Здравейте братя и сестри, последните пет години съм горд собственик на Хайлукс, произведен в края на 2008, оборудван с трилитров дизелов двигател и автоматична скоростна кутия. В средата на миналата година, след изминати безоблачно 90000 км, както си се возех с 10 км/ч, колата угасна. Експертите установиха, че е изгорял компютърът. Въртях, суках в опити да не попадам в ръцете на официалния сервиз, но в крайна сметка дадох газ с чисто нов компютър. И така 1300 км. докато колата изгасна в движение по асфалт със 100 км./ч. Отново компютър, този път придружен и от клапана за налягана на горивната помпа. След 530 км. на 1500 м. надморска височина и 15 км. черен планински път, историята се потрети. Отново сме в бокса и в чудене какво се случва.
Молбата ми е следната: Ако някой е чувал за подобна случка, както и за нейното разрешаване, моля да сподели. Също така ако има положителни впечатления от сервиз, моля да бъдат изказани за да се ориентирам в обстановката. Иначе, ***х го и железото, ще го метна в някоя пропаст.
Молбата ми е следната: Ако някой е чувал за подобна случка, както и за нейното разрешаване, моля да сподели. Също така ако има положителни впечатления от сервиз, моля да бъдат изказани за да се ориентирам в обстановката. Иначе, ***х го и железото, ще го метна в някоя пропаст.

Коментар