Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Покана за трета лятна морска среща на "Сузуки и приятели" 6-8 Август 2010г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Покана за трета лятна морска среща на "Сузуки и приятели" 6-8 Август 2010г.

Бела,ми то като реклама бе Убаво,че не са те снимали как къпеш Тойотата
    Jeep Cherokee XJ 4000 Limited, 2001 year. Ducati Multistrada 1200, 2014 year

Коментар

• От: Покана за трета лятна морска среща на "Сузуки и приятели" 6-8 Август 2010г.

Първоначално публикуван от nikman Преглед на мнение
      Бела,ми то като реклама бе Убаво,че не са те снимали как къпеш Тойотата
      Щяхме да въведем ново плажно удоволствие,вместо возене с джЕт в морето, да стане на возене с дЖип в морето
      LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
      Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Първоначално публикуван от belata Преглед на мнение
        Щяхме да въведем ново плажно удоволствие,вместо возене с джЕт в морето, да стане на возене с дЖип в морето
        Идеята не е никак лоша!!! И вместо шезлонги, хващане на тен в кабриолети.

Коментар

От тези идеи, които предложихте ще стане голЕм бизнес! Германките и шведките много ще се радват на тези атракциони
          Сузуки Витара '89година, 1.6 8v, автоматик, газ-бензин.

0883 55 13 48 и/или 0879 38 38 08 Николай Николчев
          /e-mail: nikolaynkl@gmail.com/

Коментар

Eй страшни сте,хората не ги искат на плажа те бизнеси им се въртят иэ главата
            не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Първоначално публикуван от дядо Ники Преглед на мнение
              И снимайте повече - снимките са като лебедка за каръците, изтървали такова събитие
              Хубава мисъл изкефи ме.
              Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
              Дий Снайдер

Коментар

Очаква ли се Лятна среща 2013 г.?
                Техниката в ръцете на дивака е парче желязо.
                Dacia Duster 4WD

Коментар

Първоначално публикуван от _Константин_ Преглед на мнение
                  Очаква ли се Лятна среща 2013 г.?
                  За съжаление няма кой да се наеме с организацията, но който има желание, може да заповяда на VW Bus Jam 2013 в Турция на 5,6,7 Юли. Първия ден се събираме на Лозенград и след това се изнасяме към Инеада. Организатори са бус клуба в Истанбул, който до момента са записали около 200 бусчета от всички модели, доста въздухари от турски клубове. От България тръгваме двайсетина буса, от Гърция приблизително пак толкова. Заформя се готина сбирка, ще има и доста синхро-бусчета, за които ще организираме лек траял
                  DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Еееех какви незабравими купони бяха...........
                    не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
                      Еееех какви незабравими купони бяха...........
                      Така си е, но ми идва в повече да организирам две национални сбирки. Ако някой от региона се наеме, ще помагам с каквото мога.
                      DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X