До: Колко струва турбо компресор за ТЛК LJ 70
Моето съединение е друга бира-съдрано е от към турбото, но има ли значение?Просто е за смяна с ново!?
За това, че трябва да ми светва червеното идиотче на турбото нямам представа, аз си мисля,че червено не бива да свети!?Все пак благодаря за инфото относно натискането на газтта, ще експерементирам утре но се съмнявам за светването на червеното идиотче!
Първоначално публикуван от mbenz
Преглед на мнение
За това, че трябва да ми светва червеното идиотче на турбото нямам представа, аз си мисля,че червено не бива да свети!?Все пак благодаря за инфото относно натискането на газтта, ще експерементирам утре но се съмнявам за светването на червеното идиотче!
)мястото с черен силикон,и като изсъхна навих(без да стягам!!!) 2-3 слоя черно PVC 3M тиксо-стана,като ново!Оправяй го бързо,че ще смуче прахоляк и ти отиде турбината,та се не видя!

След като загрееше пушека изчезваше
Допитвах се до колеги къкъв ми е проблема .Никой конкретно нищо не каза.Обаче маслото от картера намаляваше.Отворих мотора .Съмнявах се сегменти и гумички .Голяма изненада мотора беше 1 ремонт .Всичко беше ново .Както и да е сминих сегментите с нови .Гумичките също .Като запалихме проблема си беше същия
.Тогава дръпнах маншона между турбото и колекторите и изфорсирах мотора
Турбото ми го ремонтираха във Варна.Много съм доволен от ремонта.Трябва да намеря тел номер и да го кача тук.Става въпрос за ТЛК70 2 4 ТД.
Коментар