Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Може ли Тойота 120 да развие 190км/час и при това да харчи 12.1л/100км?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Може ли Тойота 120 да развие 190км/час и при това да харчи 12.1л/100км?

айде стига си мерихте п....ките с този моментен разход. той изобщо не е показателен!!!!!

както е казал Вуте: и аз не знам как е, ама не е така!

моя гранд не може да вдигне 190, но като карам със 100 км./ч. и отнема газта, моментния разход е 8/100 газ но това никак не означава, че ако поддържам 100 км/ч. до Пловдив например, ще изгори 8/100 газ

Коментар

До: Предстои покупка на Land Cruiser-120 - споделете реален опит.

Първоначално публикуван от Явор Преглед на мнение
      А ако е вярно това е отговора на доста теми за избор на 4Х4 във форума хем голямо, хем бързо, хем не гори, баси кефа и аз искам такова
      +1

Коментар

Първоначално публикуван от inko Преглед на мнение
        първия си милион съм го изкарал с двете ми ръчици на 30 години.
        Пич смешен си с тоя милион, никой не го интересува колко пари имаш
        тук в форума има хора с повече от 1 милион и не се хвалят защото е тъпо...
        а за 120-ката съм убеден, че може да развие скорост над 400 км/ч след като я хвърлим от самолет с нулев разход на гориво.
        LZ1RED

Коментар

Мнение на inko
          първия си милион съм го изкарал с двете ми ръчици на 30 години.

Колега,кога си бил на 30?Щот имаше един период когато милионите им поопадаха нулите и станаха хиляди
          Николай Папазов

Коментар

Имам едно усещане че тук повече технически (и практически) аргументи няма да има, те вече са заместени с Емоционални такива Не виждам смисъл в тази тема и спирам да пиша тук.

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
              Имам едно усещане че тук повече технически (и практически) аргументи няма да има, те вече са заместени с Емоционални такива Не виждам смисъл в тази тема и спирам да пиша тук.
              Алекс, напълно си прав, ако темата няма практическа или теоритична стойност, най-добре да се затвори.
              LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
              www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X