Колеги дайте идеи,спирачна течност има,течове няма,правен е лифт(има подложка на А рамото) ако има знечение,Витара 89г.Проблема е следния,при натискане на спирачка педала потъва,при повторно натискане спира.Не го прави постоянно ,на 2 ,3 дни веднъж.Свалих задните барабани да огледам ,излежда всичко наред,накладките са в норма. Надявам се да имате някакви идеи, на отзовалите се благодаря.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем със спирачките след лифт
Свий
X
-
До: Проблем със спирачките след лифт
Досега се рових из разни чужди форуми, и казват че подобни симптоми са възможни от разтегнат спирачен маркуч.Аз на два три пъти го видях че се опъва преди да изкревя планката на долу,но е здрав.Някъде из темите се споменаваше че маркуч от Шкода105/120 е по дълъг става за Самурай и може би за Витара.Някой слагал ли е на Витара. Помпата е оставям за на края[SIGPIC][/SIGPIC]
Коментар
-
И аз го имам подобен проблем.
Нямам износване на помпата!
Сменях гумичките,обезвъздушавах,регулирах и пак го прави.
Установих,че тези симптоми се появяват при износване на накладките.
п.п Когато ги сменя(накладките) всичко се оправя.
Коментар
-
Първоначално публикуван от track2000 Преглед на мнениеГоворите за задните барабани нали?Your conscience is all you can take to your grave.
Коментар
-
Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнениеKoмпа, пробвай да си обезвъздушиш спирачките. После, ако маркуча те съмнява, сменяй го.
Поздрави![SIGPIC][/SIGPIC]
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар