Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за Toyota Hilux SSR-X

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за Toyota Hilux SSR-X

Здравейте,

Възнамерявам да закупя въпросната джипка 1995г. 95к.с, автоматик, ел. пакет, климатик... но от там нататък нищо не ми е ясно. Четох раздела, но имам лаишки въпроси:-)
    4х4 се включва от копче на лоста за бързи/бавни или както му казвам аз.. малкия лост. Собственика твърди, че може да се превключва в движение. Дали е така и при каква скорост?
    Туй животно май няма блокажи... поне ЛСД има ли?
    Двигателя и той не знае колко см3 е аз предполагам 2.4тд? Читав ли е?
    Карах джипката... хареса ми, аск превключва без да усетя, няма виене от диф или раздатка, има омасляване на предния диф. но като сменя течностите смятам, че всико ще е наред.
    Антифриза е чист. ДВГ ремък или верига?
    Какви масла ще ме посъветвате да сложа?

Друго какво мога да очаквам или да гледам (малко късно, капарирах я, но много ми хареса)?
    Няма гуми т. е има ама за мъгла, ще я използвам да си обикалям градините, терена не е нищо особенно та АТ или MUD?

Още веднъж се извинявам, но нищо не разбирам и предпочитам да питам.

Благодаря предварително!

От: Въпрос за Toyota Hilux SSR-X

Честито!
    Читава е машината, ако разбира се няма скрити дефекти. И двата дизелови ДВГ са с ремък, 3.0 л. ТД е за предпочитане.
    Виж първо какво си взел, качи снимки и ще ти се отговори подробно на всички въпроси.

Коментар

Днес официално се сдобих с Toyota Hilux Surf ssr-x. Прехода от Шумен до Варна мина много добре 100/120 км/ч няма виене, кутията превключва супер. С пристигането установих, че динамото не зарежда и я оставих да го правят, както и стартера при палене се чува метален звук. Има дребни неща по ходовата част за правене, ще търся ляв паразитен хебел по моргите. Задното стъкло (на багажника) не се отваря, релето цъка но моторчето не сработва. Ако някой има идея какъв е проблема, моля да сподели.
      На скоростния лост отстрани има бутон o/d та питането е за какво се използва този оувър драйв?
      Следва смяна на 2бр акумулатори Енекси по 85лв. бройката, и другата седмица БФГ АТ 31х10.5х15 - 205лв. брой. Смяна на масла на всякъде и дребните неща по окачването.

Коментар

Честито! Ама бива да подплатиш описанието и с някоя снимчица!

Коментар

Днес ще я снимам като я взема от сервиза

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20150728_202622.jpg
Прегледи:1
Размер:114.1 КБ
ID:5673661Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20150728_202608.jpg
Размер:84.1 КБ
ID:5673660Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20150728_202614.jpg
Размер:93.1 КБ
ID:5673659Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20150728_202551.jpg
Размер:150.3 КБ
ID:5673658Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20150728_202325.jpg
Размер:84.7 КБ
ID:5673656Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20150728_202335.jpg
Размер:120.0 КБ
ID:5673657

Това е машинката, продължавам да я привеждам във вид достоен за форумен член

Коментар

Здравейте, търся за Тойотата:

Паразитен хебел с десен волан е джипката.
              Моторче с механизъм за задната врата (5-тата).
              Някаква препоръка за брони, че моите са изгнили (някой ако има оригинални)?

Поздрави

Коментар

Поръчах хебел от София, втора употреба надявам се да излезе читав. Ако модератор скоро ми одобри постовете се надявам също така някой да помогне и за другите неща.

Коментар

Хебела пристигна.. втора употреба с вид на рециклиран в идеално техническо състояние! Гумички втулки са нови и всичко това за 60лв.... фирмата е Симар Ауто 0888920377 препоръчвам.

Коментар

Чудна е със здраве да си я караш...
                    NISSAN PATROL Y61 ZD30
                    HUYNDAI GALLOPER 2 2.5td

Коментар

Благодаря вече с нови гуми БФГ 31'. Другата седмица ремонт на предното окачване, проверка на състоянието на мотора, смяна на течности.

Коментар

И след ремонта на окачването(приключил успешно със завиден резултат) няколко изненади.
                        Колата има два блокажа на двата моста! Как се включват, и по важното как се работи с тях?
                        Има някакъв радиатор отдоло с две ел. перки който му заприличал на интеркулер? Доста изчетох, но не видях за кола с такава комплектация.... май!
                        Моля някой специалист да ми обясни.

Коментар

Голям проблем с това моторче за 5-тата врата (на ел. стъклото), никъде не мога да намеря Варна я обърнах с хастара..

Ако някой има за продаване ще му бъда страшно задължен..или ако има някакъв заместител (май ставало от ЦРВ 1 ген).
                          Моля за някаква информация по темата.

Коментар

Поръчах ново при Люцкан....

Коментар

И най добре си направил
                              2012 GL350 Bluetec & 2012 Audi A6 Quattro 3.0T & 2013 Audi S6 Quattro 4.0 Biturbo
                              ex-Toyota Land Cruiser FZJ-80 Triple Locked 4.5EFI 1FZ-FE petrol/lpg

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X