Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Монтаж печка Webasto на ТЛС 120-2003

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Монтаж печка Webasto на ТЛС 120-2003

Няма значение, кой колко зелени черти има, този форум е за да имаме полза, един от друг, да си помагаме за различни неща, НЕ трябва да го обръщате на ''кой най-много разбира'' и ''кой е анонимен герой'' и кой не е- глупаво е. А какво значение има, че друкмана не си е изписал името- това е въпрос на лично мнение. Време е да спрете, защото много хора четат този форум и е грозна картинка, да се виждат такива неща от зрели и разумни хора като вас! Мечков, обръщам се към теб, защото не ти отива на годините, да казваш че някой ще си пати и, че ще пострада. Вярвам, че си разбираш от работата, но не е нужно да правиш такива скандали!

П.П- Не мисля, че нито Джамбазов, нито Drukman, нито Русев са тарикати. По-простата причина, че са уважавани, от всички в този форум!
    Последно редактирано от Райковски; 28-03-13, 13:12. Причина: П.П
    ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
    0878 23 58 34- Радо

Коментар

Първоначално публикуван от Райковски Преглед на мнение
      Няма значение, кой колко зелени черти има, този форум е за да имаме полза, един от друг, да си помагаме за различни неща, НЕ трябва да го обръщате на ''кой най-много разбира'' и ''кой е анонимен герой'' и кой не е- глупаво е. А какво значение има, че друкмана не си е изписал името- това е въпрос на лично мнение. Време е да спрете, защото много хора четат този форум и е грозна картинка, да се виждат такива неща от зрели и разумни хора като вас! Мечков, обръщам се към теб, защото не ти отива на годините, да казваш че някой ще си пати и, че ще пострада. Вярвам, че си разбираш от работата, но не е нужно да правиш такива скандали!

П.П- Не мисля, че нито Джамбазов, нито Drukman, нито Русев са тарикати. По-простата причина, че са уважавани, от всички в този форум!
      Райковски.... нещо така обърна на опаки всичко с три реда пост, че направо ми стана лошо... Никой никъде не съм заплашвал, хората не заплашват, а действат, не съм нито от едните, нито от другите! А относно Русев, това пък как не те беше срам! За него не мога да напиша и една лоша дума, защото знам много добре що за човек е, не от форума! За тия двамата другите, моля те, недей започва наново! Не чети това, което ти изнася! Това, че онова нещо с многото заслуги ми обясни, че АЗ съм анонимен смешник, при положение, че моят ник е моето име, а неговият ник е нещо, към което човек не може да се отнесе с някакъв респект, това е проблемът! Не виждам НИКАКЪВ смисъл да водим подобни полемики, каквото имах да казвам го казах, каквото имах да се защитя - защитих се! Помнете, че форумът тук не е реалността на живо и малко, или много е хубаво това, което пишете и се заяждате с другите да го проумеете, и, ако осъзнаете, че реално това не би се случило в реална обстановка - по-добре не го пишете! Защото тук може да си се уважавате много, но ние - новобранците не сме паднали от марс и малко така като човек се спъне няколко пъти, пък падне, пък стане ще го осъзнае. За съжаление тука има и закоравели! И нямам идея кое не ми отива на годините, аз и на 100 години да стана ще съм същият! Каквото почукало-такова се обадило с рестото!!! Вие си стойте да ви тъпчат и пляскайте с ръчички!
      ТКЗС за цял живот

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%95%D1%84%D0%B5%D0%BA%D1%82_%D0%BD%D0%B0_%D0%94%D1%8A%D0%BD%D0%B8%D0%BD%D0%B3-%D0%9A%D1%80%D1%8E%D0%B3%D0%B5%D1%80

Коментар

Нищо не съм обръщал наопаки, не искам да се карам с никой, нито с теб, нито с когото и да било.. Но пак повтарям, смешно е от хора като вас, да се четат такива мнения! Не трябва да приемаш нещата, толкова навътре!
        Мисля, че Чавдар трябва да се появи, да забърше всичко тук.
        Поздрави!
        0878 23 58 34- Радо

Коментар

Радо мисля ,че нямаш място в този спор , дори не си наясно със ситуацията а вземаш страна...седи си мирен по добре , те не са малки деца ще се оправят и без тебе Ясно , че храниш уважение , но не го показвай като се конфронтираш с други потребители
          2012 GL350 Bluetec & 2012 Audi A6 Quattro 3.0T & 2013 Audi S6 Quattro 4.0 Biturbo
          ex-Toyota Land Cruiser FZJ-80 Triple Locked 4.5EFI 1FZ-FE petrol/lpg

Коментар

Първоначално публикуван от 75 turbodelta Преглед на мнение
            Радо мисля ,че нямаш място в този спор , дори не си наясно със ситуацията а вземаш страна...седи си мирен по добре , те не са малки деца ще се оправят и без тебе Ясно , че храниш уважение , но не го показвай като се конфронтираш с други потребители
            Не заемам страна,нито защитавам някого! Но си прав, нека се оправят!
            0878 23 58 34- Радо

Коментар

Първоначално публикуван от Райковски Преглед на мнение
              Нищо не съм обръщал наопаки, не искам да се карам с никой, нито с теб, нито с когото и да било.. Но пак повтарям, смешно е от хора като вас, да се четат такива мнения! Не трябва да приемаш нещата, толкова навътре!
              Мисля, че Чавдар трябва да се появи, да забърше всичко тук.
              Поздрави!
              - какво се мешаш дето не ти е работа ,
              г-н Мечков, не ВИ познавам, но моят апел е да не вземате нещата толкова навътре, прав сте - знанието струва пари, но нека да не искарваме пари от ФОРУМА - мястото в което ВИРТУАЛНО, а и не само си помагаме. Всеки сам си оценява труда и знанията и щом не иска да ги дава БЕЗПЛАТНО, просто да не ги дава. Кавги, спорове и разпри не са потребни никому.
              - с Вальо, (durkman) съм имал контакти и смея да твърдя, че е изключително ТОЧЕН, ЧЕСТЕН и ПРИНЦИПЕН човек, дълбоко оважаван от форума и неговите участници.
              - г-н. Джамбазов не го познавам лично, но съм останал с впечатлението, че е човек, който знае мнООго неща, има огрОмен житейски опит и изобщо не толерира голословните, уникално тъпи и реторични въпроси задавани от колеги. Човек, който е заслужил да бъде уважаван.
              - това важи и за повечето (старши) колги от форума;

Вместо да се карата, съберете се и пийнете по , пък всеки ще сподели каквото знае

* Райковски

Поздрави !
              п.п. Не съм на ничия страна, просто гледам като страничен/безпристрастен наблюдател на нещата !

Коментар

Да това имах в предвид , написах ти го като приятелски съвет
                2012 GL350 Bluetec & 2012 Audi A6 Quattro 3.0T & 2013 Audi S6 Quattro 4.0 Biturbo
                ex-Toyota Land Cruiser FZJ-80 Triple Locked 4.5EFI 1FZ-FE petrol/lpg

Коментар

Пичове, по-кротко, пари от тука не искам да печеля, нещо защо така някои хора се подвеждат по коментарчетата на гурутата нямам идея... Ако трябва да съм обективен до сега само съм губил. Ни най-малко съм тук за бизнес, опази Боже да правя такъв подмолен бизнес... Явно не ви прави впечатление какво представлява темата! Или просто стадният принцип е на лице!

Хъммм, интересно от три приказки на друкмена излезнах предприемач и амбулант, как да не се изкефи човек! Чувайте си го заедно с адвокатчето! Явно преди да им тегля по една на тарикатчетата, трябваше да съм член тук от 10 години и да съм "батка" с 5000 мнения и да пиша колоритно във всяка тема, като целувам батките, където слънцето не огрява.... Колко жалко...Съжалявам, не съм се родил мазен селянин!
                  ТКЗС за цял живот

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%95%D1%84%D0%B5%D0%BA%D1%82_%D0%BD%D0%B0_%D0%94%D1%8A%D0%BD%D0%B8%D0%BD%D0%B3-%D0%9A%D1%80%D1%8E%D0%B3%D0%B5%D1%80

Коментар

Баси яката тема.

Тва мъже над 35 ...

Аре половината ви познаам
                    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                      Баси яката тема.

Тва мъже над 35 ...

Аре половината ви познаам
                      Аз съм под, ама т'ва е друга бира

Поздрави !
                      п.п. Къде са модераторите

Коментар

Ама ти верно нямаш спирачки. Определено имаш някакъв проблем с изразяването или поне аз не съм дорасал до нивото ти. По долу ще ти напиша какво имам предвид
                        Първоначално публикуван от Л. Мечков Преглед на мнение
                        ....от мене само можеш да научиш как се сваля, прави диференциал, как се слага лебедка и как се вдига нисан, ти няма какво да ми преподадеш, няма тистигне онзи горният багаж!
                        Определено не знаеш колко е горния багаж, без да познаваш човека. За това кое как се прави, не прочетах едно мнени, нито в тоя форум, нито във на БМВ, нито във рейсърския, нито във фордовския.

Първо ме опознай.....авторът на темата беше така нагъл да се обади и да изкопчи инфо
                        Твърдиш, че не си търговец, а се оказва, че се ядосваш защо човека търси информация без да си плати. Схемата която си публикувал е достъпна в нета в мануелите на 120ка.
                        Ако прочетеш съм написал на автора да ми пише и някак си да видя какво са направили, не получих лично, не получих нищо. В един момент просто се обади и аз бях наблизо до телефона и чух разговора, който адски много ме изнерви. И после прочетох тук за модули нали някой нещо дали знае!
                        Забравяш, че автора на темата е КЛИЕНТ, и за да му вземеш парите трябва да се потрудиш. Дали да ползва теб е негов ИЗБОР, дали да му дадеш инфо е твой избор. Определено с определенията ти тук автора на темата никога няма да ти стане КЛИЕНТ.

... ебаси силоваците тука, ще се пукна от смях..
                        Тази дума определено ми е непозната, а и не личи да ти е много весело...

....Не ми обяснявай за житейските неща в живота, обиждам се! .....пък ти голямата батка "лека" ...
                        Извинявай ако съм те обидил. Това за Батката също не го разбрах...

..... че сапунисваш Вальо..... когато прости хора участват в схемата!
                        Това за схемата отново не стана много ясно. Аааа, сетих се, имаш блог със схеми, в които блог схемите са авторски и няма никакви които не са твой или ако са твои си взел съгласието на авторите да ги побликуваш?

Казвам се Любомир Мечков, телефонът ми е 0886666566,....Форумно тарикатче!
                        ....шегаджия.....
                        Не, комуникираш прекрасно...

...адвокатчето му! Е това е огледалото на форума тук - тарикати,.... и техните лакеи отстрани! Е това е тука жалката картинка! ..
                        А ти какво правиш тук тогава?

.....дринкменче ли си! Чиче....., ....не ти отива на мутричката!
                        Това някакъв характерен сленг от средата ли е?

......юрисдикция!
                        Определено не ми е нужна.

Е имат идея, ама тя не е безплатна,
                        Това определено силно противоречи на предната ти теза.

.....Това, че онова нещо с многото заслуги ми обясни, че АЗ съм анонимен смешник....!
                        Определено Вальо не е прав. Не си анонимен...

Чувайте си го заедно с адвокатчето! Явно преди да им тегля по една на тарикатчетата, Съжалявам, не съм се родил мазен селянин!
                        Определено е добре, селяните са много по готини хора...
                        "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Я, разписа се, цял ден съм абониран, исках малко да се потрудиш, по принцип е най-лесно да си вадиш това, което ти изнася от всяко едно мнение, а като цяло не се съмнявай, че се забавлявам! Мисля си, че няма нужда да комуникирам повече с гении като теб, на който му трябваше цял ден да оформи и изплюе някакъв ултра тенденциозен пост! Но пък се радвам...

Знам, знам, прочете всичко по диагонал за две минути и сглоби пост са 20 секунди, знам, недей ми напомня! И явно ти е много удобно да описваш как тук се мъча да имам клиенти, ама си в много голяма заблуда! Клиентите се печелят с име, а не с форумни никове! Е тука е разликата помежду ни! Сигурен съм, че някак си съжаляваш как се набута тук, сигурен съм, че и съм ти неприятен, ТОВА ЗА МЕН Е СУПЕР! Дано и да съм те издразнил максимално, защото спомена, че те дразня... Виж, мене пък въобще не ми пука за твоето съществуване, но имам изключителната нагласа да съм ти неприятен! Е така - заспорта, защото много си позволяваш още от началото! Пак ПОДЧЕРТАВАМ, на различни планети сме, избягвай комуникация с мен! Че се въртиш в кръг като куче след опашката си !

И да, селяните по душа са страхотни хора, особено, когато са И лицемери един към друг!
                          ТКЗС за цял живот

Коментар

И понеже много обичаш да ми даваш наклонче колко поста пускам, ДА, схемите не са обществено достъпни! Изисква се ПАРОЛА! И ми намери тази схема от коя инструкция е, която съм пратил, ако не ми я намериш и постнеш ще се затвърдиш като един ??? Оставям на теб да продължиш със самоопределението си! Били тия схеми достъпни от Тойота, ШЕГАДЖИЯ, абе вие тука всичките ли си пишете е така наизуст бе!??! Намери ми схемата и инструкцията, или повече не си отваряй устата!

И защо като е достъпно не му я прати тази схема бе? ЗАЩО??? Ще ти кажа защо, защото си от големите тук! Хем няма откъде да я набавиш, защото само си лаеш, хем, дори да можеш да помогнеш, няма да го направиш, а ще се подиграеш! Нали и твоя профил прегледах "по диагонал".... шегаджия.....
                            ТКЗС за цял живот

Коментар

Не съм пратил схемата защото нямам времето да се занимавам, преценил съм, че поста на автора не заслужава схемата и най-важното не мога да гарантирам, че схемата върши работа и че няма човека да си изгори половината кола. Определено не те обиждам и не обиждам и автора, а ти не си се спрял.
                              "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                                Не съм пратил схемата защото нямам времето да се занимавам, преценил съм, че поста на автора не заслужава схемата и най-важното не мога да гарантирам, че схемата върши работа и че няма човека да си изгори половината кола. Определено не те обиждам и не обиждам и автора, а ти не си се спрял.
                                Така, намери ми тази схема, тя върви с инструкция, напрегни се и ми покажи, че не пишеш празни приказки, за другото няма да коментирам, защото ме извъртяхте на 360 градуса, понеже сте мнооооооооооооооого благо настроени към хората!

Намери инструкцията, съпроводена със схемата, или просто не пиши повече!
                                ТКЗС за цял живот

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X