От: Въпрос за 1UZ-FE
В рокауто мисля че джамове няма да се намерят, но след като основните неща не са скъпи то 100% в ибея и разни други сайтове и доставчици ще има всичко на приличние цени. 4 литров 8ак 8/100 може да даде само по нанадолнище и то бая стръмно Не съм карал такова нещо, но съдейки по сходни коли и габарити градско под 25-30 няма да даде, а извънградско при 90 ще е 12+.
 Не съм карал такова нещо, но съдейки по сходни коли и габарити градско под 25-30 няма да даде, а извънградско при 90 ще е 12+.

В рокауто мисля че джамове няма да се намерят, но след като основните неща не са скъпи то 100% в ибея и разни други сайтове и доставчици ще има всичко на приличние цени. 4 литров 8ак 8/100 може да даде само по нанадолнище и то бая стръмно
 Не съм карал такова нещо, но съдейки по сходни коли и габарити градско под 25-30 няма да даде, а извънградско при 90 ще е 12+.

и т.н. са различни. Пък има и градско, и градско...Пък и има разлика от каране до каране (спокойно и плавно и газ-спирачка от светофар до светофар). Аз вече на втори Турбо Форестър не мога да дам градски софийски разход с климатик над 13/100 и то с моментни ръчкания, за да укротя творческите пориви на разни БМВ-та и Фолксвагени
 и т.н. са различни. Пък има и градско, и градско...Пък и има разлика от каране до каране (спокойно и плавно и газ-спирачка от светофар до светофар). Аз вече на втори Турбо Форестър не мога да дам градски софийски разход с климатик над 13/100 и то с моментни ръчкания, за да укротя творческите пориви на разни БМВ-та и Фолксвагени 

H6 е джипа ли на Субаро, не ги знам добре, долу в гаража и такова имаме на "ПОЛИ "
 H6 е джипа ли на Субаро, не ги знам добре, долу в гаража и такова имаме на "ПОЛИ "

Коментар