Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Драма с HILUX

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Драма с HILUX

Това, че нещо е произведено в Русе не го прави непременно лошо. Специално ел. инсталации много лесно се тестват на 100% (ако си производител де) и производителите го правят (защото не само в Русе, а и навсякъде потенциалът за брак е голям).

Коментар

Чак цялата инсталация да изваждате ми се струва малко множко . Ама щом е вън - гледайте внимателно. И пак да кажа - проследете точно кабела между ЕКУто и клапана на помпата. Сантиметър по сантиметър. Ако има проблем би трябвало да го откриете.

Коментар

Първоначално публикуван от brum Преглед на мнение
        Чак цялата инсталация да изваждате ми се струва малко множко . Ама щом е вън - гледайте внимателно. И пак да кажа - проследете точно кабела между ЕКУто и клапана на помпата. Сантиметър по сантиметър. Ако има проблем би трябвало да го откриете.
        От там започнахме и първия път, нямаше какво да ни привлече вниманието. Вторият сменихме и клапана. Сега пак ще се сменява нещо, но още не сме съвсем наясно какво. Важното е ,че вече направих "глобален" план.

Коментар

Прав си Ясене,заводите тук имат за цел по-малки рестрикции за замърсяване на околната среда и по-малки заплати.Българина не е много работлив за 300евро като знае ,че отсреща/Румънско/,колегата му взема 1300.Станахме китайци за французите.....
          Honda HR-V основно мпс Мухарски клуб "Стримерите" - Русе
          Disco 1 бекъп
          Disco 1 (5см.lift) бекъп на бекъпа

Коментар

Първоначално публикуван от Markony_RS Преглед на мнение
            Прав си Ясене,заводите тук имат за цел по-малки рестрикции за замърсяване на околната среда и по-малки заплати.Българина не е много работлив за 300евро като знае ,че отсреща/Румънско/,колегата му взема 1300.Станахме китайци за французите.....
            Ъ?
            Нема-нема и някой се оплаква от заплатата си.
            Това не променя нещата в производството. Качеството зависи от системата на работа, а не на кой каква заплата дават. Иначе нямаше френския завод да е в Русе, а щеше българския да е в Марсилия. И не знам кой пусна вица че в Румъния заплатите за еднаква работа са 4 пъти по-големи.

Коментар

Колега ..Ако не стане и този път ...Аз имам свалена ел инсталация от такъв хайлукс .даже и комп имам .Двигатела беше 2.5 Д4Д 2KDFTV .Предполагам че датчика и помпата за високо налягане е същия Натиснете снимката за да я уголемите

Име:33761247_3_800x600.jpg
Прегледи:1
Размер:112.5 КБ
ID:5567429Натиснете снимката за да я уголемите

Име:33761247_1_800x600.jpg
Размер:100.7 КБ
ID:5567430Натиснете снимката за да я уголемите

Име:33761247_2_800x600.jpg
Размер:99.5 КБ
ID:5567431
              Последно редактирано от Sensation; 25-02-14, 18:58.
              TODAY TOMORROW [COLOR=red]TOYOTA[/COLOR]

Коментар

Двигателят е трилитров, аз бях купил по погрешка комп от 2.5 и след преработка подкара колата, но не сработва турбината, защото са с различни принципи на управление. Ще имам пред вид информацията ти. Благадаря.

Коментар

Отново сме в играта! Драмата приключи! Е, надявам се.
                  Да са живи и здрави момчетата от "Софтелектроник" във Варна, които дадоха живот на умрялото ЕКУ. Да е жив и здрав диагностика, който сантиметър след сантиметър изследва кабелите в моторния отсек и откри замасил такъв на няколко сантиметра след торпедната стена, вътре в снопа, изолиран и напъхан в пластмасова тръба. Първите 400 км. паднаха веднага. Без каквито и да било забележки. Чуствам се като ученик на първи срещи.

Коментар

Благо ли го откри?
                    "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Той, той, да е жив и здрав! 1200 км. вече са на новата сметка.

Коментар

В момента е най-добрият за тази работа.
                        "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X