radix Преглед на мнение
              Здравейте колеги и честито рождество Христово.Имам същия проблем с броните на 4runner-a и въпросът ми е къде може да бъдат никелирани след възстановяване на ръждивите зони. Предварително се извинявам ,че използвам темата на колегата,но предполагам ,че въпросът е актуален и за други собственици на този модел Toyota.
              Честита Коледа, не знам от кой град си но, аз смятам да си поръчам усилени някой да ми направи. Трудно ще се възстановят тези, поне моите.

Коментар

От Плевен съм колега,в краен случай,ако не мога да ги възстановя до първоначалния им вид ще прибегна към закупуването на усилени брони.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X