Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Възможностите на заводската Витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Възможностите на заводската Витара

Здравей toestaz, след като отвориш форум-SUZUKI,най-отгоре пише--подфорум-Сузуки-систематизирана информация,вътре в него ще намериш ръководство за Гранд Витара.В това ръководство предоставено от колегата-Паджеровод,ще намериш отговорите на всички въпроси,които те интересуват свързани с твоята Гранд Витара. Също така трябва да знаеш ,че тези Витари не са като "другите" Витари !?! Ако неможеш да се справиш с ръководството....,потърси помощ от "приятел",а това е колегата от форума Иван Попов. Другите... също разбират,но.... от "старите Витари" ПП. Дано не се засегне някой...!
    SUZUKI "GRAND VITARA" 2.0 (16V)-J20A + MITSUBISHI "OUTLANDER"-2.4- AUTOMATIC

Коментар

Отдавна пробвах тоя мурафет, ама като цъкна на "Сервизни....за Гранд витара" излиза едно учтиво,
      но непреклонно съобщение от рода на :
      "toestaz, вие нямате право на достъп до тази страница. Причините за това е възможно да бъдат:
      1. Вашите привилегии за достъп до страницата. Може би вие се опитвате да редактирате нечия публикация, да достъпите модераторски или администраторски опции или други системи които са ви забранени?
      2. Ако се опитвате да публикувате е възможно Администратора да ви е забранил достъпа или вие още да не сте получили активация.
      3. Ако сте младши участник и се опитвате да пуснете обява - прочетете пак правилата на форума. "
      Дето се вика, досетих се ,че съм много "младши" все още, ;-) на крехката възраст от 45 лета(че и зими) ...по ЕГН!
      Изобщо, "Толкова млад, а вече кривнал от Пътя" - това никой да не ми го взима - ще си го сложа за подпис като "остарея"
      Нейсе, сега поне знам с кого ще пия бира, като отида пак във Варна:-)
      Grand Vitara 1.6i 16V (94Hp)2001
      Недостатъчното количество просто ще свърши, недостъчното качество може да те довърши !
      'Толкова млад, а вече кривнал от пътя'

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
        На моята витара от такива скокове(е, не чак такива, ама все пак скокчета)се поизкривиха стойките на рамата които държат горния край на амортисьорите. И сега гумите стоят леко разчекнати. Все някога ще ги опъна навън с трактора, ама сега ме мързи.
        А витарата на клипа е със стандартно окачване, и явно е прежалена. Отдавна се знае, че непрежалена машина не може да скача и да минава отвсякъде...
        Виж аватара-с бъгито няма никакви проблеми със скоковете. Такъв като на снимката сигурно имам изпълнен поне 10 пъти. Да не говорим за по-леките.
        Ама и окачването няма нищо общо със заводско де... Made in Кольо...
        Сложи и щанга между двете, като на бегачка, стига да е възможно.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

А има ли някой Витара с такава "щанга"/разпънка ,че да си откраднем ноухау и да си я побългарим.Витарката си има сериозна нужда от нея ,когато се кара по-хард!
          0887/400121 Антон Донев

Коментар

Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнение
            А има ли някой Витара с такава "щанга"/разпънка ,че да си откраднем ноухау и да си я побългарим.Витарката си има сериозна нужда от нея ,когато се кара по-хард!
            Търси някоя междиннка след 96 г. на тях има и става за твойта с малко скъсяване . Иначе всички гранд имат такава ,но е различно захващането .
            0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнение
              Виж това не знам. Вероятно все някой от по-хардаджиите е направил нещо по въпроса. То вероятно не е особено сложна работа, стига да има къде да се смести.
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Аз съм намислил как да си направя такава разпънка, хем ще е и регулируема, ама когато имам време ме мързи. Пък когато не ме мързи-нямам време. Та така... Преди събора бях изправил стойките на амортисхотите(с шлайфа и електрожена...), ама по "стъпалата" пак се разчекна. Ще правя щангата, ама да вигим кога ще съвпаднат факторите "свободен от мързел" и "свободно време"

Малко спам-Май Спарки ще си купува витара, напоследък доста се е активизал в нашия раздел...
                Ма няма лошо де...
                Има ли желание-има и начин!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X