Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тойота Land Cruiser LJ78 Prado

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Тойота Land Cruiser LJ78 Prado

Аз съм впечатлен от въртящият момент ,кото сте постигнали след ремап-а. Сега вече си е официално камион, предполагам удоволствието от карането сега е на друго ниво.
    Hyundai TERRACAN J3 2,9 CRDI 200HP 2" lifted on 31" Cooper Discoverer AT3 4s
    Ford Fiesta 1.4 Tdci

Коментар

Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнение
      Че не знаеш е ясно, но не е ясно за какво пишеш в тази тема.
      Остави нас заблудените да си лъскаме бас...тойотите.

100% сигурен че ако съберем моите и на Пламен километри изминати с само Land Cruiser ще са повече отколко ти си изминал общо вкл. и със самолет. И то без да "оцеляваме" и да се "борим" с Природата.
      Филтри и въжета пък къде видя?
      Е, аз не Ви преча да си ги лъскате.
      Правите си колекция и е нормално да приемате коментари.
      А за километри никой нищо не е твърдял.
      И кой Пламен?
      Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от Juiced Преглед на мнение
        Аз съм впечатлен от въртящият момент ,кото сте постигнали след ремап-а. Сега вече си е официално камион, предполагам удоволствието от карането сега е на друго ниво.
        Ремапа го направихме с авсралийска програма. Да сериозна промяна се получи - 260к.с и 750Н.м. при стартови 195к.с и 450Н.м.

Интересното е, а и учудващо за мен, че след ремапа монтирах 3 инчов ауспух, отново австралийски и колата се промени коренно. Сега пак ше я качваме на диното и ще понамалим параметрите, защото започна на 3та скорост да превърта гумите, което си е опасно. а и изпушва повече отклолкото ми харесва на мен.
        Сега карането на колата е удоволствие!!!

Тия дни ще тествам за колко хваща 100км/ч, но е около 7 сек по усещане. При 13 сек заводски.
        Абе австарлийците са моите хора - скоро ще продължа ъпдейтите!
        Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
          Е, аз не Ви преча да си ги лъскате.
          Правите си колекция и е нормално да приемате коментари.
          А за километри никой нищо не е твърдял.
          И кой Пламен?
          Светльо коментари приемам. Но злобничките коментари не ме кефят, особенно от хора които уважавам. Въпреки, че живея в България и трябва да съм им свикнал.
          За твое сведение колата си я карам всеки ден вкл. и в гората понякога...
          Точно тези Тойоти не са обект на колекция. Има колекционерски Тойоти пори мен доста - поканен си да ги видиш ако искаш.

Пламен е собственика на плевенската Тойота 76. В България са 3 такива Тойоти и скоро и третата(добричка) ще дойде за да и сложим вежди, колела, ремап и други задължителни подобрения.

Коментар

Светльо коментари приемам. Но злобничките коментари не ме кефят, особенно от хора които уважавам. Въпреки, че живея в България и трбва да съм им свикнал.
            За твое сведение колата си я карам всеки ден вкл. и в гората понаякога...

Пламен е собственика на плевенската Тойота. В България са 3 такива Тойоти и скоро и третата(добричка) ще дойде за да и сложим вежди, колела, ремап и други задължителни подобрения.
            Вие сменяте картите на еку-то или слагате пауърбокс?
            ПП тойотата е ръчка, нали?
            Ford Fiesta 1.4 Tdci

Коментар

Да колата е ръчка 5 степенна. Ремапваме компютъра. Без пауърбоксове.
              Австралийците позват Уничип, защото така имат 5 режима на работа - стандарт, офроуд, теглене на ремарке, преформанс и суперперформанс. Но те си ги карат тези коли в аутбака и там в това има резон.
              Аз минах директно на суперперформанс.
              Може някой ден и аз да сложа Уничип...

Коментар

Светльо коментари приемам. Но злобничките коментари не ме кефят, особенно от хора които уважавам. Въпреки, че живея в България и трябва да съм им свикнал.
                За твое сведение колата си я карам всеки ден вкл. и в гората понякога...
                Точно тези Тойоти не са обект на колекция. Има колекционерски Тойоти пори мен доста - поканен си да ги видиш ако искаш.

Пламен е собственика на плевенската Тойота 76. В България са 3 такива Тойоти и скоро и третата(добричка) ще дойде за да и сложим вежди, колела, ремап и други задължителни подобрения.
                Няма грам злоба в коментарите ми. Съжалявам ако така е прозвучало, но по натура никога не злобея, не отмъщавам и чувството на омраза не ми е познато. Може да звучи тъпо, но е така.
                Но ако все пак те дразня-спирам.
                Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Руси сигурно ще ти прозвучи странно, но ми харесва повече с оригиналните джанти и гуми, предполагам са нещо от сорта на 7.50r16. Някак си придават по-автентичен баш австралийски вид сякаш тамън от аутбека или от някоя мина се връща [emoji1].

Коментар

С каква раздатка е играчката ти , Руси? Фултайм?
                    В някоя друга тема ли си писал за чипосването ? 750 NM е бааааси
                    Гледах нейде в тубата щастливата физиономия на един дето си я изкара да я пробва след тоя чип . Май за 6.6 до 100 се споменаваше . Което е като за бегачка , при все тия бавни дифове.
                    TLC: LJ70 2LT ; FJ80 3FE

Коментар

И аз да вмъкна , колко са си готини железните джанти . И как съжалявам , че минаха на 5 дупки жълтурите , иначе щях да намажа
                      TLC: LJ70 2LT ; FJ80 3FE

Коментар

Много хубава е станала! Благодаря за перфектната работа. Но се притеснявам че може да не ми я върнеш, Ти като видиш Тойота и....

Коментар

Оффф много сте гадни да знаете (:

Коментар

Първоначално публикуван от plamen chularski Преглед на мнение
                            Много хубава е станала! Благодаря за перфектната работа. Но се притеснявам че може да не ми я върнеш, Ти като видиш Тойота и....
                            Тази ще ти я върна. А за другата не съм сигурен. Вече си 260коня и 750 нютона.

Коментар

Първоначално публикуван от didooo Преглед на мнение
                              С каква раздатка е играчката ти , Руси? Фултайм?
                              В някоя друга тема ли си писал за чипосването ? 750 NM е бааааси
                              Гледах нейде в тубата щастливата физиономия на един дето си я изкара да я пробва след тоя чип . Май за 6.6 до 100 се споменаваше . Което е като за бегачка , при все тия бавни дифове.
                              Оригинално е парт тайм, но се работи по въпроса за фултайм. Дифовете не са бавни - 3.9 са.

Коментар

Тази ще ти я върна. А за другата не съм сигурен. Вече си 260коня и 750 нютона.
                                Мерена ли е или на база на твоята съдиш?
                                Ford Fiesta 1.4 Tdci

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X