Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за 1UZ-FE

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за 1UZ-FE

Здравейте, приятели!
    Искам да ви попитам за мнение за двигателя 1UZ-FE (здравина, проблеми, специфики по обслужването, ремонтопригодност и т.н.), дали се газифицира и как му понася газта. Въпросът ми е свързан с Лексус, а не с ТЛК. Благодаря!
    Златан

От: Въпрос за 1UZ-FE

Грешка Не става дума за Тойота, а не за ТЛК. То ТЛК с такъв двигател нема

Коментар

Това се слага само на Лексус и на една Тойота която никой не е виждал. Уникален мотор, но кажи каква ти е идеята...
      "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Четирилитров могъщ осмак е това..на какво животно качен си го намерил..или си намерил само двигател ?
        0899 шест5313нула
        За всекиго по нещо

Коментар

Това може да се види на ЛС 400
          "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
            Това може да се види на ЛС 400
            Точно! И двигателят си е на колата Запознах се оттук-оттам със сухата информация за осмака, но ме интересува дали някой знае какво стои зад цифрите. Аз лично никъде не прочетох за дефекти, недомислици, оправянето им във времето и т.н. Проблемът е, че този двигател е екзотика за Европа, но все пак...

Коментар

Преди седмица на път за риба спрях на авто аукцион да хвърля око точно на Лексус. Имаше LX470 1999, RX300 2000 и LS400 1994. Не можах да повярвам колко добре изглежда 20 годишна кола( за LS400 е думата). За мотора съм чувал че е много плавен (smooth) или поне Лексус ЛС400 с него в коша. Слагат го и на Лексус SC400.
              Toyota Land Cruiser BJ70 1985
              Lexus LS430

Коментар

Мотора е много добър. Мощен, много здрав и изключително балансиран за осмак, много тих и много икономичен, НО си е тотална екзотика. Има доста електроника която си е само за него, 4 Ламбди които пак са си за него. По моргите няма нищо за него, алтернативни части в Еврото също няма. Оригиналните са малко по скъпи от на Совалката Дискавъри и малко по ефтини от на Международната космическа станция.

Въпрос. Знаеш ли къде му е стартера?

Коментар

Никаква идея си нямам, г-н Джамбазов Сигурно и той е на екзотично място Разбрах обаче намека, че това е начинание с (не)предизвестен край (финансов крах). Нека хамериканците да си го карат, халал да им е! Още веднъж благодаря за коментарите Ви!

Коментар

. LRE Bulgaria.
                    RRC SE V8 91г.

Коментар

Мдааа, кой би се сетил

Коментар

За това май ще да става дума
                        http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=3fbxko

И аз го позагледах. Солидно изглеждаща и здрава машина . 4к лева никак не е много за такава кола, ама с тази екзотична електроника - Митко Джамбазов е дал коментар за евентуалните разходи.
                        Ще ми се поне да я покарам малко. Интересно ми е как ли ще е возията сравнена с една W126 500 ? Мощността е приблизително еднаква.
                        Има ли файда, ако направя една диагностика? В смисъл, някакви показатели, които биха косвено показали наличието на проблем, имащ нещо общо със случая?
                        Бахти, как се изказах...

Коментар

Возията е по добра, много по тиха е, набира според моите усещания по добре от 560ката, разхода е два пъти по малък. Като се качиш да го караш и се влюбваш, обаче...само дисплейчето на километражното табло беше 4к като резервна част.

Салона на това от обявата изглежда на 400к + км. Едно челно стъкло или фар или броня да се счупят и става голям проблем ако не си подготвен финансово. Нещата ги има, но не налични и на едни невероятни пари. Вариант е ако внасяш от щатите.

Забравих....със задно е...

Коментар

Частите дори да са от Щатите, струват доста (погледнах някои), а на мен лично не ми трябва да инвестирам в совалка или в космическа станция Ако трябва всяка една поръчана част да струва n-пари и да се чака n-време и да се обмитява...Те совалките и без това са си американски инвестиции. Г-н Джамбазов, тези цени, които посочвате откога са - откакто е излезнал модела или са актуални? Поздрави!
                            Последно редактирано от zlost; 08-07-13, 13:20.

Коментар

Първоначално публикуван от DimitarNikolov Преглед на мнение
                              За това май ще да става дума
                              http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=3fbxko

И аз го позагледах. Солидно изглеждаща и здрава машина . 4к лева никак не е много за такава кола, ама с тази екзотична електроника - Митко Джамбазов е дал коментар за евентуалните разходи.
                              Ще ми се поне да я покарам малко. Интересно ми е как ли ще е возията сравнена с една W126 500 ? Мощността е приблизително еднаква.
                              Не, за това става въпрос: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=3fda2e.
                              То вече си е на незнайно колко км. На човека явно му е било неудобно да напише, че е на 148к РЕАЛНИ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X