Обява

Свий
Няма добавени обяви.

От ВАЗ към Сузуки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От ВАЗ към Сузуки

Здравейте, от скоро и аз съм в отбора на сузуки с новата ми придобивка - самурай. Разбира се не можах да не го пробвам веднага та заминах 2 дни из трънско да видя как ще се държи машинката. Предвид пистовите гуми впечатленията са ми отлични. Преди това имах нива, но след всяко по сериозно каране из гората нещо се ремонтираше, та реших да мина на самурай-а, надявам се не сам се подвел. Като гледам проектите във форума и аз имам доста идеи и ще се радвам ако има при кой да мина и да погледна за подобренията, защото въпреки че съм прочел повечето теми друго си е на живо някой да сподели пък и да се види, от софия съм. Отворен съм също и към предложения за каране от региона (пък и не само), телефона ми е 0877 55 88 58 - Любо. Машинката е 1.3 карбуратор произведена 1990 г. произведена в Испания доколкото разбрах, също ако някой знае вин калкулатор просто информативно да го погледна, иначе vin-a е VSE0SJJ3C00098521.

Ето и първите снимки на самата машинка:
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:010120081451.jpg
Прегледи:1
Размер:216.5 КБ
ID:5894969Натиснете снимката за да я уголемите

Име:290620101217.jpg
Размер:130.5 КБ
ID:5894970
    Jeep Wrangler YJ 5.9 МТ 1990/Suzuki Samurai 1.6 MT 1990/Chevrolet M1028 6.2D AT 1984/Jeep Cherokee XJ 4.0 AT 1997/Jeep Grand Cherokee WK 5.7 AT 2005
    http://www.facebook.com/JeepBG
    LZ1GGC

От: От ВАЗ към Сузуки

Много лачен Честито и да го слушаш
    Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
    New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Честито Колега направил сте правилният избор със здраве да си я карате и много безаварийни километри да изминете с нея.Отностно Вин декодера като въведа даденият от Вас показва ,че е испанка произведено 90 година за европейският пазар,модификацията на купето и серииният номер,но Вие това го знаете.Ако искате ще ви изпратя адрес на Вин декодер на лични.

Коментар

Колега ако е възможно адреса на вин декодера на e-mail gogosi@abv.bg, все още нямам лични. Мерси предварително
        Jeep Wrangler YJ 5.9 МТ 1990/Suzuki Samurai 1.6 MT 1990/Chevrolet M1028 6.2D AT 1984/Jeep Cherokee XJ 4.0 AT 1997/Jeep Grand Cherokee WK 5.7 AT 2005
        LZ1GGC

Коментар

Честито колега, това е правилния избор , желая ти хиляди безаварийни километри.
          [CENTER][B]Да ме опази [COLOR=Red]Г[COLOR=Black]оспод [/COLOR][/COLOR]от[COLOR=Red] П[COLOR=Black]риятелите[/COLOR] [/COLOR] ми, а от [COLOR=Red]В[/COLOR]раго[/B][B]вете си сам ще се пазя.[/B][/CENTER]

Коментар

Драсни ми на скайп - Dushmanina .

Коментар

Честито и от мен!Много се радвам, че сме на едно мнение за ВАЗ-ът!Дали сме само двамата,които от ВАЗ минават на най-проходимата машина?
              Радослав Йончев

Коментар

Честито взел си правилно решение.Със здраве да го караш и да няма повреди

Коментар

Радо да не си дилър вече на самурай

Коментар

Тази седмица след като изкапах джипката, та чак и седалките последва първия логичен "тунинг" - мокета беше безвъзвратно изхвърлен

Име:040720101474.jpg
Размер:219.2 КБ
ID:5192132

Тъй като гумие ми стават само за мъгла

Име:060720101250.jpg
Размер:117.9 КБ
ID:5192131
                    а и след като се окопах в реката, реших и тях да сменя (между другото стават за асвалт за известно време, ако някой колега има нужда да идва и да ги отнася размера им е 215/65/15, 4 бр. еднакви са)

С помоща на колега се сдобих с ето тези, същите по размер но с 75 висчина. Тъй като не съм екстремист мисля, че са едно добро начало.

Име:060720101245.jpg
Размер:131.6 КБ
ID:5192130

Също имам и 2 бр Кобри, много добри 235/70/16 ако някой колега има интерес да звънка

Име:060720101237.jpg
Прегледи:3
Размер:76.7 КБ
ID:5192129
                    Също имам и 5 бр BF Goodrich АТ 265/70/17 не са карани много + 4 бр джанти 5х139.7 бяха на нивата ми, много са запазени.

Име:070720101254.jpg
Прегледи:3
Размер:101.6 КБ
ID:5192128

Просто все още не мога да пускам обяви, и ако на някой му трябват да пише или на телефона в началото на темата, ако ли не след известен тунинг ще кацнат на самурая
                    LZ1GGC

Коментар

След къпането провери ли мостовете дали случайно не е влезнала водица ?

Коментар

[QUOTE=gogosi;1214999] Тъй като не съм екстремист [QUOTE]
                        Всички така казваме в началото
                        Ама после какво се случва...
                        Поздрави за избора, самураите са леки, и с тези гуми мисля, че ше минаваш отвсякъде. Е, почти...
                        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от speed750 Преглед на мнение
                          След къпането провери ли мостовете дали случайно не е влезнала водица ?
                          Не съм, само видях че на отдушниците има ниакакви тапи. Пък днес видях че откъм едната сфера е прокапало масло, вдигнах я на крик и болтовете където е прахочистителя ми се видяха хлабави и ги постегнах и засега спря покарах я няма теч. Дали не е от водата, иначе мисля до петък да сменя всички масла, тъй като още не съм ги сменял.
                          LZ1GGC

Коментар

Първоначално публикуван от gogosi Преглед на мнение
                            Не съм, само видях че на отдушниците има ниакакви тапи. Пък днес видях че откъм едната сфера е прокапало масло, вдигнах я на крик и болтовете където е прахочистителя ми се видяха хлабави и ги постегнах и засега спря покарах я няма теч. Дали не е от водата, иначе мисля до петък да сменя всички масла, тъй като още не съм ги сменял.
                            Отдушниците на Самурая са много смотани На мен ми беше писнало да се пълнят всеки път с вода и след като им сложих маркучи и ги одведох в двигателния отсек , нямам вече проблем

Коментар

А със какъв маркуч е най-удачно да се изведат, както и какъв е размера направо утре да отида да взема, че при мен ще има доста каране през водата, също и само диференциалите ли им се извеждат отдушниците или има и на скорости и раздатка.
                              LZ1GGC

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X