Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Място за монтаж на лебедка?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Място за монтаж на лебедка?

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
    Наистина, забележката за размера на отворите е основателна. Вероятно няма да е добре да се прави плочата хептен на рядка дантела. Не съм забелязал обаче някакви проблеми поради наличието на отвори в китайската плоча, която ползвам.

А 5 см по-напред или по-назад биха имали значение не толкова за баланса, колкото за свеса.
    Ако плочата е тънка се появя усукване в крачетата на лебедката и вследствие на това се чупят , защото са от алуминий . Захващането да е колкото може по нагоре и навътре за да се увеличи ъгъла на атака - ще разбереш ползата когато ти се налага .
    VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Първоначално публикуван от Бакалов Преглед на мнение
      Захващането да е колкото може по нагоре и навътре
      Зад седалката, а
      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
        Зад седалката, а
        ...ми там си е мястото на лебедката
        VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Преглед на мнение
          Само си забравил да споменеш,че преди да стане на макарон плочата,лебедката стана на 3 части.И недей да търсиш за живо и за умряло да плюеш по на някой работата,тази същата макаронена плоча, е видяла толкова лебедки колкото ти неможеш и да си представиш.
          Гоше, щото си много печен и както винаги с рогите напред сигурно имаш обяснение как плочата се е сгънала нагоре в задната си част. И вместо да споменаваш счупената лебедка е добре да споменеш колко пъти е скъсала стоманеното въже от зор преди да се счупи.
          Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнение
          Росене мислиш ама едната патка от мислене е умряла. Ти едвали ще последваш съдбата на другата!
          Отново се изказваш пренебрежително за колеги, този път за Гладиатор. Монтирай ти 10% от лебедките които са монтирали в Гладиатор и ТОГАВА коментирай!!!

А за 5 те сантима разлика не си прав два пъти:
          1. Сантиметри използват дюлгерите- при нас са милиметри.
          2. Разликата 50мм напред или назад е значителна в поведението на колата после.Разбира се при по-висока скорост.
          Г-н Русев:
          1.Не съм чул някой да плюе повече по Гладиатор от теб, но както и да е. Ти си еродиран с безкраен опит и възможности и можеш да си го позволиш. Няма как да се спори с този факт.
          2.Точно относно плочите на Гладиатор нека да съм много, ама много светнат! Питай за да ти кажа, ако искаш.
          3.Не съм искал да кажа нищо против плочите на Гладиатор. Плочите им са си много хубави. Исках да наблегна на отворите, колкото яйце, които колегата предлага.
          4.Петте санта са образни, ако не си разбрал, понеже едва ли някой жив човек може да предположи размера на самоделната плоча и възможността тя да се движи напред и назад между гредите. Но ти това го знаеш, просто... нищо де.
          5.Не знам дали ти прави впечатление как в разговорите ти само ти нагрубяваш събеседниците си?
          Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
          Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

Моля пловдивската група да си изяснява взаимоотношенията извън тази тема!
            Ние не сме неутрални!

Коментар

Ето какво сътворих. От 6мм ламарина.
              Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC04901.jpg
Прегледи:1
Размер:141.6 КБ
ID:5376430Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC04966.jpg
Размер:214.2 КБ
ID:5376431Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC04976.jpg
Размер:233.5 КБ
ID:5376432Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC04977.jpg
Размер:205.2 КБ
ID:5376433Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC04985.jpg
Размер:173.6 КБ
ID:5376435
              Прикачени файлове
              Toyota Land Cruiser 80, 1FZ-FE
              BMW F650CS
              Радо о885 5о 59 5о

Коментар

Тия усилки са ненужни, но пък от заварките като нищо плочата е станала крива. Дано не съм прав за последното, щото ще строшиш лебеда.
                И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

А 6 милиметра достатъчно дебело ли е за плочата ?
                  ВНЕДОРОЖНИК УАЗ - БОГ РАЗБИТЫХ ДОРОГ

Коментар

Напълно.
                    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                      Тия усилки са ненужни, но пък от заварките като нищо плочата е станала крива. Дано не съм прав за последното, щото ще строшиш лебеда.
                      Освен това планката за водача не е нужно да е по цялата дължина на плочата - ще тежи повече и няма да могат да се изтичат калта и мизерията .
                      VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Първоначално публикуван от rraadd00 Преглед на мнение
                        Ето какво сътворих. От 6мм ламарина.
                        [ATTACH=CONFIG]454418[/ATTACH]
                        Като здравина е добре,колкото по-оребрено толкова по-здраво.Само едно въпросче,ролководача хванат ли е за плочата?Така на тази снимка изглежда,че има разтояние между бронята и плочата,ако е така по-хубаво изрежи предната плоча с долния ръб на отвора,да се олекоти малко!Другият вариянт е да се помъчиш да прибереш бронята по-навътре!

Коментар

Първоначално публикуван от djidjo Преглед на мнение
                          Като здравина е добре,колкото по-оребрено толкова по-здраво.Само едно въпросче,ролководача хванат ли е за плочата?Така на тази снимка изглежда,че има разтояние между бронята и плочата,ако е така по-хубаво изрежи предната плоча с долния ръб на отвора,да се олекоти малко!Другият вариянт е да се помъчиш да прибереш бронята по-навътре!
                          Да има разстояние между бронята и плочата, но съм сложил болт, който е захванат за нея с дистанционна втулка, за да може при странично теглене например да не се мачка бронята.
                          Toyota Land Cruiser 80, 1FZ-FE
                          BMW F650CS
                          Радо о885 5о 59 5о

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X