Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за 1UZ-FE

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Въпрос за 1UZ-FE

В рокауто мисля че джамове няма да се намерят, но след като основните неща не са скъпи то 100% в ибея и разни други сайтове и доставчици ще има всичко на приличние цени. 4 литров 8ак 8/100 може да даде само по нанадолнище и то бая стръмно Не съм карал такова нещо, но съдейки по сходни коли и габарити градско под 25-30 няма да даде, а извънградско при 90 ще е 12+.

Коментар

Първоначално публикуван от Rady1st Преглед на мнение
      а извънградско при 90 ще е 12+.
      12 и нещо му дават при 50/50 градско/ извънградско, а на 294- коньовия / 1997-2000г./ -17 градско и 9.3 извънградско!
      0899 шест5313нула
      За всекиго по нещо

Коментар

Te и на черока му дават 18 градско ама аз под 24 не съм видял, та даже и доста над това съм виждал Крайслера 2,5 6так извънградско 120-150 и качване до някаква хижа над Пловдив последно 10/100 градско 15 дава, а е бая по-малък двигателя.

Коментар

Субарото ми 209 коня 6-так автомат 3.0 даде последно 12.7 градско в София..е.?? Тук говорим за прецизни Японски двигатели, които са едни от най-върховите постижения на инженерната мисъл, а не за щатските кютуци!
          0899 шест5313нула
          За всекиго по нещо

Коментар

Вчера разглеждах UK-я сайт на Лексус и там данните за разхода на LS400 средно са: 12-14/100 градско и 8.5-10.2/100 извънградско със скорост до 140км/ч, като разходът на първите LS до към 1994г. е в горните граници на разхода, а след това до 1997г. са в долните. Но пък и там горивото, пътищата, въздухът и т.н. са различни. Пък има и градско, и градско...Пък и има разлика от каране до каране (спокойно и плавно и газ-спирачка от светофар до светофар). Аз вече на втори Турбо Форестър не мога да дам градски софийски разход с климатик над 13/100 и то с моментни ръчкания, за да укротя творческите пориви на разни БМВ-та и Фолксвагени
            Последно редактирано от zlost; 09-07-13, 21:46.

Коментар

Първоначално публикуван от zlost Преглед на мнение
              за да укротя творческите пориви на разни БМВ-та и Фолксвагени
              Еее...недей така постъпва с тез рейсъри...глей сега ората колко пара са дали за тия най-бързи от бързите коли, а ти така да им правиш с едно обикновено Форко някакво си..
              0899 шест5313нула
              За всекиго по нещо

Коментар

Коментар

Приятели, имам въпрос: препоръчайте ми къде да заведа LS400 за преглед в Сф. Ама да е наистина преглед, а не "б..х мама му, такова не бях виждал, ама то нали си е Тойота". Имам опция да го водя в сервиза, където поддържам Субаруто, но ако има още "по-специализирано" място в Сф, бих го използвал. Не че нямам доверие на моите майстори, но след обявените цени за някои части от г-н Джамбазов, ми се ще всичко да е много прецизно, за да се избегнат последващи инфаркти, инсулти и други физически и душевни страдания на бъдещия собственик

Коментар

Първоначално публикуван от zlost Преглед на мнение
                    Приятели, имам въпрос: препоръчайте ми къде да заведа LS400 за преглед в Сф. Ама да е наистина преглед, а не "б..х мама му, такова не бях виждал, ама то нали си е Тойота". Имам опция да го водя в сервиза, където поддържам Субаруто, но ако има още "по-специализирано" място в Сф, бих го използвал. Не че нямам доверие на моите майстори, но след обявените цени за някои части от г-н Джамбазов, ми се ще всичко да е много прецизно, за да се избегнат последващи инфаркти, инсулти и други физически и душевни страдания на бъдещия собственик
                    Писах ти!
                    0899 шест5313нула
                    За всекиго по нещо

Коментар

То крайслера е митсУбУши бре 1/1 е с галант няма как 3,0 бензин 12 градско, на 206ца 1.0 дава 10/100 градско, е са зависи от градското. Крайслера 12 градско даваше като го караше брачеда ношни смяни, при мен градско под 15 не съм виждал. То градско С2ката 1,4 ХДИ дава 6+ Според мен в ТМ ауто ще го прегледат ама колко обстойно не знам

Коментар

няма как 3,0 бензин 12 градско, на 206ца 1.0 дава 10/100 градско
                        Е ето на , че има...жив пример- в подписа ми !
                        0899 шест5313нула
                        За всекиго по нещо

Коментар

И да видя няма да повярвам Форестара който карах много одавна по спомени под 15 не е падал, мини да го видим тва 3,0ка чудо с 12/100 разход H6 е джипа ли на Субаро, не ги знам добре, долу в гаража и такова имаме на "ПОЛИ "

Коментар

Няма значение Ради...всеки има глава на раменете си, и всеки сам си избира колата! Това, което пиша тук е , за да е от помощ на този, който го прочете...нали това е смисъла на този Форум..ако не споделяме истината и ако не сме откровени, то тогава се обезсмисля цялата работа! А ако ти кажа, че преди години имах щатски нужник 4.0, който харчеше 40/100 от така любимия ми пропан-бутан в града...ще повярваш нали! Именно за това служат грешките..помагат ти да стигнеш до истината!
                            Последно редактирано от sonda; 10-07-13, 22:44.
                            0899 шест5313нула
                            За всекиго по нещо

Коментар

Моя 4,0 литров последно 20лв-9км мина на газ ама нали сме комшии мини да го видим тва Иначе колата е супер така на 1ви поглед, евтини части лукс и така като гледам май и много солидност. Човек ако търси нещо икономично няма да гледа V8

Коментар

Моя 4,0 литров последно 20лв-9км мина на газ
                                Е какво е това чудо на чудесата?? Сменявай свещи, кабеляци, виж ламдите и провери на бензин как ще харчи!
                                0899 шест5313нула
                                За всекиго по нещо

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X