Обява
Свий
Няма добавени обяви.
TLC 200 V8 4,5 D - особености за експлоатация и поддръжка.
Свий
X
-
От: TLC 200 V8 4,5 D - особености за експлоатация и поддръжка.
Гащи с перка... страшно тракане се обади от двигателя миналата седмица в Букурещ... Оказаха се 3 от 4 развити гайки на перката - 2 бяха паднали....
Добре че усетих от къде се чува шума.. Странно как не са ги видели в Тойота преди 3 месеца когато пипаха термостата
TLC 200 V8
TLC LJ79
Toyota Prius2
Коментар
-
Тази седмица изминах 409 км градско - нормално каране с 58 литра гориво... Много добър разход от 14/100..
Иначе дисковете на МТЕС се оказаха скапани - появи се зверска вибрация отпред при спиране и сега ще търся някакво решение.
Ще сложа и темпомат - струва 360 лв в ТМ АУТО...TLC 200 V8
TLC LJ79
Toyota Prius2
Коментар
-
Ако има дупка от дясната страна на волана , която е с капаче , поставянето е елементарно и струва 50-60 лв (толкова е лостчето). Ако няма , тогава е малко по-трудно , защото се дупчи волана , но такова нещо в тойота не правят , затова и се принудих да си го слагам сам.Toyota Avensis 1ad-ftv 2007
Toyota Rav4 2ad-ftv 2014 awd
Коментар
-
Здравей, по този проблем имаше дискусия и в друга тема, но в момента не мога да се сетя коя. Всъщност при теб предполагам, че проблема е леко крив диск или неравната му повърхност, или евентуално кофти накладки. Ако са дисковете можеш да ги свалиш и да ги откараш на стругар да ги изравни (мисля, че "майсторите" му казваха "челосване"Първоначално публикуван от kalibbg Преглед на мнениеИначе дисковете на МТЕС се оказаха скапани - появи се зверска вибрация отпред при спиране и сега ще търся някакво решение.
) и по този начин би трябвало всичко да си дойде на мястото. Във въпросната тема, за която споменах по-горе се казваше, че причината за изкривяване на сравнително нови дискове е улягането на материала, от тази гледна точка в поправянето на настоящите дискове има логика.
Поздрави и успех с хубавата машина!
Keep the shiny side up, all four on the floor and with any luck I will see you on the trail!
Daihatsu Feroza F300 1.6 16V
Коментар
-
Има машини, които шлайфат дисковете на място, на колата. По добре е като вариант. Цената е 60-70 лева и ако не са от някакъв супер смотан материал, да изметнат пак след време, проблема се решава дълготрайно.
Коментар
-
На " Константин Величков ", между "Сливница" и "Стамболийски" от източната страна на булеварда, има голяма реклама "Шлайфане на спирачни дискове" , ама не знам дали не ги демонтират преди това..Първоначално публикуван от kalibbg Преглед на мнениеКъде се намират тези майстори дето шлайфат на място???
Да се похваля.... със 128 литра изминах 930 км градско в София.....0899 шест5313нула
За всекиго по нещо
Коментар
-
Да, в този участък има 2 сервиза, дето могат да го свършат това. Не ги ремонтират преди това. Дигат ти колата, свалят гумата, на мястото на апарата слагат джаджата, дето шлайфа и въртат главината с един електромотор. Получават се така нещата по читаво от стругар - изправянето е точно и на място и скоростта на въртене и подаване на ножа е бавна - важни за чугун неща, чувал съм.Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнениеНа " Константин Величков ", между "Сливница" и "Стамболийски" от източната страна на булеварда, има голяма реклама "Шлайфане на спирачни дискове" , ама не знам дали не ги демонтират преди това..
Коментар
-
Коментар
-
kalibbg от къде ги намери тези ветробрани. Аз поръчах едни от ebay и пристигна пълен боклук.One Planet, One Internet!
We Are All Connected!
Nissan Patrol GR Y61 RB25DET NEO(Skyline)
Коментар
-
Колега за ветробрани виж тук********************** има за почти всички марки/модели на доста автомобили съм поръчал коректни са дано не прозвучи,като реклама..Първоначално публикуван от hackman Преглед на мнениеkalibbg от къде ги намери тези ветробрани. Аз поръчах едни от ebay и пристигна пълен боклук.
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
И дефлектора и ветробраните са от там - сумарно под 300 лв...
Коментар