Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тойота Land Cruiser LJ78 Prado

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Тойота Land Cruiser LJ78 Prado

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
    Няма нищо интересно в 105, освен, ако си супер фен на 80, искаш нещо подобно (от марката) и задължително по-нова година. По-тежка, значително по-бедни заводски комплектации, без покритието на шаси и купе от 80 и т.н. Лично мнение, разбира се.
    На мен много ми харесва купето на 100, съчетано с конструкцията на 80 ме кефи много. Бедна е като оборудване, но все пак ако се търси луксозен джип има 100. Освен атмосферния дизел май имаше и бензин или се бъркам ?

Коментар

Първоначално публикуван от A.pantev Преглед на мнение
      На мен много ми харесва купето на 100, съчетано с конструкцията на 80 ме кефи много. Бедна е като оборудване, но все пак ако се търси луксозен джип има 100. Освен атмосферния дизел май имаше и бензин или се бъркам ?
      100-цата вътре е по-тясна от 80тката, за 200 да не говорим.
      Иначе, да, 1hz (4.2d) фултайм или 1fz-f(e) (4.5 бензин), парт-тайм. В Австралия ги правят с каквото друго се сетиш от марката и не само.
      Иначе 100цата (в добра комплектация) е комфортна, по-тиха от 80 и по-луксозна. И в общи линии е това.

Коментар

Търся си хубава и евтина 100тица 4,7. 100 и 80 не ме кефят. Но 80 си е най-добрия Крузър правен някога. Просто са ми поомръзнали- няколко са минали през мен. 4.5 Super Saloon, 4,2 1HD-T и два броя 4,2 1HD-FT..
        Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

в Мобилето от известно време има една на 250к км, топ изпълнението с хладилник, даже е с 5 скоростния автоматик на доста добра цена.
          Аз вече няколко месеца търся аналогична дизелова...

Коментар

Тази, за която ти казах е много хубава. Но си е малко скъпа. Ако имаш време, когато си в София мини да я видиш.
            0878 706 714

WWW.OFFROADMASHINI.COM

Коментар

Хубава и евтина 8 цилиндрова 100тица , мноо трудно в едно изречение
              Поръчал съм на френд отвъд океана , дето туй работи , да ми дири . Обяви ме за луд и явно имало още доста луди , дето давали много пари за тия баби . Арабите дилъри не се пазарели за цената и ги изнасяли (нямам причина да не му вярвам)
              TLC: LJ70 2LT ; FJ80 3FE

Коментар

Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнение
                Търся си хубава и евтина 100тица 4,7. 100 и 80 не ме кефят. Но 80 си е най-добрия Крузър правен някога. Просто са ми поомръзнали- няколко са минали през мен. 4.5 Super Saloon, 4,2 1HD-T и два броя 4,2 1HD-FT..
                Ти нали някъде по темите беше писал, че именно 80ката е била колата, в която си налял най-много пари, време и нерви? Беше в недобро състояние и трябваше да я възтановяваш или се впусна да я модифицираш както и заводски не е била? Или просто си иска много поддръжка по принцип?
                Кой'т не скача е червен, кой'т не скача е червен!

Коментар

Първоначално публикуван от didooo Преглед на мнение
                  Хубава и евтина 8 цилиндрова 100тица , мноо трудно в едно изречение
                  Поръчал съм на френд отвъд океана , дето туй работи , да ми дири . Обяви ме за луд и явно имало още доста луди , дето давали много пари за тия баби . Арабите дилъри не се пазарели за цената и ги изнасяли (нямам причина да не му вярвам)
                  Играл съм на 6 търга за Тойоти в щатско и надаващите бяха предимно от Саудитска Арабия , Катар и щата Масачузец. Много вдигат цените арабелите .

Изпратено от моят EVOLVEO StrongPhone Q6 LTE с помощта на Tapatalk
                  Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
                  New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Според мен ти до момента не си попадал на реално добра 80тка. Вероятно и затова са ти омръзнали.
                    Хубава и евтина 100ца е като хубав и евтин Мерцедес.

Коментар

Като казвам, че си търся добра 100тица не ме разбирайте, че ми е спешно.
                      Така или иначе все някога ще събера всички Ланд Крузери на едно място.
                      Сега ми е по важно да приключа с 40ските, които съм набелязал. Остаха ми да си намеря 46 и 43. Другите ги имам, но някои са за стягане.
                      Имам и проблем със съхранението им - отнема много място.
                      Няма как всичко да стане за 1-2 години...
                      Съгурен съм, че в България има и други като мен любители на Тойота. Искам да ги намеря и да се запознаем.

80тка няма да се поколебая да взема НО само ако е под 100 000км.

Коментар

100-цата вътре е по-тясна от 80тката, за 200 да не говорим.
                        Яро сега се зачетох. Верно ли 80 е по-широка от 200 вътре?

Коментар

Съгурен съм, че в България има и други като мен любители на Тойота. Искам да ги намеря и да се запознаем.

80тка няма да се поколебая да взема НО само ако е под 100 000км.
                          Ето ме ...

Коментар

Първоначално публикуван от rock crawler Преглед на мнение
                            Ето ме ...
                            Докладвай! Какви Тойоти имаш, че съм ти изтървал края - не сме се виждали и чували отдавна.

Коментар

..Хубава и евтина 100ца е като хубав и евтин Мерцедес.
                              Няма нищо по-скъпо от евтиния Мерседес!

Коментар

Яро сега се зачетох. Верно ли 80 е по-широка от 200 вътре?
                                Моята мерилка е кума ми. 209см висок, 130-140кг. Когато имаше 80тка, беше ОК, дори без кита за изместване на предните седалки назад. Пробвали сме 100 и 200 след това. Най-зле е положението в 200 с шибидах. Седи като Кумчо Вълчо в дядовата ръкавичка. Положението на вторият ред седалки е реципрочно. Правили сме тестове с Пламен и Венци Петрови, също големи момчета и положението беше същото.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X