Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Тойота Land Cruiser LJ78 Prado

Свий

X
- 

От: Тойота Land Cruiser LJ78 Prado

Интересно, за пръв път виждам толкова идентични резултати на два еднакви мотора, явно това че са на малко километри играе роля.
 А с този въртящ ммомент не се ли притеснявате за съединител и маховик(предполагам е демпферен)?Hyundai TERRACAN J3 2,9 CRDI 200HP 2" lifted on 31" Cooper Discoverer AT3 4s
 Ford Fiesta 1.4 Tdci
 Коментар
- 

Той щом не е демпферен маховика значи всичко е точно, съединителят вече е най-малкият проблем, по-скоро демферните пружини на феродовият диск са трудните. Аз с бившата кола 2 пъти сменях съединител и двата пъти беше зареди тези пружини, вторият път си внесах от САЩ SPEC Stage2 ( за да имам комфорт на ежедневка) и искара 80км докато я продадох.Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнениеПритесняваме се - според австралийците ще пробуксува. Работи се за съединител с поне 1200Нм. капацитет. Маховика не е демпферен.
 Като цяло голямата драма при вас е ,че имате огромен въртящ момент на много ниски обороти(1400об - 350Нм), не че не може да се намали ама няма да е същият кеф Hyundai TERRACAN J3 2,9 CRDI 200HP 2" lifted on 31" Cooper Discoverer AT3 4s Hyundai TERRACAN J3 2,9 CRDI 200HP 2" lifted on 31" Cooper Discoverer AT3 4s
 Ford Fiesta 1.4 Tdci
 Коментар
- 

Не издърържах, но беше моментно. След това съм карал с 2500 оборота.Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнениеАко има 6та скорост ще лепне поне 220. Но не и на магистралата силата.
 Пламене нали щяхме да я разработваме?
 Голям кеф
 Коментар
- 

Сринахте цените на ГелендиятаПървоначално публикуван от rusev Преглед на мнениеАко има 6та скорост ще лепне поне 220. Но не и на магистралата силата.
 Пламене нали щяхме да я разработваме?"Не мога да разбера как живеят спокойно хората които изобщо нямат никакъв джип..."
 Кольо.
 Коментар
- 

Кога ли ще излъжем Руси да ни каже ,що не ги тачи Гетата ? Виждали сме кви ли не возила у него , само не и Ге .
 Аз си признавам , че (от трилитровите на горе) не им харесвам ценообразуването .TLC: LJ70 2LT ; FJ80 3FE
 Коментар
- 

Пъвият ми джип беше Г през далечната 1998г. Петак 300Д, автомат. Мъка! От тогава Г да не видя.
 После през 2005 Гто изгни нацяло , купих си Ровър V8 и се родих!

Нооо едно 55AMG няма да откажа да си бръмча с него от бензиностанция до бензиностанция.Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration
 Коментар
Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Харесвам си 60тката.
 Харесвам си 60тката.

Коментар