Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Поставяне климатик на Витара 93г

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Поставяне климатик на Витара 93г

Първоначално публикуван от trent Преглед на мнение
    Ако можете разглобете всички неща от суифта и ги наредете по схема, както са били свързани на една площадка и ги щракнте на няколко снимки да ги огледам
    Трифоне недей кара колегата да прави гимнастики. Само ще го разглоби и това е. Аз бях пред такава дилема, свалих климатика от суифта и нали витарата е разглобена и стигнах до извода, че вътрешното тяло от суифта не отговаря с това на витарата. От страната към вентилатора пасва но от към кутията на парното не. Просто дупката на витарата е правоъгълна а на суифта е кръгла. Отделно тръбите не пасват, трябва да се правят нови. До кабели не съм стигал просто реших, че няма смисъл, затова сега се ослушван за климатик от витара.

Коментар

Колеги да не пускам нова тема ,някои да знае кое е релето за перката на климатика на витара 94г ,ще ви бъда благодарен

Коментар

Отпред в коша, проследи кабелите от перката и ще разбереш, ако ти се върти перката още на контакт, проблема е друг. Ако не се върти, закачи я директно към акумулатор, полярността няма значение, важното е да завърти, а ако сте този който купи вътрешното тяло от мен, имате номера миуспех.

Коментар

много благодаря ,не съм този който купил вътрешното тяло ,не се въртеше перката и изкарах друго реле но искам да си направя заводското .Все пак благодаря.

Коментар

Колеги, климатика на Витара има ли въздушен филтър за подмяна? Моята е 1.6 16V, 98г. производство и всичко, което е на снимките ми изглежда еднакво с моето.

Коментар

Не, няма, само при гранд витара има

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X