Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Новото предизвикателство Toyota HJ61
Свий
X
-
От: Новото предизвикателство Toyota HJ61
На 6-ти цилиндър изпускателния клапан (крайния до купето),трудно се боравеше със скобата , но аз нали съм упорит натискам ,при което можах да извадя единия стопер и при опита да за повторно изваждане другия замина нанякъдеПоследва метене на сервиза ,търсене , последва сваляне на картер ... и го няма. Днес случайно разбрах ,че датчика на оборотомера е на камбаната на скоростите и какво да видя , "кучето" си стои там
... във 17-оо днес запалих и всичко е Ок
Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46
Коментар
-
Коментар
-
Е те сега ако не те напсува Тойотата..залепи едно тиксо на надписите, да не я е срам.0899 шест5313нула
За всекиго по нещо
Коментар
-
Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнениеЕ те сега ако не те напсува Тойотата..залепи едно тиксо на надписите, да не я е срам.Ще махна логото ....но по нататък .
Коментар
-
Да виждал си и ти алфаИ азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеДа виждал си и ти алфа, ама не се обиждай..гот си е твоята Алфичка, но просто Крузерите, особено като тази Куйн Мери горе са горделиви и надменни създания и не търпят чужди чаркове..
0899 шест5313нула
За всекиго по нещо
Коментар
-
Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнениеЕйй веднага надуши, че Алфозлословиме, ама не се обиждай..гот си е твоята Алфичка, но просто Крузерите, особено като тази Куйн Мери горе са горделиви и надменни създания и не търпят чужди чаркове..
Абе да не съм имал такава койота, нали, да не знам за ко иде реч, амаИ азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
Абе да не съм имал такава койота, нали, да не знам за ко иде реч, амаToyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
Коментар
-
Първоначално публикуван от speed750 Преглед на мнениеСподели твоите впечатления от 61-цата
В което няма лошо - тя така е проектирана. Чудесна е да накачулиш 10 чавета, три овце и бала сено.
Такава имах преди 80тката като се подвизавах няколко градуса на север от екватора в Азия.И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеМиии, ни тръгва, ни спира и е удобна колкото москвич.
В което няма лошо - тя така е проектирана. Чудесна е да накачулиш 10 чавета, три овце и бала сено.
Такава имах преди 80тката като се подвизавах няколко градуса на север от екватора в Азия.Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
Коментар
-
Първоначално публикуван от speed750 Преглед на мнение... другия замина нанякъдe...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнениеПомислих да не е изпаднал някиой клапан в цилиндъра, щото който не внимава с 6 цил. ДВГ и такива случаи има. Това с излитането на "кучето" също редовно се случва. Те за това майсторите викат "главата долу". Аз понеже съм ... и упорит, си правя най различни приспособления - винтови, хващам ги някъде, въртя и си натискам пружината, и спокойно си вадя кучетата. По добре да загубя време и да си направя спец инструмент, отколкото ...Да ми е за урок .
Коментар
-
Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеМиии, ни тръгва, ни спира и е удобна колкото москвич.
Такава имах преди 80тката като се подвизавах няколко градуса на север от екватора в Азия.0899 шест5313нула
За всекиго по нещо
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар